(ПРО)ЗАПАДНИ ЗЛОЧИН

(ПРО)ЗАПАДНИ ЗЛОЧИН 4: 2004- ПОГРОМ СРБА НА КиМ И ПОГРОМ ХАИЋАНА ОД СТРАНЕ УЧК ТЕРОРИСТА


ПУЧ НА ХАИТИЈУ УЗ ПОМОЋ ШИПТАРСКИХ УЧК ТЕРОРИСТА!?

HAITI UCK NED

Мало је познато, да су председника Хаитија, Жан Б. Аристида, поред „америчких хуманитараца”, “уклањали” и шиптарски УЧК терористи…

Током 2003. на Хаитију, демократски изабран председник Аристид и његов (у народу широко прихваћен) политички покрет „Лавас“ постали су сметња америчким интересима у том делу света.

Џејмс Фоли (већини нас познат као представник за штампу америчке владе, у време НАТО бомбардовања Србије) постаје амерички амбасадор на Хаитију. У исто време на Хаитију се напрасно појављује фамозни Филип Голдберг, чија ће улога у тој сиромашној, али за Америку стратешки важној земљи, постати јаснија у каснијем тексту. У овом конкретном случају улога Фолија и Голдберга је била насилна промена Аристидовог, и успостављање про-америчког режима на Хаитију.

2004., Филип Голдберг постаје шеф Америчке мисије у Приштини и главни „официр за везу“ између шиптарске терористичке УЧК и америчке администрације.

У исто време амерички амбасадор на Хаитију Џејмс Фоли организије насилну смену Аристидовог режима, али пошто је политички покрет „Лавас“ био исувише популаран у народу, требало га је трајно ‘’политички’’ онеспособити.

То је био „посао“ за Голдберга (тадашњег шефа америчке мисије у Приштини), који организује долазак три окорела УЧК терориста са Косова на Хаити, у улози ‘’инструктора’’ за Специјалне полицијске јединице (читај: ескадроне смрти). Они Хаићанима преносе своје ‘’богато искуство“ у ликвидацији политичких противника и терорисању цивилног (српског) сгановништва. Непосредно по њиховом доласку, преко хиљаду лешева недужних цивила је освануло на хаићанским улицама. Сваки будући политички отпор је брутално сломљен…

Коришћење шиптарских УЧК терориста у горњем случају, је документовано од стране Хаићанске штампе: „Haiti Progress“ и „Flash Point“ (Нов.19,2004), али најозбиљнија оптужба о америчком учешћу у хаићанском пучу је извештај саме америчке, (пара-државне НВО) агенције „USAID“, из Септембра 2004.

US soldiers from KFOR force smiling while in their background Serbian house goes up in flames KOSOVO 2004

17. МАРТ 2004. – ЗАПАДНО СПОНЗОРИСАНИ ПОГРОМ СРБА НА КОСОВУ

Те исте 2004., 17. марта је организован, наводно спонтани, погром над Србима на Косову, под „покровитељством“ окупаторских НАТО трупа, са циљем да се преостали Срби етнички почисте са својих вековних огњишта, и тако смањи потреба за већим присуством НАТО трупа на Косову. Као што знамо тај циљ је данас већински остварен. Поред учешћа, већ ноторног Голдберга, посебно прљаву улогу у том погрому је одиграла немачка обавештајна служба „BND“.

Улога „BND“-а је документована од стране немачке тв станице „ZDF“.

Шиптарски организатор тог погрома је био тзв. ‘’Командант Хоџа’’, Семадин Џезар – иначе Ал Каида оперативац, и „BND“ и „CIA“ агент. Семадин, осведочени ратни злочинац, је прошао кроз разне Ал Каида и муџахединске терористичке кампове у Афганистану и Чеченији.

Током 2002. Семадин је био командант 112. УЧК муџахединске бригаде у Македонији. Колико је био важан својим америчким господарима, сведочи податак да је после сукоба са македонским снагама безбедности у пограничном селу (са Косовом) Кривеник, приликом којег је Семадинова јединица убила енглеског новинара „AP“ Керима Лотона, и ранила три америчка војника из састава КФОР-а, на косовској страни – Америчка војна команда је упркос свему томе послала 80 „паратрупера“ из 502. батаљона да изврше екстракцију и њега са целом бригадом (у оквиру које је тада деловало 17 америчких плаћеника из „MPRI“ „полу-државне“ војне агенције), пребаце хеликоптерима на Косово.

Разлог је овде очигледан, америчке власти су се трудиле да чак и по цену заташкавања злочина над Западним новинарем и властитим војницима, прикрију директно војно учешће на страни шиптарских терориста. Након свега, цео случај је заташкан, а Семадин је на неко време склоњен са Косова.

Немачка ТВ „ZDF“ је такође објавила да је немачка обавештајна служба „BND“, непосредно пред погром Срба, прислушкивала Семадина, и имала прецизна сазнања о планираном погрому над Србима, као и да је та информација била позната немачкој влади. Немачка влада, пошто је имала у интересу трајно етничко чишћење Срба са Косова и Метохије, наравно да није хтела да предузме никакве мере да то спречи, нити је покушала да о тим „сазнањима“ обавести друге НАТО (КФОР) чланице.

(Из књиге „(Про)Западни Злочин“, IV проширено издање, © 2014 Lulu, Miodrag Novakovic. All rights reserved ISBN 978-1-312-62946-2)

1 reply »

  1. ЦРНИ ХУМОР АЛИ ИСТИНИТ – ГЕРМАНИ ВОЛЕ СРБЕ КАО ПИВО – ХЛАДНЕ И НАСТОЛУ !

    Fri, 31 Oct 2014 12:17:56 +0000 от „СРБски ФБРепортер“ : >Editor posted: „ПУЧ НА ХАИТИЈУ УЗ ПОМОЋ ШИПТАРСКИХ УЧК ТЕРОРИСТА!?

    Мало је познато, да су председника Хаитија, Жан Б. Аристида, поред „америчких хуманитараца”, “уклањали” и шиптарски УЧК терористи…

    Током 2003. на Хаитију, демократски изабран председник Аристид и “ >

    Свиђа ми се