АКТУЕЛНО

Џоел Скаузен: Вашингтон жели да изазове нуклеарни рат


Саговорник Печата, Џоел Скаузен (Сан Дијего, Калифорнија, САД) политички коментатор часописа „WORLD AFFAIRS BRIEF“ и главни уредник часописа „Cogitations„, специјализованог за питања закона и рада владе САД; специјалиста за филозофију права и Уставне теорије, војни пилот, дизајнер високо-безбедносних станова и сколоништа, сматра да је Трећи светски рат зацртан у плановима транснационалне елите као неопходна карика у успостављању Новог Светског Поретка. За овај рат у коме ће се користити не само нуклеарно већ и биолошко, хемијско, електромагнетно, као и оружје чије се карактеристике још увек држе у тајности, људи се морају припремити: оспособити за стратешко размишљање и деловање. О томе како се припремити за преживљавање и успоставити микрофизику отпора говори Скаузенова књига „Стратешко релоцирање – Северноамерички водич на безбедна места“, која разматра стратегије припреме за опстанак у ситуацијама кризе као и најекстремнијим ситуацијама. Књига је доживела три издања и постигла огроман успех у САД и свету а на основу књиге је снимљен и истоимени документарни филм. Скаузен је дизајнирао самоодрживе куће највећг степена сигурности широм Северне, Централне и Јужне Америке. Аутор је великог броја књига међу којима су „Безбедна кућа – Архитектура, конструкција и изградња самодовољне куће и склоништа“ (The Secure Home–Architectural Design, Construction and Remodeling of Self-Sufficient Residences and Retreats); „Како изградити сигурно склониште у кући“ (How to Implement a High Security Shelter in the Home); „Темељи идеалне државе“ (Foundations of the Ideal State). Разговарала, аутор и члан редакције СРБског ФБРепортера Биљана Ђоровић.

ПОВЕЗАНО:

* Биљана Ђоровић: СТРАТЕШКО РЕЛОЦИРАЊЕ – Интервју са Џоелом Скаузеном
* Биљана Ђоровић: Како је МИТ О ПРЕНАСЕЉЕНОСТИ ПЛАНЕТЕ усађен у вијугу сваког медијског зависника и послушника Новог светског поретка?
* Биљана Ђоровић: Људи су данас претворени у заморце (интервју са Жилом Ериком Сералинијем)
* Водећи циљ Новог светског поретка: TРАНСХУМАНИЗАМ – пројектовано и програмско уништење људског рода и успостављање роботске цивилизације
* Џералд Селенте: Глобалисти су психопате и кукавице
* Биљана Ђоровић и РОЗА КОРИ: Агенда 21 УН – план за поробљавање човечанства
* Роберт МекЧесни: Медијски лов на последњу вијугу мозга у Србији по агенди Великог брата

10. 11. 2014.ПЕЧАТ, ел.поштом аутор Биљана Ђоровић, за ФБР приредила Биљана Диковић

Skauzen

1. Каква је политичка димензија избијања Еболе које је др Сирил Бродерик професор патологије биљака на Пољопривредном факултету у Либерији назвао био-ратом против Африке при чему је директно оптужио Министарство одбране САД за њено ширење. Владине агенције САД имају дугу историју истраживања биолошког ратовања у лабораторијама у Либерији и Сијера Леонеу што укључује и Центар за контролу и превенцију болести (ЦДЦ), који је по мишљењу професора Френсиса Бојла кључна агенција Агенција за управљање преливањем Еболе у САД „. Да ли избијање вируса Еболе у Западној Африци можемо сматрати почетком глобалног биолошког рата?

– Да, тачно је да Центар за билошки рат у Африци експериментише са еболом између седам и девет година, но не верујем да ће се ова ситуација коју данас имамо са еболом развити у светску пандемију и ја ћу објајснити зашто то тврдим. Мислим да је важно разумети шта је неопходно да би се свет претворио у мега арену за спровођење биолошког рата у којем би вирус или вектор који преноси болест угрозио светску популацију. Да би се то омогућило вирус мора да има способност преношења ваздушним путем како би се преносио много лакше од начина на који се ебола преноси. Веома је тешко добити мутиране врсте вируса које би омогућиле транснационалним елитистима – глобалистима да то ураде. У САД ми сумњамо да су јединице за вођење биолошког рата пустиле вирус у Африци како би произвеле на хиљаде жртава. Код тих хиљада заражених жртава, будући да вирус интерагује са имуним системом, постоји далеко већа могућност да добијете мутиране форме и различите типове трансмисионих вектора. По свему судећи, на основу података којима располажемо, изгледа као да је заразивање афричке популације вирусом еболе у функцији засејавања вируса како би се добиле мутиране форме вируса и вектора. У САД где је господин Данкан допутовао из Либерије и донео вирус, у каринтин је смештено 45 људи који су са њим били у контакту али они су сви ослобођени карантина зато што нико од њих, изузев две медицинске сестре није добио еболу. То је показатељ да се вирус не преноси ваздушним путем већ путем телесних течности – кашљањем, кијањeм – како су је медицинске сестре добиле. Без ваздушног преноса немогуће је остварити брз пренос и глобалну пандемију. А када поприме ваздужну форму вируси су обично слабији и мање смртоносни него они који се преносе контактно што значи да ће се смртност смањити далеко испод седамдесет процената колика је сада.

2. Док је свет у паници због еболе, „елита“ делује: УН усвојиле су недавно једногласно оно што су новинарке РТ, која је једина о томе известила, глобални „Patriot Act“: “Резолуцију 1373″ – која омогућава земљама да повећају надзор над људима под мантром борбе против тероризма, као и основ да се неслагање и активизам прогласе за тероризам. Да ли би Ебола могла и да послужи за увођење мандаторне вакцинације и глобалног ванредног стања?

– Не верујем да ће садашња ситуација ескалирати у глобално ванредно стање. То је веома компликован процес у коме се зауставља нормални трговински проток, неопходне су војне трупе и полиција како би се ванредно стање спровело, донело би огромну економску штету и аутоматски би сву кривицу пребацило на глобалисте. На Интернету можете пронаћи велики број анализа које упућују на спрегу између глобалиста и владе САД који траже оправдање за увођење ванредног стања. Но, то је веома тешко изводљиво. Оно што они свакако раде је – проналазе начине да што већи број дисидената стрпају у затвор, но, глобалисти ће морати да чекају на далеко већи инцидент као што је светски рат како би имали оправдање за такву меру. То није случај са еболом коју су прелиминарно засејали међу афричком популацијом како би произвели мутирану форму вируса. Погледајмо. свим жртвама се узимају узорци крви како би се урадили тестови за мутиране форме еболе. Биолошко оружје и биолошки рат опасни су и за саму елиту којој је неопходно да буде подвргнута сигурној и безбедној вакцинацији. Потребан им је и виши преносни вектор него што га има овај сој еболе као и онај за који би могли да за себе обезбеде сигурну вакцину. Треба знати да су вакцине које се производе за елиту веома квалитетне: далеко стерилније, сигурније и безбедније од оних који се производе за општу популацију. Ја се веома противим вакцинама које се производе за општу популацију чији нежељени ефекти оштећују имуни и опасне су за нервни систем. Верујем да ће глобалисти искористити кризу коју производе еболом како би увели мандаторну вакцинацију популације. Позната је историја употребе вакцина као форме биолошког рата. Погчедајмо, на пример, шта се догодило на Филипинима. Декласификовани документ из 1974, „Меморандум о Националној безбедности САД 200“ ставио је Филипине на листу међу народе који треба да буду подвргнути мерама радикалне контроле популације – кроз „програме помоћи УН“ – што је значило и масовну стерилизацију – кроз програме вакцинације против тетануса. Према документима Светске Здравствене Организације (СЗО), она је још 1974. основала посебну Комисију за вакцине које изазивају неплодност. СЗО је осуђена од стране филипинског Врховног суда за стерилизацију више од 3 милиона филипинских жена против њихове воље, у току кампање вакцинације против „тетануса“. СЗО је у својим документима објавила да је сврха наводне кампање за искорењивање великих богиња у Африци била „да се елиминише вишак од 150 милиона суб-сахарских Африканаца“.

vakcine5

Агенда СЗО за смањење становништва уклапа се у експлицитно наведен и формално усвојен Меморандум Сједињених Држава. Хенри Кисинџер, тада државни секретар, аутор је „Меморандума за националну безбедност 200“ који је начинио за тадашњег председника Ричарда Никсона.

У том, сада декласификованом, документу подвлачи се: „смањење становништва почевши од земаља тзв. Трећег света мора да буде примарни циљ америчке спољне политике“. Овај документ је доспео до јавности и изазвао доста непријатности починитељима али су они успели да прикрију читав низ чињеница и случај неутралишу примене разгранате методологије скретања пажње показујући да људи који светској популацији намећу вакцине и владе које их промовишу деле исту геноцидалну агенду.

Ја не препоручујем људима да примају вакцине и саветујем их да своју децу заштите од вакцинације. Институције глобалног поретка ће морати да створе кризу глобалних размера или да је таквом представе да би завели мандаторну вакцинацију у контексту еболе. Но, и у том случају ову вакцинацију треба избећи. Једноставно немојте да примите вакцину, што би значило да морате да направите самостални карантин; одлучите се за самоизолацију што подразумева напуштање градова и одлазак у руралне пределе, сакривање од органа власти али то је цена и пут за избегавање масивне мандаторне вакцинације која доводи до оштећење тела. У будућности ћемо се свакако суочити са пандемијама али оно чему сада присуствујемо је масовно кондиционирање људи у САД да се навикну на драконску владину контролу и мандаторну вакцинацију што је веома опасно јер су вакцине један од главних метода за производњу и ширење болести. Морамо да практикујемо и подигнемо цивилну непослушност на ниво који може да нам обезбеди опстанак.

вакцинација

 

2. Званична војна документа Пентагона као и њихове компјутерске симулације садрже бројна сценарија за Трећи светски рат. Како ће се он по вашим увидима одвијати?

– Не постоји план по коме би САД извеле превентивни или тзв.први удар на Русију или Кину. Постојећи планови говоре о намери да се Русија и Кина наведу да изведу први нуклеарни удар на САД. Тачно је да је америчка војска веома забринута због руске и кинеске ремилитаризације. Амерички политичари не могу отворено да говоре својој војсци да не треба да спремно дочека удар али они једноставно неће дозволити да се тај удар спречи и не изведе. Имате поштене људе унутар восјке САД који уочавају ову опасност али политичка контрола која је успостављена између здруженог командног војног особља и Беле куће им не дозвољава да у потпуности развију своје планове. Неколико индиција упућује на то да САД не само да не планирају превентивни нуклеарни удар већ ће настојати да апсорбују први удар Русије и Кине и задају узвратни ударац након тога. Потврда за ову тврдњу налази се се у Председничкој директиви 600 (Presidential Decision Directives PDD 600) коју је потписао председник Клинтон 1997, која јасно одређује нуклеарним ракетним снагама (САД) да морају да буду спремне да апсорбују први нуклеарни удар и да се не ослањају на „лансирање по упозорењу“.

„Лансирање по упозорењу“ је процедура по којој ми (САД) детектујемо када Русија и Кина лансирају ракете и док су њихови пројектили у лету ми можемо да лансирамо америчке пројектиле, тако да, када руски и кинески пројектили стигну на тло САД, погађају празне ракетне силосе, док они који су „лансирани по упозорењу“ погађају праве циљеве.
По тој стратегији, рат добија онај који је други лансирао ракете, а не онај који их први лансира. Наше нуклеарне ракетне снаге према овој стратегији, добијају нуклеарне шифре од Беле куће, неопходне за лансирање наших бомби, тек након покретања пројектила супротне стране.

И, ја мислим да ће САД наставити са производњом ратова на Блиском Истоку и наставиће да представљају највећег светског силеџију у очима света све док Русија и Кина, које убрзано развијају своје оружане системе, не буду довољно спремне да предузму овај корак. То се не може очекивати пре почетка следеће деценије, односно 2020. за шта ће постојати и окидач – догађај који ће неминовно покренути Русе и Кинезе на акцију ове врсте, и ја мислим да ће то бити рат између Северне и Јужне Кореје, након што Северна нападне Јужну, када ће се поставити питање због чега САД нису нису захтевале промену режима и нису предузеле ништа да разоружају Северну Кореју. САД немају ни војну опцију за Северну Кореју која непрекидно спроводи нуклеарна тестирања и тестирања ракета дугог домета, за разлику од Ирана коме Запад након 2004. године континуирано прети уништењу, иако Иран чак нема ни програм нуклераног тестирања а камоли ракете способне да досегну до територије САД. Разлог за изостанак било какве акције САД у односу на Северну Кореју је у томе што САД планирају да Северна Кореја буде окидач за покретање нуклеарног рата. То је веома једноставно јер Северна Кореја има два милиона људи под оружјем и 20.000 артиљеријских цеви усмерених према југу. Уколико Северна Кореја покрене операцију напада пуног спектра на Јужну Кореју, САД ће морати да употребе тактичко нуклеарно оружје да би се супроставили овом нападу због тога што ми (САД) имамо 28.500 војника, морнара, ваздухопловаца и маринаца у Јужној Кореји, наспрам два милиона војника у Северној. За Кину би употреба нуклеарног оружја од стране САД представљала довољан доказ да су САД прве употребиле нуклеарни арсенал и покренула би нуклеарни одговор.

 

veb-bot-kompjuter-predvidanje-nuklearni-rat-udar

Треба знати да Русија и Кина не намеравају да униште Запад. Оне не желе да униште градова на Западу већ само нуклеарне капацитете како би могли да га потчине својој верзији Новог светског поретка и светске контроле. Али, наши лидери који су у складу са овим плановима направили веома дубоке подземне бункере, изаћи ће из својих склоништа и рећи да су их Руси и Кинези преварили и да Запад мора да здруженом војском настави овај рат. И сигуран сам да САД располажу тајним оружаним системом који су развиле у циљу спречавања даљих нуклуеарних напада Русије и Кине и да ће он бити активиран током прегруписавања и стварања Западних војних које ће кренути на Русију, Источну Европу и Кину. Ја сам такође предвидео да ће у циљу апсорбовања првог нуклеарног напада војне снаге САД бити потпуно уништене тако да ће се Запад оријентисати на стварање и деловање глобалне армије која ће настати од НАТО-а. Циљ глобалиста ће бити да наведу Кину да током рата изда Русију и тако је суоче са ратом на два фронта који Русија неће моћи да добије. Након рата Кина ће од стране глобалиста бити перципирана као непријатељ у новом хладном рату што ће им послужити као изговор за оправдање даље милитаризације глобалних војних снага и неће дозволити појединачним нацијама да поврате суверенитет који су изгубиле приступањем глобалној влади. Након Трећег светског рата наћи ћемо се у глобалном поретку у коме ће нам говорити да смо слободни али ћемо суштински изгубити све слободе које смо имали у поретку националних држава и прогресивно ћемо изгубити свест о слободи и сећање на слободу.

 

4. Глобалисти воде тотални видљиви и невидљиви рат против човечанства – од продора у институције и системе држава, психосоцијалног и техно инжињеринга, контроле ума до метеоролошког и климатског оружја, употребе бактериолошког и термонукларног оружја, информатичких, технолошких и генетичких бомби, способних да униште људски род. Због чега им је неопходан Трећи светски рат?

– Разлог због којег ће глобалисти покренути Трећи светски рат је тај што отпор глобализацији постаје све већи широм света што је било веома видљиво на последњим изборима у Франуској и Британији. Показало се да уколико демократски механизми делују – људи могу да изведу свет из глобализације и то је оно чега се моћници плаше. Али, уколико буде рата, ствари ће се по њих много једноставније развијати. Употреба фолс флег операција је најомиљенија методологија транснационалне мреже моћи а њихов успех најбоље показује 11.септембар који је успео да нас уведе у смешни рат против тероризма. Највећа фолс флег операција биће нуклеарни напад на САД при чему ће напад бити прави и искрен одговор Русије и Кине на провокације Запада који је, међутим прецизно испланирао такву реакцију. Ту се поставља једно веома логично питање: због чега су глобалисти годинама помагали развој Русије и Кине. Због чега су Русији дали планове за нуклеарно оружје и остале планове Менехетен пројекта којих нису могли да се домогну, дали су им обогаћени уранијум без кога не би могли да направе атомску бомбу и то годину дана након Хирошиме и Нагасакија; под Кисинџером и Никсоном САД су дале Русији технологију минијатурних кугличних лежајава помоћу које су могли да произведу ракете са вишеструким независно навођеним бојевим главама. САД су изграђивале сопствене непријатеље што изгледа као планирано самоубиство али глобалисти су то радили циљано – како би у условима пост нуклеарне катаклизме приморали људе да прихвате Нови светски поредак, нестанак демократије, права и слобода и формирање глобалне војске.

5. Где су све изграђени подземни бункери за елиту?

– Подземни бункери изграђени пола миље под земљом показују да влада САД зна да долази нуклеарни напад и они се припремају да овај напад преживе. Будући да Русија и Кина не припремају напад на градове САД и ЕУ већ само на нуклеарне циљеве и људи ће преживети, осим оних који живе у близини нуклеарних постројења или војних база. Један од бункера налази се испод Морнаричке опсерваторије у Вашингтону где се налази и резиденција потпредседника САД. Велики број бункера налази се испод облакодера у Вашингтону, у Јути се налази бункер изграђен у тајности док је испод међународног аеродрома у Денверу смештен главни штаб окултних кругова у влади САД. На улазу у аеродром налази се девет метара висок кип пропетог коња од фибергласа, са сјајним црвеним очима, „Мустанг“, који је направио Луис Јиманез. Луис је погинуо током изградње кипа тако што је на њега пала глава коња.

Мурали у унутрашњости луке представљају неку врсту биолошке апокалипсе и поновно ‘ускрнуће’ свијета на слабо насељеној Земљи у којој нема насиља нити оружја. Постоји велики број подземних бункера а осим тога велики број припадника ЦИА, ДИА и осталих владиних агенција у САД, након пензионисања одлази у планине Колорада и гради подземне бункере испод својих кућа. То значи да су високо позиционирани владини службеници добро упознати са блиском перспективом нуклеарног рата али не раде ништа како би обавестили амерички народ о томе.

6. Ваш стриц Клеон Скаузен (Skousen, W. Cleon), био је пионир у разоткривању глобалистичке завере у изградњи Новог светског поретка. Разрадио је деове књиге Карола Квиглија: „Трагедија и нада – Историја света нашег доба“ који су се односили на „капиталистичку заверу“, но ви сте својим увидима коначно допринели да се сагледа комплетна слика конспирације.

KLEON SKAUZEN

– Мој стриц Клеон Скаузен заиста је био пионир у разоткривању ове веома комплексне завере. 1958. написао је књигу „The Naked Communist“ (*PDF) у којој је детаљно је показано како је америчка влада, инфилтрирана од комуниста, заједно са разним богатим банкарима довела комунисте на власт у Русији и подржала Лењина у Европи да победи белогардејце који су се борили против бољшевика. Књига говори и о томе како је та иста гарнитура помогла да се на власт у Кини доведе Мао це Тунг, не шаљући војну помоћ Чанг Кај Шеку. Документовао је и како су подржали долазак комуниста на Кубу, ускраћујући војну помоћ Батисти и тако даље. Његова потоња књига „The Naked Capitalist“, представљала је одговор на књигу Керола Квиглија „Трагедија и нада“ из 1966. Керол Квигли је био глобалиста, професор на универзитету Џорџтаун и он је истражио и минуциозно документовао глобалистичку заверу у стварању Новог светског поретка са чијим се идејама у потпуности слагао. Глобалисти су били веома узнемирени појавом ове књиге као и чињеницом да је Клеон Скаузен појачао њено дејство тиме што је истражио оно што је у Квиглијевој књизи дато само као наговештај – како су моћни кругови омогућили настанак комунизма. Клеон, међутим, није у потпуности схватио сву комплексност ове игре. Он је сматрао да се радило о комунистичкој завери и инфилтрацији владе САД од стране комуниста. Моја истраживања су показала да прави проблем нису били комунисти који су се инфилтрирали у владу већ они чланови владе који нису били комунисти а који су штитили комунисте. Неки од ових веома софистицираних појединаца попут Алџера Хиса и Херија Хопкинса у Рузвелтовој администрацији који су се придружили комунистичкој партији и олакшали улазак комуниста у валду су заправо били глобалисти и двоструки агенти. Ради се о веома компликованој завери која се наставља до данашњих дана.

7. Ваша књига „Стратешко релоцирање“, изашла је до сада у три издања. Треће издање има огроман број мапа у боји и разликује се од предходних и по томе што се у њој анализира безбедоносна позиција земаља у целом свету. Како је настала ова књига и која сте места издвојили као најбоља за стратешко релоцирање?

stratesko relociranje

– Написао сам књигу „Стратешко релоцирање“ зато што знам да је нуклеарни рат неизбежна компонента у стварању глобалног поретка. Људи морају да се припреме да напусте велике градове који ће услед дејства електромагнетног пулса (EMP) бити изложени прекиду електричне струје који ће наступити неколико минута пред нуклеарни удар на војне базе. Иако ваш град можда неће бити погођен, настаће масовна паника и социјални немири јер без електричне струје неће бити хране ни воде. Људи морају себи обезбедити место за живот у руралним пределима. Књига „Стратешка релокација“ је водич за људе који живе на простору Северне Америке.

Људи у САД интензивно размишљају о стратегијама релоцирања због тога што су глобалисти ту лоцирани, људи су под непрекидном присмотром а ту су изграђени највећи концентрациони ФЕМА кампови. Много људи ме консултује у погледу избора места, изградње сигурних кућа и склоништа и начина организације живота. Ја сам проучавао међународни аспект релокације са становишта економских и политичких слобода и моји увиди показују да је, уколико се одлучите за стратешко релоцирање у Латинску Америку – Чиле најбољи избор док је Уругвај на другом месту – мала земља, не тако корумпирана као Аргентина. У Африци не постоји ни једна земља коју бих препоручио, Аустралија је добар избор са становишта могућности и економског просперитета али Аустралија и Нови Зеланд су далеко и тешко је добити пребивалиште. Канада је друга земља коју бих препоручио на америчком континенту после САД које су на првом месту само због тога што се тамо населио највећи број најобразованијих и најслободољубивијих људи из читавог света. Једина предност Канаде над САД су огромна ненасељена пространства: хиљаде квадратних миља на северу где је клима суровија а најбоља места за релоцирање су на граници Канаде и САД. Нипошто не препоручујем пренасељену источну обалу на којој живи 90% Канађана. Уколико одлучите да се стратешки релоцирате у САД, у мојој књизи ћете наћи веома прецизне и опсежне анализе стања у свим државама. Одмах и без размишљања одбаците Колорадо због Денвера који је центар Новог светског поретка, са највећим ФЕМА кампом и системом подземних бункера испод аеродрома, највећом базом црних хеликоптера као и војном базом Бакли. Џорџ Буш, Ворен Бафет и сви извршни директори Светског трговинског центра су се једанаестог септембра 2001. налазили у војној бази у Омахи, Небраска. То је изванредан пример шта значи стратешки се добро релоцирати, уколико располажете правовременим информацијама.

 

survival home

У Европи је ситуација у погледу стратешког релоцирања веома неповољна: много људи живи у пренасељеним градовима и има веома много високих зграда. У просеку у Европи живи око 2.000 становника по квадратном километру у највећим градовима. У таквим условима немогуће је преживети без сталног дотока хране, електричне енергије, воде тако да, уколико не живите у сеоским срединама, не можете обезбедити основне животне потребе. Но, пошто је у Србији доста празног сеоског и планинског простора, саветујем свима да обавезно напусте градове и купе имање. Довољно је поседовати хектар земље и бити потпуно економски самосталан, гајити сопствену храну, набавити неколико пилића и козу. Постоје природни начини за веома ефикасно коришћење земље. Важно је имати залихе воде и то је основа стратешког планирања. Важно је не куповати земљу близу саобраћајница које ће постати канал за оне који се нису стратешки релоцирали. Масе ће у паници напуштати градове и људи ће се кретати путевима и пљачкати услед глади све што им се нађе на путу. То су Немци радили када су Руси ушли у Немачку: пљачкали су фарме километар два поред пута и то се по правилу дешава у условима кризе и пометње. Не смете куповати имања око главних саобраћајница пошто ће оне бити мета напада масе нерелоцираних избеглица које ће покуљати из градова. Неопходно је изградити сигурну кућу а људи би требало да развијају неформалне мреже са људима просветљеног духа са којима би могли да разрађују стратегије отпора. Историја нас учи да је неопходно у условима кризе и прогона имати пријатеље који имају мотивацију и услове да вас сакрију.

Биљана Ђоровић

Биљана Ђоровић