(ПРО)ЗАПАДНИ ЗЛОЧИН

(ПРО)ЗАПАДНИ ЗЛОЧИН 19: МОНТГОМЕРИ САЧУВАО ВИДЕО ТРАКЕ О ДОКАЗИМА ИЗ АЛБАНИЈЕ КОЈЕ ЈЕ ХАШКИ ТРИБУНАЛ НАМЕРНО УНИШТИО (ВИДЕО И ФОТО)


НОВИНАР МОНТГОМЕРИ САЧУВАО КОПИЈЕ ДОКАЗА КОЈЕ ЈЕ ХАГ НАМЕРНО УНИШТИО

(Из књиге „(Про)Западни Злочин“, IV проширено издање, © 2014 Lulu, Miodrag Novakovic. All rights reserved ISBN 978-1-312-62946-2)

ДОКАЗИ СА ЛОКАЦИЈЕ „ЖУТЕ КУЋЕ“ У БУРЕЛУ, АЛБАНИЈА:

жута кућа

уништени докази3

уништени докази1

уништени докази2

ДОКАЗИ СА ЛОКАЦИЈЕ УЧК „ВОЈНОГ“ КАМПА И ЗАРОБЉЕНИЧКОГ ЛОГОРА, У КУКЕШУ, АЛБАНИЈА:

уништени докази14

уништени докази5

уништени докази7

уништени докази8

уништени докази

уништени докази15

уништени докази16

У априлу 2009, британски ББЦ је емитовао документарни филм „Нестали на КиМ“ (линк: http://news.bbc.co.uk/2/hi/7990451.stm) у режији угледног новинара Мајкла Монтгомерија. Господин Монтгомери се, од мартовског погрома 2004 на Косову, интензивно бави сакупљањем доказа о албанским злочинима над Србима, и његова новинарска истрага је управо та које је покренула „траљаву“ УН истрагу на локацији ноторне „Жуте куће“ (да би и он сам евентуално постао „активни члан те истраге“).

Његов „документарац“ зато има посебну тежину, јер садржи изворне видео доказе који су званично заведени као доказни материјал Хашког тужилаштва (да би ти видео, као и други форензички докази касније били намерно уништени од стране доказане анти-српске хашке институције).

Наравно господин Монтогмери је сачувао своје копије видео исказа више заштићених хашких сведока, као и видео копије форензичких доказа са локације „Жуте куће“,и потом, због личног убеђења да су ти докази намерно уништени да би се заташкали злочини над Србима и сакрила за Запад „неугодна истина“, одлучио да их овим кратким али веома снажним документарним филмом учини доступним светској јавности. Колико је та документарац постао „неугодна истина“ за многе западне политичаре, најбољи доказ је чињеница, да је упркос изузетној гледаности емитован само два пута у Априлу 2009, и после тога више никад (овде говоримо о ББЦ програмској шеми).

У видео прилогу су приказани искази двојице заштићених хашких сведока и једне заштићене жртве албанске националности, али је такође наведено да постоје бројни други заштићени сведоци и неколико преживелих жртава- нажалост међу њима ниједна српска жртва!

Тај видео запис недвосмислено доказује да су српски цивили и ратни заробљеници, били киднаповани од стране Тачијеве ОВК, и у једној компликованој и „скупој“ операцији пребацивани у Албанију. Пошто се радило углавном о сиромашним српским цивилима за које никада није тражен озбиљан откуп (осим пар појединачних директних уцена српским породицама од стране нижих ОВК „кадрова“, где је одређена сума новца изнуђена, али до откупа и примопредаје талаца никада није дошло, јер то никада није ни било на „распореду“ тих „другоразредних“ разбојника), и пошто се радило о ратним заробљеницима, углавном младим српским војницима, безначајне или никакве обавештајне вредности, поставља се једно врло логично питање: зашто су ти јадни људи шверцовани у Албанију, таквом компликованом и ризичном операцијом? Јер ако су шиптарски терористи желели да их муче и физички ликвидирају, то су могли да учине без много ризика на безбројним тајним локацијама унутар Косова.

Једини логичан одговор на такво питање који се сам намеће, јесте- мрачне намере тих шиптарских крволока и њихових западних савезника да „почине нешто нечасно“ са њиховим телима. Ако ту нису били у питању сатанистички обреди жртвовања тих мученика Блеру, Клинтону, Солани, Кушнеру и осталим западним девијантима, онда опет једини логичан закључак, и сурова истина чији нам се хорор сценарио управо презентује од стране највишег легалног органа Европе, и који ова Мартијева истрага документује безбројним материјалним доказим, индицијама и сведочанствима очевидаца, јесте: „крађа“ људских органа, за „девијантно“ западно и блискоисточно тржиште. Управо док је овај текст у припреми, неки медији тврде да су у овој мучној крађи људских органа учествовали и војни лекари из састава окупационих НАТО трупа на Косову.

(Из књиге „(Про)Западни Злочин“, IV проширено издање, © 2014 Lulu, Miodrag Novakovic. All rights reserved ISBN 978-1-312-62946-2)

Документарни филм новинара Мајкла Монтгомерија“Нестали“ (из три дела):9 replies »

 1. Otvorimo jednom vrata istini dosta je bilo laži pokažemo istinom o srpskom stradanju nemoj mo uvek srbi biti krivi otvori svete oči i reci jednom pravu istinu neka i boli al nek je istina pravda je spira al dostižna nemoj te okretati glavu protiv već dajte istinu na videlo PRAVDA!!!!!!

  Свиђа ми се

 2. Објављено је 10.09.2012.
  Stravično svedočenje albanca, koji je učestvovao u vađenju srca mladog srbina sa Kosmeta i to bez anestezije.Tužilac Bruno Veković vodi i objašnjava postupak istrage, ali i strahuje da amerikanci i nemci, sobzirom da su u Hagu već pre nekoliko godina, prema svedočenju Dika Martina i samog priznanja nemačkih vojnika, uništili sve materijalne dokaze, žele i sada da razvlačenjem postupka „zataškaju istinu“!

  Свиђа ми се

 3. Моментално прекинути све државничке контакте са Хашким трибуналом и дати свим војним и не војним организацијама на Косову и Метохији рок од 48 сати да напусте Србију, тј. Косово и Метохију. После овог рока сви ће се сматрати страном војном силом у Србији, тј. на Косову и Метохији и однос ће бити војни.
  Овај и сличне радње се сматрају једностраним раскидом Уговора о њиховом присуству у Србији, тј. на Косову и Метохији.
  Цена је неизнерљива и крајње је време да Србија узврати одговором, како сте сејали тако ће те сад да и пожњете.
  Све у своје време.
  Поздрав из Сунчаног Београда, ДРАГАНешковић

  Liked by 1 person

 4. Postovani urednice izdvoj ovo kao novu temu jako je vazno

  Скандал године! Вукчевић – амер. шпион

  Наше новине дошле у посед записника са састанка Владимира Вукчевића и његових сарадника са Кендалом Дејом, правним саветником у Амбасади САД, на коме је тужилац изнео информације о предметима „Ловас”, „Бели Манастир”, „Ћушка” и „Подујево”

  Тужилац за ратне зиочине Владимир Вук-чевић одавао је Американцима детаље случајева на којима је радило његово тужилаштво. Вукчевић се пре четири године састао са правним саветницима у Амбасади САД у Београду, којима је открио детаље случајева на којима тужилаштво ради и заказао даље састанке са припадницима америчке амбасаде како би
  их упутио у детаље тих предмета. Према документима у које су Наше новине имале увид, реч је о случајевима који су у том тренутку били у истражном поступку, због чега су квалификовани као тајни. Саговорници Наших тврде да уколико је реч о државној тајни, Вукчевић може да се суочи и са оптужбама за шпијунажу. Наиме, наш лист дошао је у посед записника са састанка тужиоца за ратне злочине Владимира Вукчевића са Кендалом Дејом, правним саветником у Амбасади САД. Састанак је одржан 10. новем-бра 2010_ године у Тужилаштву за ратне злочине, а њему су присуствовали и заменици тужиоца за ратне злочине Драгољуб Станковић и Бруно Векарић, затим виша саветница Бисерка Живковић и секретар тужилаштва Бојан Лапчевић, као и правна саветница у амбасади САД Маријана Сантрач.

  Вукчевић: Састанци са Американцима су део редовних активности

  У изјави за Наше новине Владимир Вукчевић тврди да су састанци са службеницима амбасаде САД део редовних активности тужилаштва и да су на тим састанцима желели да обавесте међународне институције у каквим условима раде с обзиром на то да се баве међународним кривичним правом. – Као што сарађујемо са државним органима и Одбором за КиМ, тако сарадујемо и са медународним институција-ма и органима – рекао је Вукчевич. Он наводи да је право питање ко је Миловану Дрецуну дао документа, до којих су дошле и Наше новине, а којима је махао у разним емисијама.

  Помињан новац

  На састанку који је трајао 40 минута расправљало се о Наташи Кандић, председници РЕКОМ-а, али је Вукчевић изнео и више информација о предметима „Ловас”, „Бели Манастир”, „Чушка” „Поду-јево”. Од ова четири случаја, само је предмет „Подујево” био завршен, док су остала три у том тренутку била у истражном поступку, па су подаци о њима квалифiковани као тајни, с чим је Вучковић, с обзиром на функцију, морао бити упознат. – Случај „Ћушка” почео је да се ради пре две године. Прикупљени су докази и кренуло се у истрагу 13. марта ове године. Уз помоћ Еулекса, а на основу налога Јединици за заштиту сведока, сведоци су дошли и ту помоћ Наташе Кандић није потребна – рекао је Вучковић на састанку, а затим је америчким представницима у Србији открио да је саслушано 30 сведока. Кроз опуштен разговор о Кандићевој, тужилац за ратне злочине открио је низ поједи-ности о предметима у истражном поступку, као што је број сведока, одакле су они сведочили (у једном тренутку Вукчевић помиње сведока који је сведочио путем видео-линка). У разговору са Дејом, Вукчевић помиње и извештај Наташе Кандић, који није доступан јавности, а у ком је директноо напала његовог заменика Драгољуба Станковића. Записник са састанка не наводи шта је Деј причао, осим да је рекао да је Фонд (не прецизира се који) за ту годину добио новац..

  Ми бисмо желели да знамо колики ће улог бити у суђењима за ратне злочине, да бисмо покушали тај износ да усмеримо на активности које ће помоћи у поступцима – рекао је дословце Деј. Вукчевић је правном саветнику Амбасаде САД одговорио да се не зна којом ће брзином водити поступци, али да је у тој фази помоч Фонда минимална. – Спремни смо да се једном месечно састанемо са представницима амбасаде и да прецизније говоримо о току сваког предмета – обећао је Вукчевић Деју, судећи по записнику са састанка.

  Шпијунажа?!

  Познати адвокат Тома Фила сматра да је одавање оваквих информација, па све и да је то рађено уз дозволу Министарства правде, недопустиво.

  Вукчевич се жалио Кирбију на Дрецуна

  Други документ у који су Наше новине имале увид је писмо упућено тадашњем амбасадору САД у Београд Мајклу Кирбију, у ком се Вукчевић жали на нападе Милована Дрецуна. Ово писмо показује да је свађа која је избила пре два дана између заменика тужиоца Бруна Векарића и посланика Милована Дрецуна само наставак дугогодишњег неслагања. Писмо је Вукчевић упутио 16. јуна 2013. и у њему наводи да понашање посланика Милована Дрецуна може да нанесе штету раду тужилаштва, а посредно и држави Србији.

  – Амбасада САД није место где се расправља о оваквим информацијама, постоји орган УН који је задужен за то – објашњава Фила. Он каже да сумња да је Вукчевић на своју руку отишао у амбасаду, али да је такво понашање свакако нечувено.

  – Сумњам да је реч о самоиницијативном одласку, а ако је то заиста урадио на своју руку, суочиће се са затвором због шпијунаже – рекао је Фила за наш лист.

  Ипак, адвокат Горан Петронијевић сматра да ни Министарство правде не може да изда ту врсту сагласности и да се свако објављивање података из истраге која је у току класификује као кривично дело.

  – Уколико се тај састанак одржао и ако су процуриле информације о истрази, није реч само о одавању службене тајне, већ и о одавању тајне особи која је везана за рад са страним обавештајним службама, односно о шпијунажи – тврди Петронијевић.

  Наше новине

  Свиђа ми се

 5. ДОКАЗИ САЧУВАНИ ЗА НЕКА БУДУЋА УЦЕЊИВАЊА – КЛАСИКА !

  Mon, 24 Nov 2014 20:16:26 +0000 от „СРБски ФБРепортер“ : >Editor posted: „НОВИНАР МОНТГОМЕРИ САЧУВАО КОПИЈЕ ДОКАЗА КОЈЕ ЈЕ ХАГ НАМЕРНО УНИШТИО (Из књиге „(Про)Западни Злочин“, IV проширено издање, © 2014 Lulu, Miodrag Novakovic. All rights reserved ISBN 978-1-312-62946-2) ДОКАЗИ СА ЛОКАЦИЈЕ „ЖУТЕ КУЋЕ“ У БУРЕЛУ, АЛБАНИЈА:

  “ >

  Свиђа ми се

 6. I??? Pojeo vuk magarca. Haski zlocinci (tu mislim na sud a ne na nevino osudene i ubijene), nastavili su sa praksom i danas. I ako nema veze sa pravdom, oni su uzeli sebi pravo i dalje da ubijaju, pitam se samo dokle. Ali verovatno su imali malu savest dok su se jeftino prodali. I juda je ubio isusa, ali su mu srebrnjaci pomogli da kupi savest sto ce reci kraj vam je isti.

  Свиђа ми се