АКТУЕЛНО

Скандалозна добротворна изложба у Украјини: Гимназијалци понудили и „крв руских беба”


ПРОДАВАЛИ И ПЕЦИВО НАЗВАНО „ТЕНКОВИМА НА МОСКВУ” И СЛАТКИШ „МОЗАК ЖИРИНОВСКОГ”

8. 12. 2014. ФАКТИ, за ФБР приредила Биљана Диковић

tenk_mos_1

УКРАЈИНСКА гимназија у великом јужном граду Николајеву организовала је добротворну продајну изложбу ради прикупљања помоћи војницима који се боре против Доњецке и Луганске Републике.

Продавали су се слаткиши, пецива и сокови које су направили сами ученици.

Сваки „експонат” имао је свој назив, а сви су били повезани са „догађајима на истоку Украјине”. Али, како!

На изложби су се продавали тенкићи од теста названи „тенковима на Москву”, било је и пецива под називом „жуто-плаве звезде на Кремљу”. Продаван је и слаткиш „Мозак Жириновског”.

krv_b_1

Посетиоцима изложбе су „нежне дечије душе” нудиле и сок под називом „крв руских беба”.

         Гимназијалци из Николејева су признали да су им у свему помагали родитељи. А „шокантне називе” су покушали да оправдају намером да њима привуку што више купаца и да прикупе што више новца за „наше храбре борце”.

2 replies »

 1. САТАНИЗАЦИЈА ДЕЦЕ – СРАМОТА ДО НЕБА !

  Mon, 8 Dec 2014 09:50:24 +0000 от „СРБски ФБРепортер“ : >РЕПОРТЕР posted: „ПРОДАВАЛИ И ПЕЦИВО НАЗВАНО „ТЕНКОВИМА НА МОСКВУ” И СЛАТКИШ „МОЗАК ЖИРИНОВСКОГ” 8. 12. 2014. ФАКТИ, за ФБР приредила Биљана Диковић

  УКРАЈИНСКА гимназија у великом јужном граду Николајеву организовала је добротворну продајну изложбу ради прикупљања “ >

  Свиђа ми се

 2. NVO RADIONICE IZ FAŠISTIČKE EVROPSKE UNIJE
  Ukrajnski nacisti po ugledu na NVO radionice iz fašističke Evropske unije,ovakvim morbidnim akcijama pokušavaju da se dodvore svojim Zapadnim gospodarima Baš ovakve NVO RADIONICE.neko izdašno plaća. Ko je organizovao „izložbe“, ko je platio mlade nedotupavne, manipulisane ukraniske kretene koji ne mogu da naprave razliku između divljaštva i civilizacije. Mladi „uki“ su postali kanibali. Koliko sutra će krenuti u Porošenkovu nacističku vojsku koja se specijalizovala za kasapljenje Rusa i prodaju njihovih organa svojim „civilizovanim“ kupcima iz zapadne Evrope i Amerike. Na žalost i mi Srbi imamo svoje šiptare divljake na Kosovu i Metohiji koji su hiljadama Srba zverski odsuzeli život da bi im potom vadili organe i poklanjali ih svojim gazdama na Zapadu (Dik Marti) je rekao šta je imao da kaže i dokaže ali je „milosrdni“, „civilizovani“, „demokratski“ Zapad zamaskirao šiptarske zločine kao što danas skriva zločine koje čine Porošenkovi naci-fašisti u Novorusiji. Od jezuitskog satanističkog Zapada je za očekivati da bude na strani divljaka, kanibalista i da ćute o njihovim zločinima. Na žalost o istim takvim šiptarskim zločinima ćuti i skriva ih srpska vlada ne bi li na taj način , još koji mesec, ostali u milosti briselsko- vašingtonskim okupatorima Srbije,

  Свиђа ми се