Видео

Данашња конференција за медије СРС – Клупко криминала и корупције се даље одмотава… (комплетан снимак)


11.12.2014. SrsOrgRs

Српска радикална странка захтева од садашње Владе Србије да хитно покрене решавање спорних имовинско-правних питања између Србије и Хрватске. Постоје индиције да су српски политичари, попут Млађана Динкића, били поткупљивани да праве уступке Хрватској. Случај Југобанке, као суоснивача и сувласника Загребачке банке, која је власник акција у вредности од 2,2 милијарде евра, прави је пример за то.

„Ми посебно позивамо Снежану Продановић, републичког јавног правобраниоца, да хитно покрене овај поступак и о томе обавести јавност. Сви актери претходног и актуелног режима, који су у овим пословима својим чињењем или нечињењем оштетили државу Србију за наведени износ морају бити кривично гоњени и морају сносити кривично – правне и материјалне санкције због тога. Сви они који стају у њихову одбрану и спречавају кривично гоњење су саучесници у њиховом криминалу“, нагласио је проф. др Војислав Шешељ на конференцији за новинаре и додао:

„Ми опет прозивамо режим због нереаговања у вези са криминалним радњама Маје Гојковић и Игора Мировића везаним за АТП Војводина, јер нема борбе против криминала док су главни актери криминала у врху државе“.„У јучерашњем покушају да предамо заслужено стечене дипломе Томиславу Николићу, сачекао нас је велики кордон полиције и припадника Жандармерије, а представник полиције нас је званично, пред новинарима, обавестио да није могуће да се дипломе предају, зато што се писарница реновира. Ми смо у међувремену проверили и установили да није било никаквог тендера за извођење радова у згради Председништва, а то је кривично дело,“ нагласио је др Шешељ.

2 replies »

 1. ВОЈО ОНИ ТО НЕЋЕ ДА УРАДЕ НИКАДА ТРЕБА У ун у њујорку ТО ПИТАЊЕ ПОКРЕНУТИ ЗА РАТНУ ОДШТЕТУ ДА СЕ ИСПЛАТИ СРБИЈИ ЗА ПРВИ И ДРУГИ СВЕТСКИ РАТ А О ЊИМА НЕ ВРЕДИ ПРИЧАТИ ТИ СИ ЈЕДИНИ ПОШТЕН ПОЛИТИЧАР СРБИН КОЈИ ИМА ОБРАЗ РЕЧ БОГ НЕК ТЕ ВАЗДА ЧУВА И СВЕ ЧЕСТИТЕ СРБЕ И СРБКИЊЕ СССС

  Свиђа ми се

 2. Данашња конференција за медије СРС – Клупко криминала и корупције се даље одмотава…………………
  ===================================================================

  Лепо, баш лепо.
  Само, тек када почне да се одмотава клупко са Гоча 2008 године, и виде сви они који су од убица нашег народа примили новац да све нас, нашу јадну дечицу и унуке живе сахране, почеће ослобођење наше јадне и опљачкане домовине.

  http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=196&cl=06

  Знајући нарав нашег благочестивог народа србског, да све може да опрости осим велеиздаје домовине, верујем, и јавно исповедам, да срамота коју су они који су то и урадили не може да опере ни њихова ( евентуална мученичка смрт ) а да срамота коју су нанели тим чином својим унуцима и будућим генерацијама трајаће дуго, дуго. дуго……….

  Нека се наша Света и мученичка Црква и даље моли за оне који су на власти.

  А ја убоги, бедни и много грешни, ћу се молити за све њихове жртве, убијене, прогоњене, болесне, гладне, голе и босе, оне који су у тренутку безверја дигли руку на себе, јер истерани с посла из уништених фабрика нису могли својој јадној деци да обезбеде ни парче хлеба, и да их пошаљу у школу у поцепаној одећи и обући.
  Са вером и надом, да ћемо дочекати дан да их народ једног дана изведе на прави народни суд, и да их једном великом метлом почисти на ђубриште историје.
  И да пусти воду.

  Даће љубљени Господ да ће сви они са својим газдама да приме своју плату.
  С вером у васкрслог Господа, до ослобођења.

  Свиђа ми се