(ПРО)ЗАПАДНИ ЗЛОЧИН

(ПРО)ЗАПАДНИ ЗЛОЧИН 26: КОЛУМБИЈСКИ СИНДРОМ НА БАЛКАНУ-МОТО ОВК „ДРОГЕ, ОРУЖЈЕ, КУРАН“


МОТО ОВК: „ДРОГЕ, ОРУЖЈЕ, КУРАН“!

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

НА СЛИЦИ- ДЕСНО: ОВК КОМАНДАНТ РАМУШ ХАРАДИНАЈ ЗАДУЖЕН ЗА „ЗАПАДНУ ЗОНУ“ И ЛОГОРЕ НА КиМ И У АЛБАНИЈИ ГДЕ СУ ДРЖАНИ ЗАТОЧЕНИ СРБИ РАДИ „ТРГОВИНЕ ОРГАНИМА“. ПО ЊЕГОВОМ ЛИЧНОМ НАРЕЂЕЊУ ЗАРОБЉЕНИ СРБИ СУ МОРАЛИ ДА БУДУ „ОДРЖАВАНИ“ ЧИТАВИ И ЗДРАВИ ДО НАСИЛНЕ „ЕКСТРАКЦИЈЕ ОРГАНА“. ЛЕВО: РАМУШОВ БРАТ ДАУТ ХАРАДИНАЈ (ПРИЛИКОМ ДОГОВОРА СА АМЕРИЧКИМ ОКУПАТОРИМА НЕПОСРЕДНО ПРЕ НАПАДА НА СРБЕ), КОЈИ ЈЕ ЛИЧНО НАДЗИРАО ЛОГОРЕ СМРТИ И „МЕДИЦИНСКЕ КЛИНИКЕ“ У СЕВЕРНОЈ АЛБАНИЈИ ГДЕ СУ КАСАПЉЕНИ СРБИ. БРАЋА ХАРАДИНАЈ СУ ПРЕМА СВЕДОЧАНСТВИМА ПРЕЖИВЕЛИХ, ИЗВЕШТАЈУ УНМИКА, И ИЗВЕСТИОЦА ЕВРОПСКОГ ПАРЛАМЕНТА ДИКА МАРТИЈА, НЕПОСРЕДНО УЧЕСТОВАЛИ У ЗВЕРСТВИМА, СИЛОВАЊИМА И УБИСТВИМА СРБСКИХ ЦИВИЛА. ОНИ СЕ И ДАНАС НАЛАЗЕ ПОД „ОБАВЕШТАЈНОМ ЗАШТИТОМ“ ЗАПАДНИХ СЛУЖБИ, И НЕДОСТУПНИ СУ ПРАВДИ… (коментар фбр уредника М. Новаковића)

 

У наставку извештаја о Косову и терористичко-мафијашкој организацији ОВК се наводе конкретни докази о криминалној активности те организације, који су били добро познати америчкој администрацији у годинама пре, као и у време косовског рата 99-те. „Поседујемо доказе да постоји повезаност између шверца дрогом и активности ОВК.“ Валтер Кег, Шеф анти-наркотик одељења, обавештајног одсека Шведске полиције.

Етнички албанци су сада најзначајнија група у дистрибуцији хероина у Западним земљама.“- Немачка „федерална агенција за криминал“.

Полиција у Чешкој републици је недавно ухапсила косовског албанца, дилера дрогом извесног Добошија, који је побегао из норвешког затвора где је служио казну од 12 година. Претрес његовог апартмана је открио документа која повезује његове илегалне наркотичке активности са куповином оружја за ОВК.“ Тајмс (Лондон), 03.24.1999.

У извештају се такође наглашава да су косовски Албанци главни шверцери и дилери дрогом у следећим европским земљама: Италији, Немачкој, Шпанији, Француској и Норвешкој. Такође се наглашава да су швајцарски затвори пуни албанских криминалаца. Овде такође сазнајемо да су и у Италији, крајем 90-их, имали тако велики проблем са шиптарском нарко мафијом на чијем челу је био Гаши Агим из Приштине, да су у помоћ звали специјалне јединице карабињера предвођене генералом Мариом Моријем; Што је резултирало разбијањем шиптарске мафијашке мреже и масовним хапшењима шиптарских криминалаца. Заједно са 124 других дилера, ухапшен је и сам Агим Гаши.

Извештај наводи речи италијанског детектива из РОС-а (Специјалне Оперативне Секције) при Карабињерима, који каже да је циљ шиптарске мафије и ОВК (он ту и не прави неку разлику) не независност Косова, већ уједињење Косова са Албанијом, под следећим мотоом: „Дроге, Оружје и Куран“! Коријере дела Сера, 10.15.1998.


Serbian father and son, after the 1999 NATO invasion. NATO-backed KLA “freedom fighters” took the baby by the legs and smashed him into a brick wall headfirst. Father killed with an iron pipe after being shot. СРБСКА ПОРОДИЦА- ОТАЦ И СИН, ПО ОКУПАЦИЈИ КОСОВА, ОД НАТО-а ПОДРЖАНИ „БОРЦИ ЗА СЛОБОДУ“ ОВК СУ ОВУ МАЛУ БЕБУ ЗГРАБИЛИ ЗА НОГЕ И ЗВЕРСКИ ЈОЈ РАЗБИЛИ ГЛАВУ УДАРЦЕМ У ЗИД. ОТАЦ ЈЕ ПРВО УПУЦАН И РАЊЕН, ПОТОМ JE ДОТУЧЕН МЕТАЛНОМ ШИПКОМ… ИЗ ЧЛАНКА „Babies Cut from Mothers’ Wombs (Warning: Graphic Visuals at Bottom-Posted by Julia Gorin) „БЕБЕ СУ РЕЗАНЕ НОЖЕМ ИЗ УТРОБИ МАЈКИ“ (ГРАФИЧКИ МАТЕРИЈАЛИ- ПИШЕ: ЈУЛИЈА ГОРИН..

АМЕРИЧКИ СЕНАТ: КОСОВО- „КОЛУМБИЈСКИ СИНДРОМ НА ЈУЖНОМ БАЛКАНУ“

Овде је веома важно напоменути упозорење америчког Сената, који је још те 99-те упозоравао да ће игнорисање криминалних делатности ОВК створити, по њиховим речима:

„Колумбијски синдром на јужном Балкану, који ће резултирати у стварање ситуације где ће албанска мафија постати толико моћна да ће моћи да преузме контролу над неким регионалним државама. У практичном смислу то ће укључити контролу над Албанијом и Македонијом (над Косовом су у то време већ имали контролу).“

Ту тврдњу документују примером Демократске партије Албаније на челу са Сали Беришом, за кога кажу да се финансира шверцом дроге, као и да тим новцем финансира сепаратистичке покрете на Косову и Македонији („Балкански Меделин“, Џејн (енглески војни часопис) 03.01.1995).

У закључку овог извештаја Америчког сената се опширно описује умешаност Иранске државе и Ал Каиде на челу са Осама Бин Ладеном, у сарадњи са Албанском владом и под директним спонзорством Сали Берише, пре свега на локалитету Тропоја- У тренирању, опремању и наоружавању терориста ОВК, као и „довођењу“ хиљада муџахедина и инструктора из Ал Каиде и Иранске Револуционарне Гарде на север Албаније.

ИЗВОД ИЗ ЧЛАНКА М. НОВАКОВИЋА „ИЗВЕШТАЈ ХАШКОГ ТРИБУНАЛА О ХЛАДНОКРВНОМ УБИЦИ И РАТНОМ ЗЛОЧИНЦУ РАМУШУ ХАРАДИНАЈУ„I.C.T.Y. REPORT ABOUT COLDBLOODED KILLER AND WAR CRIMINAL RAMUSH HARADINAJ“

RamushHaradinajUCKWe represent here some parts of the original UNMIK (ICTY) report „CKX103″ from October 2003 that describes direct involvement of Ramush Haradinaj in a monstrous KLA operation of kidnapping and butchering Kosovo’ Serbs for illegal organ trade. This very credible report was suppressed by the Western powers and Hague (ICTY), investigation was shut down, and all forensic evidence collected by UNMIK investigators, from locations where these horrible crimes took place, was intentionally destroyed by Hague Tribunal (ICTY); Which was supposed to conclude this investigation and bring criminal perpetrators, such Haradinaj to justice. We believe that thorough investigation would eventually implicate some Western powers, and that was the main reason behind ICTY decision to destroy evidence, obstruct and eventually, shut down this investigation.
ОВДЕ ВАМ ПРЕДСТАВЉАМО НЕКЕ ДЕЛОВЕ ОРИГИНАЛНОГ ИЗВЕШТАЈА УНМИКА „CKX103“ КОЈИ ДОКУМЕНТУЈУ ДИРЕКТНО УЧЕШЋЕ РАМУША ХАРАДИНАЈА У МОНСТРУОЗНИМ ОВК ОПЕРАЦИЈАМА У ВЕЗИ СА КИДНАПОВАЊЕМ И „ЧЕРЕЧЕЊЕМ“ КОСОВСИХ СРБА РАДИ „ТРГОВИНЕ ОРГАНИМА“. ОВАЈ ВЕОМА КРЕДИБИЛНИ ИЗВЕШТАЈ ЈЕ БИО ЗАТАШКАН ОД СТРАНЕ ЗАПАДНИХ СИЛА И ХАШКОГ ТРИБУНАЛА. ИСТРАГА ЈЕ ЗАБРАЊЕНА И СВИ ФОРЕНЗИЧКИ ДОКАЗИ ПРИКУПЉЕНИ ОД СТРАНЕ УНМИК ИСЛЕДНИКА СА ЛОКАЦИЈА ГДЕ СУ СЕ ОДИГРАВАЛИ ОВИ МОНСТРУОЗНИ ЗЛОЧИНИ, СУ НАМЕРНО УНИШТЕНИ ОД СТРАНЕ ХАШКОГ ТРИБУНАЛА. ИСТОГ ТРИБУНАЛА КОЈИ ЈЕ ТРЕБАО ДА ОКОНЧА ОВУ ИСТРАГУ И ПРИВЕДЕ ПРАВДИ АЛБАНСКЕ РАТНЕ ЗЛОЧИНЦЕ, ПОПУТ ХАРАДИНАЈА. ВЕРУЈЕМО ДА БИ ЕВЕНТУАЛНА НЕПРИСТРАСНА И ТЕМЕЉИТА ИСТРАГА  ИМПЛИЦИРАЛА НЕКЕ  ЗАПАДНЕ СИЛЕ У ТОМ ЗЛОЧИНУ, И ДА ЈЕ ТО БИО ГЛАВНИ РАЗЛОГ ИЗА ОДЛУКЕ ХАШКОГ ТРИБУНАЛА ДА УНИШТИ ДОКАЗЕ, ОПСТРУИШЕ, И КОНАЧНО ЗАТВОРИ ОВУ ИСТРАГУ…
On November 29th 2012, ICTY acquitted Ramush Haradinaj of all charges, and he walked free. The main reason for acquittal (above the Western influence on Hague tribunal) was systematic destruction of physical evidence by ICTY, and subsequent physical liquidation of the witnesses against Haradinaj (19 people), while he was on the „leave of absence“ issued to him by ICTY regardless of severity the crimes he was charged, and without any regard for lives of witnesses (whom, most of them were killed mercilessly, and the rest went „underground“ refusing any cooperation with ICTY, that had lost any credibility)….
29. НОВЕМБРА 2012 ХАШКИ ТРИБУНАЛ ЈЕ ОСЛОБОДИО РАМУША ХАРАДИНАЈА СВИХ ОПТУЖБИ И ОН ЈЕ НАПУСТИО СУД КАО СЛОБОДАН ЧОВЕК. ГЛАВНИ РАЗЛОГ ЗА ЊЕГОВУ ОСЛОБАЂАЈУЋУ ПРЕСУДУ (ПОРЕ ЗАПАДНИХ ПРИТИСАКА НА ТРИБУНАЛ) БИЛО ЈЕ СИСТЕМАТСКО УНИШТАВАЊЕ ФИЗИЧКИХ ДОКАЗА ОД СТРАНЕ ХАШКОГ ТРИБУАНАЛА, И САБСЕКВЕНТНА ФИЗИЧКА ЛИКВИДАЦИЈА СКОРО СВИХ СВЕДОКА ПРОТИВ ХАРАДИНАЈА (19 ОСОБА УКУПНО) У ВРЕМЕ ДОК ЈЕ ОН БИО НА „ХАШКОМ ДОПУСТУ“- ПРИВРЕМЕНОЈ СЛОБОДИ, ПО ОДОБРЕЊУ ТРИБУНАЛА, БЕЗ ОБЗИРА НА НАЈТЕЖЕ КРИМИНАЛНЕ ОПТУЖБЕ ПРОТИВ ЊЕГА, И БЕЗ ОБЗИРА НА ЖИВОТЕ СВЕДОКА- ОД КОЈИХ СУ ВЕЋИНА НЕМИЛОСРДНО ПОБИЈЕНИ (КАО РЕЗУЛТАТ ТЕ ОДЛУКЕ ТРИБУНАЛА) ДОК СУ ДРУГИ ЈЕДНОСТАВНО НЕСТАЛИ, ОДБИЈАЈУЋУ СВАКУ ДАЉУ САРАДЊУ СА ТРИБУНАЛОМ, КОЈИ ЈЕ ИЗГУБИО СВАКИ КРЕДИБИЛИТЕТ…
(FBR- M. Novakovic) ФБР УРЕДНИК МИОДРАГ НОВАКОВИЋ

Но сада се вратимо на Мартијев извештај… (наставиће се)

(Из књиге „(Про)Западни Злочин“, IV проширено издање, © 2014 Lulu, Miodrag Novakovic. All rights reserved ISBN 978-1-312-62946-2)

2 replies »