АКТУЕЛНО

Зоран Влашковић: У Паризу гоне и убијају терористе, а на Косову их доводе на власт!


Двоструки аршини Запада за терористе и тероризам!?

Највећи промотери терориста и тероризма у Европи су амбасадори Запада у Приштини који штите, подржавају и на власт доводе окореле албанске терористе!

11. 01. 2015. СРБИ НА ОКУП, за ФБР приредила Биљана Диковић

Фатмир Љимај и Хашим Тачи, чланови злогласне терористичке „дреничке групе“
Фатмир Љимај и Хашим Тачи, чланови злогласне терористичке „Дреничке групе“

Један баук кружи Европом, баук тероризма кога очигледно подржава и производи искључиво Запад, односно МЕЂУЗАПАДНА ЗАЈЕДНИЦА, јер међународне заједнице нема. Двоструки су аршини те међузападне заједнице  кад је реч о терористима и тероризму? То се најочитије види  на последњим терористичким акцијама у Паризу када је устала цела Француска, оправдано, да се супростави терористима и тероризму, који нема ни боју коже, ни расу, ни веру… Тероризам и терористи  су свуда једно те исто! Бар би тако требало да буде.

Но, није баш тако! Очигледно није баш због те међузападне заједнице, Запада, који очито према терористима и тероризму имају  двоструке аршине баш у овој Европи, Европи која је тековина људских права.

Довољан и најбољи је пример Косова у коме се се већ више од деценије и по терористи и тероризам  промовишу на  најсветлији начин и то од тог Запада, Француске, Немачке, Британије, Америке… и њихових слепих подрепаша.

Рамуш Харадинај и Хашим Тачи, „политичари“ и терористи у оделима
Рамуш Харадинај и Хашим Тачи, „политичари“ и терористи у оделима

И баш ове земље, амбасадори ових земаља, здушно се на Косову залажу за терористе које свих ових година доводе на власт! Па Тачи, Харадинај, Љимај, Љуштаку, Краснићи, Весељи, Ејупи …. су окорели терористи са  десетинама и десетинама почињених најтежих терористичких дела, убистава Срба, других неалбанаца и самих њихових сународника.

Први с десна: Сами Љуштаку, ткзв. градоначелник Србице, члан злогласне терористичке „дреничке групе“ са осталим терористима
Први с десна: Сами Љуштаку, тзв. градоначелник Србице, члан злогласне терористичке „дреничке групе“ са осталим терористима

Уз то, Америка је, председник Џорџ  Буш званично, председничким Указом и Прокламацијом бр. 452  и Указом број 13.219 још 2001. године ставио „УЧК“ на “црну листу“ терористичких организација.

nato-izvestaj-o-organizovanom-kriminalu-na-kosovu-roots-of-uck

nato-izvestaj-o-organizovanom-kriminalu-na-kosovu-roots-of-uck

 

Но, Албанци и Приштина данас на сваком скупу урлајући промовишу тероризам величајући  терористичку “УЧК“, док наводни амбасадори Запада у Приштини, наводно и демократе још, ћуте о томе као заливени. То није ништа друго до отворена јавна промоција и подршка албанском тероризму и терористима од стране међузападне заједнице!

И сада амбасадори западних земаља у Приштини отворено сарађују са том албанском влашћу, са ким, са терористима најцрње врсте. Уз то албански терористи су без икакве школе, знања које опет Запад промовише у наводни њихов пут ка Европи!

Е, та Европо, све док имаш двоструке стандарде за терористе и тероризам на вашим територијама ћете имати производе које сами стварате у једном делу Европе, Косову и Метохији.

Европо, тероризам је убиство 14 жетелаца у Старом Грацку код Липљана, тероризам је подметање експлозива и убијање 12 Срба код Ливадица у Подујеву, тероризам је убиство српске деце у Гораждевцу, тероризам је на стотине и стотине убијених Срба и неалбанаца од албанских терориста на Косову, тероризам је убиство 16 новинара РТС од НАТО зликоваца, тероризам је убијених 78 српске деце у бомбардовању 1999. године, тероризам је је био и рушење мостова, болница, фабрика… од НАТО – терориста. Европо, ћутиш о томе!

Западу, амбасадори, на Косову сте на улици, у ресторанима у такозваним косовским институцијама директно у спрези и вези, раме уз раме са албанским терористима, а тиме сте и сами терористи најгоре врсте!

 

Зоран Влашковић – Срби на окуп

2 replies »

 1. А пошто још увек причамо о француској тадашњи председник те нама непријатељске земље Жискар је говорио;“сви су Срби дивљаци без религије“
  а први шеф унмика по окупацији космета француз шиптарског порекла током
  чијег председавања највише Срба побијено је говорио:“ове недеље смо направили успех само 7 Срба убијено а прошле 8 их је убијено“
  Тако французи сада једете своја говна која сте сами посрали и пријатно вам
  било

  Свиђа ми се