АКТУЕЛНО

ПРЕОКРЕТ – ИПАК ЦЕНЗУРА: Отказано гостовање Шешеља на националној телевизији! (Видео)


Иако је био постигнут договор између Миломира Марића, главног уредника Хепи телевизије и председника СРС др Војислава Шешеља, о гостовању уживо вође радикала у емисији “ Ћирилица“ до тог тв шоуа ипак није дошло.

24. 01. 2015. СРБИН.инфо, ФБ, за ФБР приредила Биљана Диковић

maric i seselj

Како је најближе окружење др Војислава Шешеља саопштило редакцији Србин.инфо,  емисију је отказала сама Хепи телевизија, иако и даље на својој интернет страници ове тв станица држи саопштење да ће до гостовања радикалског председника ипак доћи – ПОГЛЕДАЈТЕ ОВДЕ.

На ФБ страници емисије Ћирилица стоји обавештење у виду статуса:
maric fb cirilica

CIRILICA

„ОЧИГЛЕДНО ЈЕ ДА ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ ВОЛИ ДА БУДЕ ЗАБРАЊЕН, А ДА ГРАЂАНИ СРБИЈЕ МИСЛЕ ДА КО ЗНА ШТА ЗНА ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ ИМА ДА ИМ САОПШТИ…“ – казао је у емитованој сцени „заказане емисије“ Миломир Марић

 

Извори из СРС за Србин.инфо су рекли да је до отказивања дошло највероватније због притиска премијера Србије Александра Вучића на власника и руководства Хепи ТВ,  односно због могуће жеље самог Миломира Марића да подигне своју цену код првог човека напредњака, тако што ће наводно организовати тв интервју са вођом радикала на Хепи телевизији, а онда га накнадно отказати сумњивим изговором.

Пет дана су трајали преговори Хепи ТВ и њеног уредника Миломир Марића са радикалским председником, др Војиславом Шешељем, због услова његовог гостовања на поменутој телевизији са националном фреквенцијом.

ns

 

Од како је дошао из хашког заточеништва, у којем је боравио 12 година, Војислав Шешељ је дао преко 100 интервјуа српским и страним писаним и електронским медијима.

Међутим, ниједном није био позван да гостује у Србији на телевизији са националном фреквенцијом јер по наводима самог Шешеља, то од руководстава највећих српских телевизијских станица непосредно или посредно тражио премијер Србије и председник СНС, а дојучерашњи саборац из СРС, Александар Вучић.

Како је било током дана из СРС пренето редакцији Србин.инфо, ванредна емисија “Ћирилица“ са председником радикала, требало је да буде приказана на телевизији Хепи у суботу, 24.01. у 9:00.

На изразит Шешељев захтев емисија је требало да буде емитована уживо. На тај начин вођа радикала је хтео да избегне накнадно цензурисање његових изјава.

Поводом тога на свом твитер налогу огласио се вођа радикала др Војислав Шешељ.

Редакција Србин.инфо без икакве цензуре и додатног тумачења, у интегралној верзији, преноси твитове Војислава Шешеља, у вези његовог неуспелог гостовања на једној српској телевизији са националном фреквенцијом:

seselj-tvit-cirilica-d

seslj-tvit-cirilica2

seselj-tvit-cirilica-4-d

seselj-tvit-cirilica-2-

ПРЕОКРЕТ – ИПАК ЦЕНЗУРА: Отказано гостовање Шешеља на националној телевизији! (Видео)

ХЕПИ ТВ – ШЕШЕЉ НИЈЕ ДОШАО У „ЋИРИЛИЦУ“

У Специјалној емисији „Ћирилица“ на Хаппy ТВ данас у 9 сати ујутру, договорен је наступ уживо Војислава Шешеља, који се, међутим, у заказано време није појавио – без икаквог образложења, иако су сви његови услови испуњени. Пошто је у понедељак 2. фебруара имао заказану посету манастиру Милешеви и владици Филарету, договорили смо се јуче да се у директном преносу појави јутрос, а да та емисија буде, у целости и без икаквих скраћења и измена, репризирана у редовном термину „Ћирилице“ у понедељак у 21 сат.

У касним вечерњим сатима у петак, Војислав Шешељ и његови најближи сарадници, почели су да затежу око безначајних детаља, па и око тога да ли ће се појавити у згради телевизије Хрпи 15 минута раније, или касније, са претњом да ће, уколико му се у потпуности не изађе у сусрет, отказати емисија. Све што је тражио је прихваћено, али ипак није дошао. На друштвеним мрежама, претходно су се из СРС-а појавиле подметачине да је неко забранио „Ћирилицу“ са Шешељем, или да ју је сам аутор Миломир Марић отказао. Ништа од тога не одговара истини. „Ћирилица“ је била и остала отворена за сва различита мишљења и у њој никада није било забрањених тема и људи.

Очигледно да Војиславу Шешељу више одговара да подгрева мит да је забрањен на националним телевизијама у Србији, него да изађе у јавност и отворено каже шта има. Без обзира на све, врата „Ћирилице“ и даље су отворена за Шешеља и може слободно да дође кад год реши, или скупи храбрости. Миломир Марић унапред обећава да ће бити јако нежан према њему и да уопште неће личити на себе.

srs

Истина о (не)гостовању др Војислава Шешеља у емисији Ћирилица

24. јануар 2015. СРС

Поводом најављеног гостовања др Војислава Шешеља на ТВ Хепи у емисији Ћирилица, Српска радикална странка обавештава јавност о разлозима због којих емисија није реализована.

Миломир Марић је у недељу 18. јануара контактирао др Шешеља и позвао га да у његовој емисији гостује у среду 21. јануара од 21 час. Једини услов председника Српске радикалне странке био је да емисија иде уживо, што је Марић након краћег оклевања прихватио. У уторак 20. јануара, Марић је сараднике др Шешеља обавестио да има здравствених проблема те да није у стању да реализује емисију 21. јануара, али je најавио свој долазак у седиште Странке за петак у 10 часова.

На том састанку Миломир Марић је сат и по времена безуспешно убеђивао др Војислава Шешеља да пристане на снимање емисије и упорно одбијао да се емисија емитује уживо, у вечерњем термину, уобичајеном за ту емисију. Војислав Шешељ је децидно одбио сваку могућност снимања емисије, али је прихватио да емисија  буде у неуобичајеном термину, у суботу 24. јануара од 10 часова и да иде уживо. Снимљена је најава емисије и Марић је обећао др Шешељу да ће договор потврдити телефоном за петнаестак минута, ако добије сагласност газда.

Марић се јавио Шешељевим сарадницима тек око 17 часова да потврди преподневни договор, али и да помери термин емисије за 9 часова. Председник српских радикала је прихватио нови термин и Миломир Марић је о томе обавештен.

Сарадници др Шешеља су у петак у вечерњим часовима приметили да се на ТВ Хепи најављује његово гостовање у Ћирилици, али у новом термину од 8.15 часова. Марић је тај „нови“ термирин пласирао без консултација са Војиславом Шешељем и са његовим сарадницима, који су одмах реаговали и тражили објашњење од Марића који је  тврдио да не постоје техничке могућности да неистиниту информацију коју је пласирао измени.

Марићева немушта објашњења јасно су указивала да је посреди неко муљање и недобронамерност, односно намера да се изазове забуна у јавности и да се председник Српске радикалне странке не појави у емисији. У недоговореном термину. Шешељеви сарадници добили су информацију из службе монтаже ТВ Хепи  да имају стриктно наређење од Миломира Марића да се пласира нетачна информација о термину гостовања и да се само уз његову сагласност обавештење може променити. Наравно, није било говора о техничкој  неизводљивости, како је Марић тврдио. Миломир Марић је све до 22 часова одбијао да  гледаоце ТВ Хепи  информише о правом термину емисије. Наставио је са својим дрским и неискреним играма, па је скоро сат времена скинуо рекламу за најаву емисије. Више пута се чуо са др Шешељем који је на крају одбио да се, под промењеним условима, појави у емисији Ћирилица.  Тек када је знао да је емисија отказана,  зато што је он прекршио договор око термина емитовања, Миломир Марић је пустио кајрон са најавом емисије у 9 часова. Јутрошња представа коју је Марић невешто одиграо  је унапред припремљени лош маркетиншки сценарио Миломира Марића и његових газда.

Српска радикална странка обавештава јавност да је председник Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ спреман да гостује на свим телевизијама, како са националном тако и са регионалном и локалном фреквенцијом, и да је једини услов за његово учешће да се емисије емитују уживо.

5 replies »

 1. ВОЈО ЈА УВЕК СЛУШАМ ТВОЈ ГОВОР НИЈЕСАМ РАДИКАЛ НА ПАПИРУ ВЕЋ У ДУШИ ЗА ВЕЛИКУ СРБИЈУ ЈОШ КАД ЗБОРИШ РЕЦИ КАКО ЈЕ ватикан и папа НА СИЛУ покатилочовао СРБЕ И СРБКИЊЕ ТО ТРЕБА СРБИ ДА ЧУЈУ И ДА СЕ ЗНА ДА ЈЕ ЈЕДИНО У ТЗВ ндх БИЛО ЛОГОРА ЗА СРБСКУ ДЕЦУ МОГУ САМО ДА КАЖЕМ ДА СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЋ ИСТИ КА лажни броз ГОСПОД СВЕ ВИДИ ЖИВЕЛА ВЕЛИКА СРБИЈА СССС

  Свиђа ми се

 2. Kod Marića su gostovali samo režimski ljudi nikad nijedan disident. Marić pokušava da se predstavi kao patriota a sve vreme koketira sa evofanaticima i tajkunima. Ovo sa Dr Vojislavom Šešeljom je Marićeva , već viđena, igra. “ Vojo Doči posle ponoći“ Ako portir ne bude mogao da se probudi , izvini, popio je tri bensendina,ti doći sledeće noći u isto vreme. Mariću tvoji verni evopski gledaoci te potpuno razumeju U strahu su velike oči. Mariću iz Vučićevog srca si istisnuo Vučićevića i konačno zauzeo njegovo mesto.

  Свиђа ми се

 3.  ШТЕТА !

  ДР ИНГ БОЖИДАР МИЛОСАВЉЕВИЋ http://skrivenosaznanje.blogspot.com

  Sat, 24 Jan 2015 13:15:40 +0000 от „СРБски ФБРепортер“ : >РЕПОРТЕР posted: „Иако је био постигнут договор између Миломира Марића, главног уредника Хепи телевизије и председника СРС др Војислава Шешеља, о гостовању уживо вође радикала у емисији “ Ћирилица“ до тог тв шоуа ипак није дошло.

  24. 01. 2015. СРБИН.инфо, ФБ, за ФБР п“ >

  Свиђа ми се

 4. SNS je najveci trojanski konj u istoriji politickog covjecanstva. Onaj sa onom zastavom u skupstini ce biti izbacen iz SNS, precice u SRS a aj’ pa pogodite kome ce da vrati mandat. Ovo sa Maricem je cista obostrana manipulacija sa kojom su poceli da reklamiraju intervju koji ce da bude minut pre ponoci na dan kad bude najpotrebniji. Taj Maric i „Vojo“ se ponasaju kao da su zajedno ovce cuvali a Maric i pre rece da su kod Djujica zajedno isli. Jedino, meni se sve vise i vise pricinjiva da je Milosevic izgradio sve te trojanske kljusine. Nije „Voju“ Hag „prosto izbacio“ vec su u sred ovih raznih svetskih bezobrazluka prosto „Hag“ ucenili tako da ni on ne moze da smisli ista sto bi bilo cak i polu zdravom mozgu prihvatljivo kao objasnjenje zasto su ga eto bas sada pustili. KO TO LAZE DA SRBI NISU SLOZNI ;?) Nisu oni valjda za dzaba i Krajine i KiM izdali ?!??!? https://www.youtube.com/watch?v=tPXaTGV_uO0

  Свиђа ми се