(ПРО)ЗАПАДНИ ЗЛОЧИН

(ПРО)ЗАПАДНИ ЗЛОЧИН 31: С.А.Д. РАТОВАЛЕ НА СТРАНИ ШИПТАРА У МАКЕДОНИЈИ- ЗАВЕРА УНМИК-а …


КРИМИНАЛЦИ ИЗ РЕДОВА УНМИКА, УМЕСТО У ЗАТВОР, ПОСЛАТИ НАЗАД У МАТИЧНЕ ЗЕМЉЕ БЕЗ ИКАКВИХ КОНСЕКВЕНЦИ

thaci-kouchner-march-2010

РАТНИ ЗЛОЧИНАЦ ХАШИМ ТАЧИ ЈЕ УВЕК ИМАО ЗАШТИТНИКЕ У ВРХУ УНИМИК (И КАСНИЈЕ ЕУЛЕКС) АДМИНИСТРАЦИЈЕ. СВАКАКО НАЈОЗЛОГЛАШЕНИЈА КРИМИНАЛНА ФИГУРА ИЗ ВРХА УНМИКА ЈЕ БИО ФРАНЦУСКИ МИНИСТАР БЕРНАРД КУШНЕР, КОЈИ ЈЕ АКТИВНО ЗАТАШКАВАО „ТРГОВИНУ ОРГАНИМА“ И ДРУГА ОВК ЗЛОДЕЛА…

 

…По Келоку не само да је „Запад“ институционално и политички прикривао и заташкавао злочине ОВК, него су се шиптарски терористи директно снабдевали диверзантским средствима, посебно електроником, из база КФОР-а.

Келок такође оптужује УНМИК за директно учешће у трговини белим робљем, нарочито присилне проституције, у спрези са ОВК.

Када је својевремено детектив Келок такве кривичне радње од стране званичника УНМИК-а документовао и захтевао налоге за њихово хапшење, у томе је био спречен, док су истовремено ти криминалци из редова УНМИК-а били „дискретно уклоњени“ са Косова и враћени у своје матичне земље без икаквих легалних консеквенци.

Колико је далеко ишла западна завера против србске нације на Косову сведочи следећа документована информација о другом осумњиченом за овај тежак злочин (минирање србског цивилног аутобуса) код Подујева – Самију Луштакуу.

У његовом случају је амерички дипломата Џок Кови, који је у то време био на функцији заменика шефа УН мисије на Косову (Кушнера), лично, и у два наврата спречио хапшење Луштакуа.

Ту своју интервенцију (саучешниство у прикривању овог тешког терористичког дела) Кови је објаснио „чињеницом“, да ако би Луштаку, који је био „популаран на Косову“, био ухапшен, то могло политички дестабилизовати Косово, уочи наилазећих општинских избора, као и да би могло да утиче на долазак на власт „десничарских снага“ (читај патриотских) у Српском парламенту, на предстојећим децембарским изборима.

Сувишно је напоменути да амерички дипломата Кови није до сада сносио никакве консеквенце свог криминалног деловања у оквиру „мировне мисије“ УН-а на Косову.

Мало је позната чињеница да је Кови почео своју политичку каријеру као асистент „највећег ратног злочинца свих времена“ Хенрија Кисинџера, да би своје политичко обликовање наставио под Холбруком служећи у дипломатској мисији у Босни средином деведесетих, баца додатно светло на његову „мрачну биографију“.

DIE WELT– The BBC reported at the time: “It was ‘criminal acrobat reputation of the former KLA combatants’ that had resulted in a devastating effect on PDK because of the perceived overlap between its political leadership and post-KLA organized crime“. 
In a recent analysis of organized crime in Kosovo prepared by German intelligence service, BND, and a confidential report contracted by the German army, the Bundeswehr, Thaçi, Ramush Haradinaj, and Xhavit Haliti are accused of an expanded involvement in organized crime. „The key players (including politicians Haliti, Haradinaj and Thaçi) are closely involved in the interconnections between politics, business, and organized crime structures in Kosovo,” prestigious German newspaper Die Welt wrote in its report quoting BND. The report also accused Thaçi of being a key leader of a criminal network, which „operates throughout Kosovo since the late 1990s.“ BND report also accused Thaçi of maintaining ties with Czech and Albanian mafias. BND says he, along with Haliti, ordered political assassinations committed by a professional hitman, known by his nickname as ‘Afrimi’, who is responsible for at least 11 contracted murders.

ЦИТАТ ИЗ НЕМАЧКОГ „ДИ ВЕЛТА- 30.11.2008“: ББЦ је известио: „То је била акробатска криминална репутација бивших бораца ОВК, која је резултирала у поражавајуће ефекте по ПДК, зато што су се очигледно преплитали интереси политичког руководства и „Пост-ОВК“ организованог криминала.“ У последњим анализама организованог криминала на Косову, које су урадиле немачке обавештајне службе, БНД, као и поверљивог извештаја немачке војске, Буденсвера- Тачи, Рамуш Харадинај и Џавит  Хаљити су оптужени за велику уплетеност у организовани криминал. „Кључни играчи (укључујући политичаре Хаљитија, Харадинаја и Тачија) су тешко упетљани у мешавину политике, бизниса и организованих криминалних структура на Косову. „- наводи престижни немачки лист „Ди Велт“ у свом цитату извештаја БНД-а (немачке безбедносно-обавештајне службе). Овај извештај такође оптужује Тачија да је главни вођа криминалне мреже која „оперише на Косову од 90их година.“ БНД извештај такође оптужује Тачија за повезаност са чешком и албанском мафијом. БНД наводи да је он (Тачи) заједно са Хаљитијем наручио више политичких убистава, која је извршио професионални убица под надимком „Африми“- за кога је установљено да је одговоран за најмање 11 наручених убистава…

АМЕРИЧКА ВОЈНА ИНТЕРВЕНЦИЈА НА СТРАНИ ШИПТАРСКИХ ТЕРОРИСТА У МАКЕДОНИЈИ

semadin sa svojom brigadom

НА СЛИЦИ УЧК „КОМАНДАНТ ХОЏА“ СА ПРИПАДНИЦИМА СВОЈЕ БРИГАДЕ- КОЈА ЈЕ ПОД ЊЕГОВОМ КОМАНДОМ ИЗВОДИЛА ТЕРОРИСТИЧКА ДЕЛА НА ТЕРИТОРИЈИ МАКЕДОНИЈЕ, УЗ АМЕРИЧКУ ВОЈНУ ПОДРШКУ…

 

Колико далеко су западни спонзори тероризма на Балкану били спремни да иду најбоље сведочи случај убиства новинара Асојшијетед Преса, енглеског држављана Керима Лотона у селу Кривек на македонско-косовској „граници“, крајем Марта 2001, кога су убили шиптарски терористи из „112-те муџахединске бригаде“, наоружани најмодернијим америчким наоружањем, уз асистенцију 17 америчких „војних саветника“, који су били у саставу те терористичке јединице, која је опкољена јаким македонским снагама безбедности очајнички покушавала да се пробије преко „границе“ назад на Косово.

Иронично, у косовско село Кривек, у коме је тада боравио енглески новинар Керим радећи „редован медијски прилог“ (детектив Келок верује да је и овај новинар, попут и већине других западних новинара у то време имао у улогу обавештајца- у овом случају за британски МИ16), је послата америчка војна јединица из састава КФОР-а да спречи овај продор шиптарских терориста назад на Косово, да би и сама дошла под минобацачку ватру, не само шиптарских терориста, већ и својих „колега“ америчких „војних саветника“.

Приликом те баражне ватре убијен је новинар Керим и још два цивила, три америчка војника и десетине цивила су рањени.

Тада је ЦИА у садејству са америчком командом за специјална дејства на Балкану, у то гранично подручје послала ескадрилу војних хеликоптера са 80 паратрупера из састава 502-ог батаљона, да изврше „екстракцију“ шиптарских терориста и 17 америчких саветника, како би се права истина о овом инциденту и америчком обавештајно-диверзантском учешћу у истом прикрила.

 ПРОМОЦИОНИ „УЧК-ЏИХАД“ ВИДЕО „КОМАНДАНТА ХОЏЕ“, КОЈИ ЈЕ НА ПЛАТНОМ СПИСКУ ЦИА- ЦИА И ДРУГЕ ЗАПАДНЕ СЛУЖБЕ ДАНАС СТОЈЕ ПРАКТИЧНО ИЗА СВИХ ИСЛАМСКИХ ЕКСТРЕМИСТА, ПРОТИВ КОЈИХ СЕ НАВОДНО БОРЕ…


Овде је важно напоменути да је на челу ове тзв. „112-те муџахединске бригаде“ био озлоглашени командант ОВК и терориста Семадин Џезар, познатији као „Командант Хоџа“. С. Џезар је у то време био на платном списку ЦИА-е и немачког БНД-а, и био је асоциран са Ал Каидом (Осамом Бин Ладеном), и прошао је разне „тренинге“ у терористичким „муџахединским“ камповима у Афганистану и Чеченији а све под спонзорством
ЦИА-е.

(Из књиге „(Про)Западни Злочин“- М.Новаковића, IV проширено издање, © 2014 Lulu(Publisher), Author: Miodrag Novakovic. All rights reserved ISBN 978-1-312-62946-2)