АКТУЕЛНО

Славко Никић: Порука Влади Србије и Александру Вучићу – Повратак војске и полиције Србије на КосМет 2020.! (видео)


„Група са којом сам радио више не постоји, сви су погинули. Али ми никада није било јасно да ли су они били срећнији што су погинули или ја што сам преживео и доживео да ово видим у мојој Србији. А ови који мисле да ће Шиптарима поклонити парче земље на којој никада нису били кажем и гарантујем – у заблуди су! Без договора са нама који смо бранили државу Србију неће никада Косово бити решено – жариште тек предстоји, немири тек предстоје, све ово што се дешава дешава се као увод у ситуацију која ће да рашчивија и да разјасни стање у којем се данас Србија налази…“ – каже Славко Никић припадник Посебне Јединице Полиције (ПЈП), ратни пуковник МУП-а са Косова и Метохије, који је живи сведок и непосредни учесник свих догађања на Косову и Метохији. Његово обраћање Влади Србије и Александру Вучићу, које смо пронашли на јутјубу, а шири се друштвеном мрежом Фејсбук у коме поручује да ће повратак војске и полиције Србије на КосМет бити 2020. Године преносимо у целости…

*кратка веза – http://wp.me/p1Fuk8-EI5

ПОВЕЗАНО:
* Славко Никић: И сам разговор са Тачијем је увреда за Србе који су бирали ову власт
* Ћутање о злочину је још већи злочин! Ако о овоме не буду говорили Срби – камење ће проговорити!

24. 01. 2015. извор nix1nix2, за ФБР приредила Биљана Диковић

slavko-nikic-o-kosovu

Једино питање које имам да поставим држави Србији, односно Александру Вучићу, је – када ће да престане да се према нама, грађанима Србије односи као да је он директор установе за збрињавање особа ометених у развоју и да он мора да каже шта је најбоље за нас. Држава Србија дефинитивно није то, нити смо ми његови штићеници. Понекад и ми знамо шта је добро за нас – а за нас није добро да после седамдесет година дође албански премијер у посету нашој држави, да нам не каже где су гробови две хиљаде киднапованих Срба…

Нас не може да уплаши…

ПОВЕЗАНО:
* Ћутање о злочину је још већи злочин! Ако о овоме не буду говорили Срби – камење ће проговорити!
* Славко Никић: И сам разговор са Тачијем је увреда за Србе који су бирали ову власт
* ТВ АС „Прозор у свет“ Момира Лазића: Пуковник Љубинко Ђурковић, пуковник Стеван Ђуровић, Славко Никић и Југослав Петрушић – ТЕМА Косово и Метохија (видео)

9 replies »

 1. Svaka vam cast,ja sam uz vas. Ko glasa za ovu bagru,navuci ce na sebe gnev boziji. Srbi moraju da ustanu,srbi moraju da se probude,ovako nigde necemo stici. Mrzim i nato i eu,imam veliki razlog za to. Moramo se ujediniti i ,to je jedini nas spas.

  Свиђа ми се

 2. Nikome ne pada na pamet, da je polovina Siptara na Kosovu i Metohiji albanskog drzavljanstva, nikad nisu primljeni u drzavljanstvo Srbije. Njih su doveli iz Albanije, Italijani i Nemci u Drugom svetskom ratu i komunisti od 1945. do 1980.
  Nikome ne pada na pamet da je popis stanovnistva na KiM falsifikova – nema 1,700.000 Siptara, nego izmedju 800 i 850.000.

  Posto nisu drzavljani Srbije, moze se protiv njih primeniti i americko zakonodavstvo. Upisivani su direktno u knjige drzavljana – bez procedure i resenja, a u takvim slucajevima Amerikanci progone takve.

  Свиђа ми се

 3. svaka cast pukovnice,nasu vlast boli istina i zato je nezeli cuti,ja zorica majmarevic iz orahovca 1998 ubili mi brata o tome niko ne prica i ne spominje nakon jedanaest meseci 1999 kidnapovali oca i odveli u albaniju bio je zatocen u tropoji sa 13 srba iz prizrena i orahovca 16 godina cekamo pravdu nikako da je docekamo. htela bih da narucim vase knjige koje ste vi napisali kako da ih narucim.

  Свиђа ми се

 4. Нека Власт у Србији отворено призна да смо окупирани и да су нам они који су нас бомбардовали отели део Србије, тј. Косово и Метохију. Они су према томе самопрокламовани властодршци, уљези којима ми своју земљу нисмо дали и никада је се нећемо одрећи

  Свиђа ми се