Димитрије Марковић

Чеси организују протест у Острави – „Дођите сви да подржите српско Косово!“


10394082_418192808336253_9021250612732439308_n

Реци не ЕУ, 27.1.2015.
Превод са чешког: Димитрије Марковић

Пријатељи и браћа Чеси из Европског фронта солидарности за Косово:

“Дођите сви да подржите српско Косово! У Острави на Масариковом тргу ће се у суботу 14. фебруара у 15:00 одржати демонстрације за подршку братског српског народа! Наша је дужност да подржимо браћу Србе, који су током целе историје увек били уз нас и помагали нам! Поврх тога су Срби једини европски народ, који се са оружјем у руци супротставио хегемонији западних сила и водио рат против НАТО. И зато заслужује наше поштовање и подршку!“

Přijďte všichni podpořit srbské Kosovo! V Ostravě na Masarykově náměstí se bude v sobotu 14. února v 15:00 konat demonstrace na podporu bratrského srbského národa! Je naší povinností podpořit bratry Srby, kteří po celou historii vždy stáli při nás a pomáhali nám! Navíc jsou Srbové jediným evropským národem, který se se zbraní v ruce postavil na odpor hegemonii západních mocností a vedl válku proti NATO. I za to si zaslouží náš respekt a podporu!

https://www.facebook.com/EvropskaFrontaSolidarityProKosovo…

 

4 replies »

 1. Иако нам правда по питању Космета изгледа далеко, добро је што видимо и ову наду код наше браће Чеха, наду као мала свјетлост која ће једном засијати пуним сјајем у Србском Космету.

  Свиђа ми се

  • Česima hvala, zaista neki narodi još imaju hrabrosti i morala a našoj Vladi – SRAM VAS BILO !!!!! Pokupovali ste diplome – znanja nemate, pa bar učite o drugih, pametnijih, a ne samo da pružate ruke za pare ( od vaše EU )a od nas otimate sami !!!

   Свиђа ми се

 2. Хвала организаторима, и подршци за косово србско, нека се буђење дешава штовише, и на свим континентима!

  Свиђа ми се