АКТУЕЛНО

У Шапцу хајка на  родитеље чија деца не примају вакцине


1.2.2015. ел.поштом

Удружење грађана “Здрава Србија“ – Шабац

Пред крај 2014. године на територији Општине Шабац, покренута је од стране надлежне Санитарне инспекције, у договору са Општом болницом у Шапцу, акција да се родитељи приморају на нешто што не морају  и не смеју да прихвате. Путем писменог упозорења, тражи се од оних родитеља, који су потписали код изабраног педијатра да неће да вакцинишу своју децу, да морају да то ураде или ће сносити “законске“ санкције. При томе се Санитарна инспекција позива само на Закон о заштити становништва од заразних болести, а намерно прелазе преко Закона о заштити пацијената или највишег законског акта – Устава Републике Србије, који дозвољавају родитељимa да сами изаберу шта је најбоље за њихово дете по питању здрaвствене заштите и да нико не може да врши оглед над нашом децом.

Оно што посебно изазива оправдану сумњу у намере оних који нас терају да вакцинишемо нашу децу је то што ниједан лекар-педијатар неће да потпише да вакцинисањем детета нећете угрозити његово здравље, нормалан развој или чак живот. Треба се запитати што нас терају на нешто, у чију исправност ни сами не верују! Више је него забрињавајуће, да ти исти педијатри испуњавајући наредбе својих надређених који су у директној спрези са фармако мафијом, присиљавају нас да дамо нашој деци вакцине, а да они и не знају њихов прави састав.

Доказано је да вакцинама добијамо привремену, а не трајну заштиту од болести као што су мале богиње или заушке, и коју огромна већина деце прележи без последица и тако стекне природним путем имунитет. Као последица тих истих вакцина, добијају се болести као што су рак, леукемија, који данас попримају епидемијске размере. Стварни циљ вакцина није заштита од заразних болести како нас убеђују, већ такозвана контрола људске популације, односно смањење броја људи или депопулација. То је признао и један од главних промотера вакцинисања Били Гејтс, који је јавно рекао да имају одличне резултате са смањењем људске популације вакцинисањем, захваљујући вакцинама популација људи смањиће за 10-15 посто.

Власт која по сваку цену хоће да Србију уведе у ЕУ, која тежи да своје законе усклади са онима који су у ЕУ, неће да то чини по питању вакцина, јер у већини земаља које припадају ЕУ(Немачка, Француска, Велика Британија, Ирска, Холандија, Шпанија, Белгија…) вакцинисање није обавезно. Веома је занимљиво, а што опет показује лицемерство надлежних служби у Шапцу, а тако је стање највероватније и у осталим деловима Србије, приморавање на вакцину важи само за Србе, док за припаднике „етничких мањина“ то не важи, превасходно мислећи на припаднике ромске популације. Наравно, они или не добијају позиве за вакцинисање или их на то нико не приморава.

После великог броја афера са разним вакцинама (против птичијег, свињског, сезонског грипа…), када све више научника, доктора и разних стручњака из области медицине и фармације који имају храбрости и савести упозоравају на штетност вакцина; када су све приметније погубне последице вакцина по децу и одрасле; када постоје чврсти и јасни докази да вакцине изазивају аутоимуне болести (аутизам, мултиплексклерозу, Гилијан-Бареов синдром, Паркинсова болест…); родитељи су дужни да заштите своју децу од хемијског геоноцида у виду вакцина који врши светска фармако мафија преко Министарства здравља Србије. Родитељи који одбију да им деца буду подвргнута експерименту у виду вакцине, чиме користе само своја законска Уставом Републике Србије загарантована права и слободе одлучивања, не раде против државе како то говоре бирократе без савести из државне управе, већ раде у интересу ове државе.

Србском народу који нестаје, потребно је здраво покољење, а не уништено хемијским геноцидом у виду вакцина, које ће само убрзати његов нестанак. Због тога треба се супроставити присилном вакцинисању, као и покушајима властодржаца да се мења Устав и доношењу закона којима ће у потпуности легализовати хемијско оружје за контролу броја становника, звано вакцина.

Дана 01. 02. 2015. лета Господњег
Удружење грађана “Здрава Србија“ – Шабац

13 replies »

 1. Doktor Predrag Kon čovjek od povjerenja, navodni veliki virusolog se zalagao za obavezno cijepljenje bez ikakvih trzavica po opciju da zakonom natjera Srbe da moraju primiti vakcinu .Sad postavljam pitanje zar on nebi trebao biti u zatvoru za pokušaj ubistva hiljade djece i ljudu u Srbiji? Nadam se da će te ovo objaviti u suprotnom ste Konov saučesnik.

  Свиђа ми се

 2. Стари јудео-масонски план, још од Маркса и Енгелса и њихове подвале Словенским народима зване КОМУНИЗАМ. Видјели сте прије неколико дана вијест, у којим је државама Европе обавезна вакцинација. САМО У СЛОВЕНСКИМ.

  Свиђа ми се

 3. Много је било подвала и експеримената у нашем здравству у последње време и према томе, оправдана и сумња…

  Србском народу који нестаје, потребно је здраво покољење, а не уништено хемијским или биолошким геноцидом који су у виду вакцина и сличним биолошким средствима спроводе, а која ће само убрзати његов нестанак!

  Ми, родитељи смо дужни да заштитимо нашу децу од хемијског геноцида који се у виду „редовне“ вакцинације врши на њима, а преко светске фармако мафија уз дозволу надлежног републичког Министарства здравља.

  Због свега напред наведеног:

  СТОП присилној ВАКЦИНАЦИЈИ наше деце!!!

  Свиђа ми се

  • Hvala svima na obljavljenom tekstu i zasto da zatvaramo oci .Istina je negde tamo samo nesmemo da pricamo o njoj.Moje dete ima 5,5 god ima problem sa govorom i sa komunikacijom i ostecena je paznja a sve je posledica vakcine mmr.Molim roditelje da prvo razmisle dobro pre nego sto dopusti drzavi da nas sistemacki unistava,moli vas da posetite stacionar lipovica na 25 kilometra od Beograda da se snime deca u tom stacionaru da vidi svet i nasa zemlja sta je vakcina mmr uradila nasoj deci .Najlepse hvala.

   Свиђа ми се

 4. Родитеље НИКО НЕ СМЕ терати ни нашта силом, јер НИКО НЕ МОЖЕ више волети и бринути о детету, него сам родитељ.

  Савет за све родитеље у Србији је, НЕ ДОЗВОЛИТЕ да Вас заплаше и уцењују, јер Устав Србије је највиши законски акт, који сви морају да поштују, свидело се то некоме или не.

  Сваки родитељ ИМА ПРАВО ДА ИНСИСТИРА на потпису лекарске гаранције од стране доктора који врши вакцинацију.

  Одбијање доктора да потпише ту гаранцију је само разлог више за сумњу, и довољан доказ о НЕКОМПЕТЕНТНОСТИ и НЕЗНАЊУ доктора.

  Родитељи, браните Ваша права на сваки могући начин и не дозволите да Вашу децу учине стерилним и болесним.

  Прилажемо бланко пример лекарске гаранције, коју сваки родитељ треба да одштампа, и инсистира на њеном потпису.

  ЛЕКАРСКА ГАРАНЦИЈА КОЈОМ СЕ ПОТВРЂУЈЕ БЕЗБЕДНОСТ ВАКЦИНА

  Ја,
  (лекарово име и презиме) ________________________ ,
  (степен образовања) ________________________ ,
  сам лекар овлашћен за обављање здравстених, медицинских послова и дужности у држави
  ________________________ .

  Радим у:
  (име здравствене установе) ________________________ ,
  а идентификујем се:
  (врста и број документа) ________________________ .
  Моја ужа специјалност у медицини је: ________________________ .

  Темељно разумем и у потпуности сам свестан ризика и користи свих лекова које сам прописао или препоручио мојим пацијентима.

  У случају:
  (име и презиме пацијента) ________________________ ,
  (старост) ________________________ ,

  кога сам лично прегледао, пронашао сам да постоје неки ризични фактори који оправдавају препоручено вакцинисање.

  Седи попис наведених ризичних фактора и вакцина која ће пацијента заштитити од њих:

  Ризични Фактор ________________________
  Вакцина ________________________
  Ризични Фактор ________________________
  Вакцина ________________________
  Ризични Фактор ________________________
  Вакцина ________________________
  Ризични Фактор ________________________
  Вакцина ________________________
  Ризични Фактор ________________________
  Вакцина ________________________
  Ризични Фактор ________________________
  Вакцина ________________________
  Ризични Фактор ________________________

  Свестан сам и знам да вакцине обично садрже многа од ових средстава:

  – алуминијум хидроксид
  – алуминијум фосфат
  – амонијак сулфат
  – ампхотерицин Б
  – животињска ткива: свињску крв, коњску крв, зечји мозак,
  – псећи бубрег, бубрег мајмуна,
  – пилећи ембрион, кокошје јаје, јаје од патке
  – телећи серум
  – бетапропиолацтоне,
  – фетални говеђи серум
  – формалдехид
  – формалин
  – желатин
  – глицерол
  – диплоидне људске ћелије (пореклом из абортираног феталног ткива)
  – хидролизирани желатин
  – живин спој тимеросал (тхимеросал, Мертхиолате)
  – моносодиум глутамат (МСГ)
  – неомицин
  – неомицин сулфат
  – фенол црвени индикатор
  – пхеноxyетханол (антифриз)
  – калијум дифосфат
  – калијум монофосфат
  – полимксин Б
  – полисорбат 20
  – полисорбат 80
  – хидролизат казеина из свињског панкреаса
  – остатци МРЦ5 протеина
  – сорбитол
  – три-н-бутyл фосфате
  – веро станице, континуирана линија мајмунових бубрежних ћелија
  – крв оваца.

  Овим гарантујем да су ови састојци сигурни за убризгавање у тело мог пацијента.
  Истраживао сам извештаје која тврде управо супротно, као на пример она да живин спој тимеросал узрокује озбиљна неуролошка и имунолошка оштећења.

  Свестан сам и знам да су неке вакцине контаминиране са мајмунским вирусом (Симиан Вирус 40 – СВ 40).

  Овим гарантујем да вакцине које користим у обављању свог посла не садрже вирус СВ 40 или било које друге живе вирусе, или гарантујем да СВ-40 вирус или било који други вируси садржани у вакцини не представљају никакав ризик за мог пацијента.

  Овим такође гарантујем да вакцина коју препоручујем за негу

  (име и презиме пацијента) ________________________ ,

  не садрже никаква ткива абортираних људских беба (познатијих као фетуси).

  У циљу заштите здравља мојих пацијента, подузео сам следеће кораке како би могао гарантовати да вакцине које користим не садрже штетне састојке.

  Подузети Кораци: ________________________________________
  __________________________________________________ __
  __________________________________________________ __
  __________________________________________________ __
  __________________________________________________ __ .

  Лично сам проучио извештаје које су примиле надлежне институције за контролу вакцина, и моје је стручно мишљење да су вакцине које препоручујем, сигурне за употребу код деце млађе од 5 година.

  Свестан сам да ће око 60% пацијената који су примили вакцину против Хепатитис-а Б, изгубити детектабилна антитела на Хепатитис Б у року од 12 година.

  Знам да је у систему ВАЕРС (Ваццине Адверсе Евент Репортинг Сyстем) 1996 године, само 54 случаја хепатитиса Б у узрасту 0-1 година било пријављено ЦДЦ-у (Центерс фор Дисеасе Цонтрол анд Превентион).

  Знам да је у ВАЕРС-у било укупно 1.080 извјештаја о неповољним реакцијама на Хепатитис Б вакцину у 1996 години, у узрасту 0-1 година, са приављених 47 смртних случајева.

  Јасно ми је да 50% пацијената који сретну Хепатитис Б, не развија симптоме након изложености.

  Јасно ми је да ће 30% пацијената развити симптоме обичне прехладе и стећи доживотни имунитет.

  Јасно ми је да ће 20% пацијената развити симптоме ове болести, али и да ће се 95% потпуно опоравити и развити доживотни имунитет.

  Схватам да ће 5% пацијената који су изложени Хепатитису Б постати хронични носиоци болести.

  Схватам да ће 75% од хроничних носиоца болести живети с асимптоматском инфекцијом и да ће само 25% од хроничних носиоца болести добити хроничне болести јетре или карцином јетре, 10-30 година након акутне инфекције.

  Извршена су следећа научна истраживања и доказала сигурност Хепатитис Б вакцина код деце млађе од 5 година.

  __________________________________________________ __
  __________________________________________________ __
  __________________________________________________ __
  __________________________________________________ __
  __________________________________________________ __ .

  Као додатак на препоручене вакцинације због заштите од горе наведених ризичних фактора, препоручио сам осим вакцинисања и друге мере за заштиту здравља мог пацијента од споменутих ризичних фактора.

  __________________________________________________ __
  __________________________________________________ __
  __________________________________________________ __
  __________________________________________________ __
  __________________________________________________ __ .

  Потписујем ову гаранцију својом слободном вољом, после саветовања и консултовања с надлежним правним саветником

  (име и презиме правног саветника) ________________________ .

  Потписујем ову лекарску гаранцију о сигурности вакцинисања мог пацијента у складу с мојим професионалним способностима да обављам лекарску праксу.

  Име и презиме лекара: ________________________ ,
  Лекаров потпис: ________________________ ,
  Сведок: ________________________ ,
  Датум и место:________________________ .

  Liked by 1 person

 5. ДРЖАВА ОРГАНИЗУЈЕ ДЕПОПУЛАЦИЈУ ОВО МАЛО СРБА ШТО ЈЕ ОСТАЛО – ПО НАЛОГУ ЗЛОТВОРА СА ЗАПАДА !

  ДР ИНГ БОЖИДАР МИЛОСАВЉЕВИЋ http://skrivenosaznanje.blogspot.com

  Понедельник, 02 февраля 2015, 0:00 UTC от „СРБски ФБРепортер“ : >РЕДАКЦИЈА posted: “

  1.2.2015. Удружење грађана “Здрава Србија“ – Шабац

  Пред крај 2014. године на територији Општине Шабац, покренута је од стране надлежне Санитарне инспекције, у договору са Општом болницом у Шапцу, акција да се родитељи приморају на нешто што не м“ >

  Свиђа ми се

 6. Prevedite i objavite:
  1. http://worldtruth.tv/11-most-toxic-vaccine/
  2. http://vaccineimpact.com/2015/zero-u-s-measles-deaths-in-10-years-but-over-100-measles-vaccine-deaths-reported/
  3. http://vaccineimpact.com/2015/ucla-medical-center-pediatrician-let-parents-choose-on-measles-vaccine/
  4.http://www.greenmedinfo.com/blog/measles-transmitted-vaccinated-gov-researchers-confirm
  5.http://www.greenmedinfo.com/blog/cdcs-own-data-vaccine-infant-death-link
  6.http://www.naturalnews.com/048402_measles_vaccine_scientific_fraud_court_documents.html
  7.http://www.greenmedinfo.com/disease/autoimmuneinflammatory-syndrome-induced-adjuvants-asia
  8.http://www.greenmedinfo.com/blog/new-autoimmunity-syndrome-linked-aluminum-vaccines
  9.http://www.collective-evolution.com/2014/12/03/mit-scientist-shows-what-can-happen-to-children-who-receive-aluminum-containing-vaccines/
  10.http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3878266/
  11.http://therefusers.com/refusers-newsroom/hepatitis-b-vaccine-caused-chronic-fatigue-syndrome-us-court/#.VM7A6uDAkwj
  12. Ziva i autizam http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16264412?ordinalpos=1&itool=EntrezSystem2.PEntrez.Pubmed.Pubmed_ResultsPanel.Pubmed_DiscoveryPanel.Pubmed_Discovery_RA&linkpos=2&log%24=relatedreviews&logdbfrom=pubmed
  13.http://www.thehealthyhomeeconomist.com/baby-dies-after-routine-vaccination-for-hep-b-polio-and-dpt/#sthash.6EKsIIYD.dpuf
  14.http://worldtruth.tv/courts-quietly-confirm-mmr-vaccine-causes-autism%e2%80%8f/
  15.https://childhealthsafety.wordpress.com/2015/01/13/vaccines-proven-to-cause-sudden-death-in-children-67-deaths-only-explicable-as-caused-by-vaccines-drug-safety-regulators-had-the-information-for-over-2-years-and-let-children-die/

  Свиђа ми се

 7. Prevedite i objavite:
  1. http://worldtruth.tv/11-most-toxic-vaccine/
  2. http://vaccineimpact.com/2015/zero-u-s-measles-deaths-in-10-years-but-over-100-measles-vaccine-deaths-reported/
  3. http://vaccineimpact.com/2015/ucla-medical-center-pediatrician-let-parents-choose-on-measles-vaccine/
  4.http://www.greenmedinfo.com/blog/measles-transmitted-vaccinated-gov-researchers-confirm
  5.http://www.greenmedinfo.com/blog/cdcs-own-data-vaccine-infant-death-link
  6.http://www.naturalnews.com/048402_measles_vaccine_scientific_fraud_court_documents.html
  7.http://www.greenmedinfo.com/disease/autoimmuneinflammatory-syndrome-induced-adjuvants-asia
  8.http://www.greenmedinfo.com/blog/new-autoimmunity-syndrome-linked-aluminum-vaccines
  9.http://www.collective-evolution.com/2014/12/03/mit-scientist-shows-what-can-happen-to-children-who-receive-aluminum-containing-vaccines/
  10.http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3878266/
  11.http://therefusers.com/refusers-newsroom/hepatitis-b-vaccine-caused-chronic-fatigue-syndrome-us-court/#.VM7A6uDAkwj
  12. Ziva i autizamhttp://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16264412?ordinalpos=1&itool=EntrezSystem2.PEntrez.Pubmed.Pubmed_ResultsPanel.Pubmed_DiscoveryPanel.Pubmed_Discovery_RA&linkpos=2&log%24=relatedreviews&logdbfrom=pubmed
  13.http://www.thehealthyhomeeconomist.com/baby-dies-after-routine-vaccination-for-hep-b-polio-and-dpt/#sthash.6EKsIIYD.dpuf
  14.http://worldtruth.tv/courts-quietly-confirm-mmr-vaccine-causes-autism%e2%80%8f/
  15.https://childhealthsafety.wordpress.com/2015/01/13/vaccines-proven-to-cause-sudden-death-in-children-67-deaths-only-explicable-as-caused-by-vaccines-drug-safety-regulators-had-the-information-for-over-2-years-and-let-children-die/

  Свиђа ми се