Бомбардовање

Др Александар Поповић: Западу је одговарало да сликом о спаљеној амбасади сакрију слику о спаљеној земљи


dss

Западу је одговарало да сликом о спаљеној амбасади сакрију слику о спаљеној земљи

aleksandar-popovic-12-616

ИЗЈАВА  ДР АЛЕКСАНДРА ПОПОВИЋА

У фебруару 2008. године су  Сједињене Америчке Државе, Велика Британија и њихови савезници покушали да, разбојништвом, растуре једну државу. Да Србији, супротно међународном праву, отму Косово и Метохију. Управо је отимачима било важно да се прикрије истина, на ма који начин. Њима је, а не Србији, било важно да се, кроз слику о спаљеним амбасадама, сакрије слика о бомбардованој и спаљеној земљи.

Нити је тадашњој српској Влади, нити опозицији било у интересу да се суштина о растурању једне државе замагли. За то су, за лаж и спиновање, мајстори Тони Блер, Алистер Кембел и остали њима слични ликови, они који су у Уједињеним Нацијама тврдили да Ирак има хемијско оружје, они који су наоружавали Ал Каиду, они који су увели у хаос Либију, Сирију и Украјину и омогућили стварање тзв. „Исламске државе“.

За седам година колико ДСС није на власти није се појавио ниједан једини доказ о умешаности странке или ма ког њеног члана у инцидент са амбасадама. Није ни могао, јер не постоји. Постоји само спиновање западних амбасада и, нажалост, понекад, погрешно уверење некога у Србији да су обмане растурача наше државе истина.

Београд, 6. март 2015. године

2 replies »

 1. По мојему, праведно би било да није остао камен на камену, колика су зверства учинили и Србији и Србима!
  Доста преиспитивања у односу на оне који се уопште не преиспитују вековима!
  Какав Вам је то коментар, поБогу човече?!
  Криво је јагње…, ако знате даље, а ви довршите!
  Некада помислим да су баш сви полудели и да су им свраке мозак попиле: гле , нема кривице за зверства против мира и човечности ПРОТИВ ЦЕЛЕ ДРЖАВЕ, али се упорно истрајава на утврђивању „кривице“ за напад на представништво злочинаца који су у правој мафијашкој сачекуши лишили живота једно храбро и, са пуним правом и пред Богом и пред људима, разбеснело момче са Косова и Метохије коме су узели све, па на крају и живот и то на најмонструознији начин!
  Са којим правом?! Правом силе, можда?!
  Пашће сила, а изгубљена част и образ се не могу повратити за седам генерација, а оне баш упорне у издајству-никада! Они су на вијек вијековима ПРОКЛЕТИ!

  Свиђа ми се

 2. Господо то је ваш свесни или несвесни пропуст, јер је ваш човек био министар полиције. Било би крајне време, ако имате и мало савести, да престанете са демагогијом коју ширите од када сте осетили сласт власти 2000.године.

  Свиђа ми се