АКТУЕЛНО

Роберт Кох институт: Невакцинисана деца су здравија!


Невакцинисана деца су здравија!

ВАЖНА НАПОМЕНА: НАУЧНО ЈЕ ДОКАЗАНО ДА СУ НЕВАКЦИНИСАНА ДЕЦА ЗДРАВИЈА. ДОКАЗЕ О ТОМЕ ПОСЕДУЈЕ РОБЕРТ КОХ ИНСТИТУТ ИЗ НЕМАЧКЕ. 

nevakcinisana deca su zdravija

Сада је и званично доказано! Вакцинација је лоша по ваше здравље! Вакцинисана деца и млади имају пуно пута више алергија, имају више шансе да имају развојне поремећаје, имају знатно више инфекција и више хроничних болести. Одговорни родитељи који су информисани не вакцинишу своју децу!

Од маја 2003. до маја 2006. године тим врхунских немачких здравствених радника из института Роберт Кох, спровео је велику студију по имену КИГГС, за физичко и ментално здравље деце међу 17.641 младих узраста од 0 до 17 година.

Деца и њихови родитељи требали су прво да попуне обиман упитник. Други део интервјуа је изведен од стране лекара који су испитали крв и урин. Евиденције о вакцинацији су копиране и забележене у мери у којој су биле доступне. На крају су имали око 1.500 података за сваког учесника. То је укупно више од 26 милиона података. Током студије, значај ових података је више пута наглашаван. Једино можете имати велико знање о здрављу данашње деце и младих и могућих фактора који утичу на здравље ако анализирате податке. То би била основа за будуће унапређење здравља деце и адолесцената, као и шире популације.

Били смо веома радознали о резултатима, као што је већ познато у овом тренутку, да се вакцинација треба проверити. Само годину дана након завршетка студије резултати су представљени јавности у двоброју Савезног здравственог часописа на преко 900 страна.

У међувремену имамо око 200 научних публикација које се тичу процене и налазе се у КИГГС студији. Однос између вакцинације и здравља је међутим, био потпуно прећутан. Нити се говорило у јавности о „вакцинама као узроку алергија“. Међутим, она је обећала да обезбеди сирове податке ове студије као „јавни употребни фајл“ за све оне заинтересоване. Било ми је драго, јер сам почетком 2009. године могао да преузмем те резултате уз новчану надокнаду од 90 евра.

Дуго сам имао сумњу да ми не би једноставно одбацили захтев, поготово што сам искрено објаснио шта имам виду и због чега су ми потребни. Свако ко ме познаје зна да ја волим математику, бројеве и логичке односе и велике изазове. Од пролећа 2009. године, радим са подацима како би се утврдиле више нових веза и да би их објавио. Након првог објављивања мојих налаза у јуну 2009. године, био сам оштро нападан од стране Роберт Кох института. Говорили су да извештаји имају озбиљне недостатке и да су технички погрешни и да ни једна моја публикација није истинита. Наводно они припремају своју публикацију као одговор, коју ће објавити до средине 2010. године у часопису “ Дојче Ерцтеблат“ ( Deutsches Ärzteblatt ).

До дана данашњег се ништа није догодило. Остаје препуштено машти просвећеног читаоца да одлучи, који се узроци налазе у основи, и зашто се зато један од најбољих немачких здравствених радника, који је поштен и иза кога стоји огроман научни рад, напада на тако неморалан начин и све то без доказа.

Међутим, ја сам убеђен да ћемо доћи до фазе у којој штета проузрокована од стране похлепне фармацеутске индустрије и њихових присталица неће моћи да се сакрије.

 

http://www.impfen-nein-danke.de/wussten-sie-das/ungeimpfte-kinder-sind-gesünder/

za pdfПДФ

12. 03. 2015. АнтиЦензура, за ФБР приредила Биљана Диковић

 

3 replies »

 1. Gledam odakle su preuzeli tekst, pa gledam odakle su oni preuzeli pa tako dalje, uglavnom samo se vrti u krug od jednog do drugog sajta teoreticara zavjera, nigdje orignalnog clanka, nigdje originalne reference, samo naklapanje od jedne do druge budale.
  Potpuno smece od clanka.

  ——————-

  ПОШТОВАНИ ЧИТАОЧЕ:

  Текст је преузет са линка који је наведен – кликом на реч АнтиЦензура – отвориће се у другом прозору… а референца за текст је на опет наведеном линку http://www.impfen-nein-danke.de/wussten-sie-das/ungeimpfte-kinder-sind-gesünder/
  чак је додата и сличица тог документа где је наведено ко је радио истраживање – Институт Роберт Кох, чак смо у наставку додали и ПДФ тог документа на немачком, ако неко жели да преузме и бави се тиме дубље, кликом на реч ПДФ отвориће се документ који можете да видите или преузмете.

  Мислимо да је то сасвим довољно да се утврди веродостојност написаног у тексту.

  Поздрав, РЕДАКЦИЈА

  Свиђа ми се

 2. Хвала богу, данас је доступност информацијама, захваљујући интернету, неограничена и све више људи је свесно са којим проблемима се сусреће.Један од тих проблема је и вакцинација. Све је више људи свесно колико су штетне. Доступно је много извештаја о састојцима вакцина, могућим последицама, а и компанијама које их производе.

  Опширније овде:http://www.vozd.in.rs/46_zdravlje.html

  Свиђа ми се

 3. NE SLAZEM SE SA TIM! Svaka zemlja treba da ima SVOJ vlastiti Institut za proizvodnju zdravih vakcina – a ne kao sada sto je Srbija dala svoje vitalne zdr. ustanove u ruke monstruma koji zele otrovima da satru srbski narod! Takva vitalna ustanova bitna za buducnost, treba da bude cuvana i kontrolisana od specijalnih sluzbi i u njoj treba da rade visoko moralni i NEkorumpirani strucnjaci. Medicinari su od WWII – do 1990-e iskorenili sve infektivne bolesti uz pomoc vakcina – kao i veterinari sve ZOONOZE! Ja jesam za vakcinaciju i vakcine – ali BEZ DODATNIH OTROVA, nano-tehnologije itd. – upumpavani od monstruma cionista i jevtino-prodatih srbskih unutrasnjih neprijatelja!!

  Свиђа ми се