АКТУЕЛНО

НАРОДНИ ПРОГЛАС (18. март 2015): ПРОТИВ КАПИТУЛАЦИЈЕ


ПРОТИВ КАПИТУЛАЦИЈЕ

Данас је овдашња влада потписала капитулацију стављајући свој потпис на још један срамни бриселски споразум и, без одобрења српског народа, практично прикључила Србију НАТО пакту. То значи да је од данас Србија коначно и до краја постала војна и политичка колонија оних зликоваца који су нас бомбардовали, оних којима је циљ уништење Русије и поробљавање читавог света. Наша земља је тако, потписом уговора са ђаволом, постала обичан амерички „носач авиона“.
Све се то десило без сагласности српског народа и против Устава, супротно народној вољи и нашим слободним традицијама.

Ивица Дачић у седишту НАТО у Бриселу, 18. март 2015.

Ивица Дачић у седишту НАТО у Бриселу, 18. март 2015.

Данас је дан вечне срамоте који ће на себе понети сви они који се не супротставе оваквом поступку Вучићеве колаборационистичке владе.

У име Србије која то заиста јесте, ми, братски окупљени око иницијативе „Србија за Русију“ изражавамо протест због овакве велеиздајничке злоупотребе државних функција и проглашавамо потписани документ ништавним.

Нико у Србији ни на једним изборима није дао свој глас нашем прикључењу непријатељском НАТО пакту и тога морају сви да буду свесни, и сада и заувек.
Наш природни и логични савезник јесте и биће Русија и споразуми овакве врсте могу да се потписују само са Москвом и у стварну српску корист.
Нико у име Србије не сме да потписује капитулацију нити да је прикључује пакту против Русије.
То је чин велеиздаје и српски народ то никад неће прихватити.

У Београду, 18. 3. 2015.
ИНИЦИЈАТИВА „СРБИЈА ЗА РУСИЈУ“:

Проф др Смиља Аврамов
Академик Василије Крестић
Српска народна одбрана (Миле Павловић, Гага Костић)
Слободна Србија (Предраг Голубовић, Мирко Јовић)
Представник Доњецке Народне републике (Драгослав Бокан)
Свесрпски народни фронт (Весна Пешић)
Руске жене у Србији (Марина Александровна Галогажа)
Ив Батај, геополитичар
Српски народни фронт (Бобан Гајић)
ЖЕНЕС – Жене против НАТО-а (Мила Алечковић)
Српски одговор (Зоран Контић)
СНП Наши (Иван Ивановић)
НВО „Подрима“ (Пуковник Миодраг Јанковић)
Соколи (Горан Матић)
Српски Образ (Младен Обрадовић)
Удружење Српско-Кубанског пријатељства (Зорица Добријевић)
Друштво Српско-Белоруског пријатељства (Драгана Кузмановић)
Национални покрет (Слободан Димитријевић)
СРБски ФБРепортер (Миодраг Новаковић)
Српски сабор Заветници (Стефан Стаменковски)
др Ана Симоновић

zastava-srbije-i-mapa-srbije-717x1024

20. 03. 2015. за ФБР приредила Биљана Диковић
ПРИДРУЖУЈЕМ СЕ ПОТПИСАНИМ РОДОЉУБИМА

 

15 replies »

 1. Koliko Ja znam, ugovor o bliskoj saradnji sa Južnim krilom NATO potpisan je 1953 godine, a 1983 je produžen na 50 godina i s tim da ugovorna obaveza prelazi na sve republike bivše SFRJ posebno, po konfederalnom ustavu iz 1974. S obzirom da je Gorbačov 1988 na Malti potpisao saglasnost Sovjetkog saveza da se Srbiji oduzme Kosovo, što su morali da poštuju i Jeljcin i Putin, a sadašnja srpska vlada potpisala ugovor o prirdruživanju EU odričući se suvereniteta nad Kosovskom teritorijom, jer je to bio uslov, onda je najzad Dačić potpisom samo produžio VAŽENJE UGOVORA SA NATOM IZ 1983 na osnovu novih srpskih granica bez Kosova. Ovo je morao da uradi jer je SRBIJA promenila granice. I prema tome, gornja peticija je još jedno zamajavanje nesrećnog, osiromašenog i obesmišljenog srpskog naroda, potpuno u duhu ocene Arčibalda Rajsa o srpskoj inteligenciji: najgori, najpokvareniji sloj društva. Na primer, kako da ja sada verujem Krestiću, koji je glasao za kobni Memorandum SANU, podmetnut da uvede Srbiju u unapred izgubljeni rat, ili Smilji Avramov, koja seonoliko zalagala za tudjeg igrača Miloševića, čisto antisrpsklog agenta koji je do kraja obavio, odnosno ratom dovršio komunističku likvidaciju srpskog bića ? Pročitajte šta piše u Jeljcinovim memoarima: MILOŠEVIĆ ME JE MOLIO DA BOMBARDOVANJE POČNE ŠTO PRE! Pa se onda prisetite i toga čije je državljanstvo imao ministar odbrane SFRJ Kadijević, koji je uništio JNA iznutra, a i toga gde je danas u sigurnosti i udobnosti – Mira Marković! Ova peticija je jedna u nizu sramotnih akcija naše samoizdajniče i izdajničke kvazi-elite, vredja elementarnu inteligenciju..

  Свиђа ми се

 2. Господине Нешковићу,

  Кумановски споразум и Резолуција 1244 су прихваћене под претњом наставка уништавања невиног народа Србије и државе. То је суштина образложења Уставног суда СРЈ када је 1999. одбио да оцени уставност и законитост та два документа. Хоћете леи да покренете самоорганизовање народа да се та два документа пониште?

  Liked by 1 person

 3. Зар је могуће да ме баш нико не чује нити ме разуме шта ја говорим и шта је то нашта се ја позивам. Ало, тргните се већ једном и пробудите се јер све што је до сада уговорено и фиктивним Уговорима потшписано како из минуле Југославије тако и из данашње Србије правно је не обавезујуће.
  Позивам се на Бечку конвенцију из 1963 године где су све подписнице овог међународног уговора се обавезале да сваки Уговор који је потписан изнудом, притиском, условљености и претњом није правно обавезујући.
  Друго, позиви на улине манифестације протеста су само прикривение организоване акције наших крвних неприајатеља да се народна енергија за одговором на акције „Извршне власти Србије“ као и акције „Законодавне власти Србије“ ван својих Уставних и Законсих овлашења отупе и истроше. Решење које ја знам и које ја могу да организујем може донети јасан резултат за јасно време и јасно санкционисање свих узрочника наше љутње и нашег беса може да се постигне ако се Удружимо и самоорганизујемо.
  Једна ласта не чини пролеће, сам не могу ништа постићи али ако се Ви самном удружите и ја са Вама се удружим резулта је ту испред нас свих.
  Зато је ово „П О З И В “ да се удружимо и самоорганизујемо.
  У Србији је свако крив, а може се рећи да је саучесник свег нашег безнађа и тоталног осиромашења јер гледа, слуша, чита а затвара очи пред неизмерној неправдом и системској пљачки а нишпта не предузима.

  YuTUBE;
  Tranzicijska prevara in organizirani kriminal političnih elit Ljubljana-Zagreb-Beograd

  E/mail.: DRAGANeskovi@hermes.co.rs
  DRAGANeskovic@Gmail.com

  Поздрав, ДРАГАНешковић

  Свиђа ми се

 4. Није ово први пут да је Србија била окупирана и увек се некако ослободила.
  Даће Бог и сада ће бити исто!

  Свиђа ми се

  • Bruka i sramota!

   Ocigledno delo Titovih pionira koji o svetskoj politici i americkoj kriminalnoj strategiji za vladanje sveta-pojma nemaju, a njihovo ponasanje dokazije da bi i svoju majki na vasaru prodali kao cigani konja.

   Samo napred pioniri. Gurajte u NATO za jedan Mercedes, Hugo Boss odelo, Rolex,i debelu platu dok se narod ne osvesti pa vas potera sa brezovacom!

   Свиђа ми се

 5. СУТРА, 21.03., СВИ У 13:00 ispred Nemanjine 11.,ДА ПОКРЕНЕМО БУНУ! БЛЕРОВА ВЛАДА ГУБИ КОМПАС! Да обавестимо јавност да су почела полицијска шиканирања наших сабораца широм Србије. Посете кућама, позивања у станице полиције, испитивања, индиректне поруке застрашивања члановима породица нашег руководства и наших чланова. БЛЕРОВА ВЛАДА ГУБИ КОМПАС! СУТРА СВИ У 13:00 ДА ПОКРЕНЕМО БУНУ! SHIRI!
  http://www.dverisrpske.com/sr/nas-stav/6552-policijski-pritisci-na-dveri-u-unutrasnjosti.html

  Свиђа ми се

 6. ДР ИНГ БОЖИДАР МИЛОСАВЉЕВИЋ http://skrivenosaznanje.blogspot.com

  Пятница, 20 марта 2015, 8:52 UTC от „СРБски ФБРепортер“ : >РЕПОРТЕР posted: „ПРОТИВ КАПИТУЛАЦИЈЕ Данас је овдашња влада потписала капитулацију стављајући свој потпис на још један срамни бриселски споразум и, без одобрења српског народа, практично прикључила Србију НАТО пакту. То значи да је од данас Србија коначно и до краја пост“ >

  Свиђа ми се