АКТУЕЛНО

ОБАВЕШТЕЊЕ: Полицијски притисци на руководство и присталице Двери у унутрашњости


Поручујемо режиму да ће им се овакве методе притисака обити о главу и да су потпуно контрапродуктивне. Ако неко мисли да ће на овај начин спречити људе да дођу на протест, тај се грдно преварио.

platak-protesta-protiv-vlade-srbije-2015-2

Покрет Двери упозорава српску јавност да је ових дана, а поводом народног протеста који Двери организују 21. марта испред Владе Србије, покренута полицијска акција усмерена према члановима руковдоства покрета и њиховим породицама. Узнемиравања телефоном, позиви на информативне разговоре у локалне полицијске станице као и ноћне посете по кућама су само део репертоара застрашивања који се користи. Полиција се распитује и тражи информације о бројном стању и именима људи из унутрашњости који долазе у Београд. Према информацијама које тренутно располажемо ова пракса се интензивирала у последња 24 часа. Посебно су на удару чланови руководства Покрета, као и повереништва у Лесковцу, Нишу, Власотинцу, Медвеђи и целом југу.

Поручујемо режиму да ће им се овакве методе притисака обити о главу и да су потпуно контрапродуктивне. Ако неко мисли да ће на овај начин спречити људе да дођу на протест, тај се грдно преварио. Много људи нам се јавило и потврдило да ће управо због оваквих безобразлука из ината доћи у суботу на протест против Блерове владе, иако то нису раније планирали.

Видимо се на протесту испред Владе у што већем броју!

Инфо служба Двери

 

20. 03. 2015. ДВЕРИ, за ФБР приредила Биљана Диковић

9 replies »

 1. СУТРА 21.03. СВИ У 13:00 h, u Nemanjinoj 11, ДА ПОКРЕНЕМО БУНУ! NE u NATO, ponesite parole sa:“AKO HOĆETE U NATO – JBM VAM SVE ZATO!“+ БЛЕРОВА ВЛАДА ГУБИ КОМПАС! Да обавестимо јавност да су почела полицијска шиканирања наших сабораца широм Србије. Посете кућама, позивања у станице полиције, испитивања, индиректне поруке застрашивања члановима породица нашег руководства и наших чланова. „AKO HOĆETE U NATO – JBM VAM SVE ZATO!“+

  Liked by 1 person

  • Господине Грујићу,

   Зар ви стварно мислите да су Двери озбиљне поводом протеста и смене владе? Да јесу, не би са издајником Мирославлом Гавриловићем седели, јели, заједно наступали. Двери сада мало глуме опозицију власити. Онда иде нова рунда продаје књижица, презентацијица по црквеним салама широм васељене,што им омогућава Мирослав са својим издајничким епископатом. И тако се то све полако врти у круг.

   Добромислећи, али наивни људи, верују Дверима. Богу хвала, таквих људи из дана у дан је све мање. То су показали и прошли избори. На Ђурђевданским изборима нису прешли цензус. На Вучићевим изборима који су уследили после тога, добили су још мање гласова.

   Сада су се скопчали са Сандицом, која чак није подржала овај сутрашњи протест, и верујем да ни овај пут са све Сандицом неће успети да пређу цензус, сем ако их вУЧКо не убаци преко везе. Први пут су покрадени од Тадића на изборима, сада ће им вУЧко то надомирити и можда ће прећи цензус. Књижице ће се онда продавати још боље и брже.

   Једина истинска опозиција издаји Светосавља, па онда Српства, налази се у Епархији Рашко-призренској у Егзилу и организацији Срби на Окуп.

   Свиђа ми се

 2. „Његова светост“, Патријарх српски Господин Иринеј је недавно рекао да верује да ће Вучић Србију извући из пепела. Београдска патријаршија на челу са његовом светости је наградила скоро све издајнике који данас воде Србију, подржала потписивање издајничког Бриселског споразума, позвала српски народ на шиптарске изборе и тако даље.

  Покрет Двери је у добрим односима са његовом светости, што показује и овај текст који се односи на њихов зајденички наступ са његовом светошћу у манастиру Сланци од пре неки дан:

  http://www.dverisrpske.com/sr/dveri-na-delu/6550-porodica-na-prvom-mestu.html

  По којој логици покрет Двери организује протест против издајничке Вучићеве владе, када његова светост верује у Вучићеву владу? Како могу Двери да се усуде да иду против његове светости?

  Господо из Двери, послушајте његову светост, и сачекајте да Вучић извуче Србију из пепела.

  http://www.blic.rs/Vesti/Politika/525141/Patrijarh-Verujem-da-ce-Vucic-podici-Srbiju-iz-pepela

  Узгред, да не заборавим споменути да ми је много драго што је Сандица Р И подржала оваој протест Двери са све својим, у Београду коалиционим партнером СНС-а, ДСС-ом.

  На протест против вУЧКићеве владе нећу да изађем јер га органиују пријатељи његове светости која верује и подржава вУЧКићеву валду.

  Драго ми је да ће, то јест ипак неће али није важно, сарадник покрета Двери, Сандица и њен ДСС, који је у влади са вУЧКовим СНС-ом у Београду, подржати Двери, у борби против вУЧКовог СНС-а.

  Надам се да овја коментар бар мало дочарује читаоцу сав безобразлук и лицемерје политичке и јавне сцене у Србији данас.

  Свиђа ми се

 3. СУТРА, 21.03., СВИ У 13:00 ispred Nemanjine 11.,ДА ПОКРЕНЕМО БУНУ! БЛЕРОВА ВЛАДА ГУБИ КОМПАС! Да обавестимо јавност да су почела полицијска шиканирања наших сабораца широм Србије. Посете кућама, позивања у станице полиције, испитивања, индиректне поруке застрашивања члановима породица нашег руководства и наших чланова. БЛЕРОВА ВЛАДА ГУБИ КОМПАС! СУТРА СВИ У 13:00 ДА ПОКРЕНЕМО БУНУ! SHIRI!
  http://www.dverisrpske.com/sr/nas-stav/6552-policijski-pritisci-na-dveri-u-unutrasnjosti.html

  Свиђа ми се