АКТУЕЛНО

ХАОС У ХОЛАНДИЈИ: Цео Амстердам и пола државе без струје!


Главни град Холандије Амстердам и околина данас су остали без струје, а холандска електродистрибутивна компанија „ТенеТ“ је објавила да су електрични водови (стубови) преоптерећени

hol tvit

Без струје су остали велики делови провинције Северна Холандија, укључујући оближњи телевизијски центар Хилверсум, јавља Ројтерс.

hol avio

Аеродром Шипхол привремено је остао без електричне енергије и ради само на агрегату, због чега су отказани сви летови ка аеродрому и сва полетања одатле, рекла је портпарол аеродрома. Он је казала да су сви авиони који је требало да слете на четврти европски аеродром по величини преусмерени на друге аеродроме у региону.

hol haos na nebu

Представници аеродрома су, касније, на Твитеру написали да је струја поново дошла у 10.45 по локалном времену, наводи АП.

hol haos na zemlji

Нестанак струје утицао је на јавни превоз широм Холандије, отказани су возови, а путници су остали заглављени у лифтовима трамвајима и метроима. Болнице су радиле на агрегатима.

Програм из националног медијског центра повремено је био у прекиду.

27. 03. 2015. РТ, Бета/Информер, за ФБР приредила Биљана Диковић

2 replies »

  1. Да Бог да их северно море поплави да поцркају сви јер то су нам једни од највећих непријатеља а то је земља педера тако да слободно може да се зове
    хомоландији или д педерландс

    Свиђа ми се

  2. „компанија „ТенеТ“ је објавила да су електрични стубови преоптерећени“

    Nisu preoptereceni stubovi nego elektricni vodovi … opet priuceni novinari lupetaju

    Свиђа ми се