АКТУЕЛНО

ЗАВЕТНИЦИ: Велеиздаја – У Скупштини Србије званичници тзв. државе Косово!


На одржавању 88. семинара између представника Парламентарне скупштине НАТО пакта и народних посланика у Народној Скупштини Републике Србије присусвовали су званичници самопроглашене државе Косово, Зенун Пајазити и Ненад Рашић.

ФБР КОМЕНТАР:
Аутономна покрајина Косово и Метохија је још увек територија Републике Србије по Уставу и међународном документу СБ УН 1244.
Учешће и организовање оваквог скупа са НАТО агресором у Србији је чин велеиздаје. Знамо и памтимо шта је НАТО убица направио у Србији 1999. у 78 дана. И потписи на СОФА и ИПАП споразум, као и пут у ЕУ је чин велеиздаје народа јер је ИСКЉУЧИВО ПРОТИВ ДРЖАВЕ СРБИЈЕ И СРБА.
Учешће „званичника“ лажне државе Косове на овом скупу је само наставак чина ВЕЛЕИЗДАЈЕ српских власти после потписа на Бриселски споразум између ЕУ и терористе и убице Хашима Тачија.
Ћутању власти за злочине над Србима у Словенији, Хрватској и БиХ је такође чин ИЗДАЈЕ СВОГ НАРОДА И ДРЖАВЕ И НЕБРИГА ЗА ИСТИНУ, као и историјски чин ПРАВДЕ који остаје и нашим будућим генерацијама.

издајници

Пајазити обавља функцију тзв. министра унутрашњих послова Косова и лидер је Демократске странке Косова, а Рашић се налази на челу Прогресивне демократке партије и посланик је у тзв. скупштини Косова.

Ово је још један у низу чина велеиздаје од стране владајућих структура Србије и давање легитимитета тзв. држави Косово и њеним самопроглашеним структурама.

Српски сабор Заветници сматра скандалозним одлуку државног руководства Србије на челу са премијером Александром Вучићем да укаже гостопримство представницима терористичке творевине у дому Народне Скупштине и тиме потпуно уруши углед српског парламента и у сред српске престонице понизи све грађане Србије.

01. 04. 2015. ЗАВЕТНИЦИ, за ФБР приредила Биљана Диковић

3 replies »

 1. Licno sam uoci bombardovanja upozorio organe bezbednosti da se postavljaju lokatori sirom fortifikacijskih objekata. I naravno nista se nije desilo. Nema gore stvari za jedan narod od izdaje.

  Свиђа ми се

 2. Овде није реч о издаји, овде је реч о бизнису..
  Та прича се провлачи сво време, као и прича око побуне на Косову и Метохије, кад се је могло једном за свагда да се обрачуна за том побуном, шиптари су са новцем подплатили ондашњи врх власти и извукли се из обруча смрти и пребегли у Албанију.
  Прилажем Вам филм о тој причи, онај који врши интервију говори на Македонском док онај који одговара на питања говори чисто на Српском.
  Кад ће те једном за свагда да сватите и разумете „Срби“ да „закон“, „Устав“, Традиција“, „култура“, „васпитање“ не регулише баш ништа, они су само фигуративни за Вас јер нисте у „хору“, нисте у „систему“, јер све што регулише било какве односе је “ Н О В А Ц “ . „Новац“ регулише баш све.
  Погледајте овај филм па ће те суочити да ништа није случајно све је само бизнис, али на Ваш рачун.

  VO CENTAR Kako CIA ja podgotvuvase UCK!?

  Позз. ДРАГАНешковић

  Свиђа ми се