Вакцине и вакцинација

Методичко демонтирање ненаучне науке о вакцинацији (ВИДЕО)3. 4. 2015.

ОРСОН ВЕЛС: „Рат светова“
„Никада пре ове, једна радио драма није узроковала такве нереде, ни такав хаос.

radio dramaМилиони људи су накратко били уверени да су САД напали ванземаљци. Нација није могла да верује да су били тако лаковерни. Бриљантна режија Орсона Велса касније је „Рат светова“ начинила најпознатијом радио драмом у историји, запамћена као „Паника уживо“. Иако идеја режисера ове радио драме није била превара, она је накратко изазвала стварни хаос на улицама САД-а.

***

Међутим, једна друга, стварна ПРЕВАРА, рођена је крајем 18.века у глави једног енглеског надрилекара, ЕДВАРДА ЏЕНЕРА (Edward Jenner 1749-1823) и до данас је већина људи сматра – ИСТИНОМ.

„Када се једна лаж понови довољно често, у једном тренутку она ће постати истина.“
—-

dr Branislava Stanimirov
Др Бранислава Станимиров: „Оно што ја могу да кажем и да апелујем на наше родитеље јесте да су вакцине заиста безбедне, и оне представљају најекономичнију и најјефтинију, најбезбеднију заштиту становништва, најпре најмлађих суграђана а затим и одраслог становништва и да су, с пуним правом могу рећи – највеће достигнуће 21.века.“

dr Dusan Milisavljevic
Др Душан Милисављевић: „Имунизација је једно цивилизацијско дело. Ја као професор Медицинског факултета грађанима могу да кажем да је вакцинација спасила више живота него било која друга медицинска метода.“

dr Nevenka Dimitrijevic

Др Невенка Димитријевић:Мислим да су вакцине највећа тековина медицине. Ми знамо које смо имали катастрофе у историји и шта је све вакцинација урадила, да се спрече епидемије заразних болести.“

dr Zoran Velickovic

Др Зоран Величковић:У 20.веку највећа тековина цивилизације је у ствари откриће вакцине“.

dr Zoran Radovanovic

Др Зоран Радовановић: „Вакцинација је највећи допринос медицине цивилизацији“.

dogma dzener

Ову ДОГМУ о вакцинацији као „највећој тековини цивилизације“ животом је платио и син њеног изумитеља, преваранта Едварда Џенера, који је умро у 20-ој години живота од болести против које га је вакцинисао рођени отац.
Џенер је вакцинисао и своју ћерку која је услед тога остала стерилна.
До дипломе је дошао тако што је прво изманипулисао уверење Краљевског удружења, а затим за 15 фунти купио своју диплому универзитета Сент Ендрју 1792. године.

paster

Месец дана пре Џенерове смрти, рођен је Луј Пастер (Louis Pasteur 1822-1895).
Овај малефик „прославио се“ свирепим експериментима на животињама и армирао темеље Џенеровој догми коју је потом животом платило више људи него у оба светска рата.

ВАКЦИНАЦИЈА – ЦИВИЛИЗАЦИЈСКИ ГЕНОЦИД

1722. године др Рајт (Wright) каже за вакцинацију против великих богиња на Британским острвима да је то из “средњег века“.
Грађанка Велса, у својој 99-ој години изјављује да је ова вакцинација вршена за време њеног целог живота, али да је она добила велике богиње преко вакцине.

birmingam
У Бирмингему (Birmingham), у Енглеској од 1871. до 1874. је било 7.706 случајева заражених великим богињама. Од тога је 6.795 заражених било вакцинисано против те болести.

Изабрани одбор Тајног Савета је сазван да размотри закон о вакцинисању из 1867. и истражи случај јер је 97,5% људи који су били вакцинисани против те болести, ПРЕМИНУЛО.

Др Чарлс Крајтон (Charles Creighton) је 1884. године замољен да напише чланак о вакцинама за Енциклопедију Британика. После истраживања по свету, закључио је да вакцинација представља „велико сујеверје“.
1896. године италијански професор Карло Рута (Carlo Ruta) изјављује да је “вакцинација широм света једна обмана и ненаучна пракса, са последицама које се мере бесконачним сузама и тугом“.

Др Душан Милисављевић: „Као лекар знам шта је вакцина и колико је људских живота спасила…“

dogmaa

„ДОГМА ЈЕ општеприхваћено и јасно формулисано мишљење или учење које НЕ ДОПУШТА да се у њега сумња нити оставља могућност да буде оповргнуто или дискутовано.“

dr Lidija Gajski

Др Лидија Гајски: „Цијепљење је једна стара догма која вуче своје корјење још из краја 18. стољећа. Тад је тај поступак прихваћен без правих знанствених упоришта, за разлику од других поступака у медицини који се своједобно на тај начин улазили у праксу. Међутим, касније су били отклањани из клиничке праксе, јер се показало знанственим истраживањима – да нису дјелотворни, или да су чак и шкодљиви. Овдје је, нажалост, овај поступак без правих знанствених упоришта о корисности још и дан-данас присутан.

***

2 replies »