АКТУЕЛНО

Борис АЛЕКСИЋ: Вучићев епохални план и крај српске историје


бајден-вучић-790x5261-700x466

Без обзира којој партији припадали грађани САД су већином убеђени у изузетност своје нације и месијанску улогу своје државе. Убедљива већина „белих протестаната“ има такво мишљење. Тек што је примио масонске симболе од француског генерала маркиза Лафајета, Џорџ Вашингтон је истакао: „Сједињене државе су нови Јерусалим, одређен провиђењем као територија на којој човек мора да достигне свој потпуни развој, одакле наука, слобода и срећа морају да се шире светом.“ Данас око 30 процената становништа САД чине сиромашни, док је проценат грађана са најнижим животним стандардом који припадају националним мањинама чак 58 одсто. При том треба имати на уму да чак 24 милиона деце живи у сиромаштву.[1] Иако ове и сличне чињенице смањују број „верника“ који показују спремност да повере своју будућност Вашингтону, у српској владајућој елити се дешавају супротни процеси.

Ренци учи од Вучића

Александру Вучићу је био потребан само позив Џозефа Бајдена да посети Белу кућу, да би јавно потврдио своју веру у вођство Сједињених држава. Чим  је амбасадор Кирби пренео Вучићу позив потпредседника САД, премијер је отрчао на телевизију у власништву свог друга из краја где је означио Вашингтон као ни мање, ни више него „најважније место на кугли земаљској“. [2] Гостујући на Хепи ТВ у власништву Предрага Ранковића – Пецонија, и поред упадљивог додворавања водитеља Миломира Марића, Вучић је успео да покаже одсуство основне логике, здраворазумског размишљања и сву беду своје политике. Премијер је на почетку похвалио себе самог као веома начитаног човека. Док други у иностранству купују обућу и одећу он купује књиге и то на три језика. Ово је веома важно јер лидер напредњака намерава да „едукује“ Србе као што је његов пријатељ Бин Зајед просветлио пустињска племена дарујући им британско-америчку школу и учење енглеског језика. Све је то подсетило Вучића на његов одлазак у Лондон и почетак пута на којем ће као добар британски ђак постати и премијер сломљене Србије. Председник СНС-а је већ стигао да едукује и Италијане. Гледаоцима је објаснио да је његов пријатељ, премијер Матео Ренци преписујући српски Закон о раду изгубио седам посто подршке у бирачком телу. Али то није важно. Битно је да „човек добије прилику да ради оно што мисли да је добро за његов народ.“ То што Италијани сматрају да Ренци угрожава њихова права и интересе није страшно. Вучић свакодневно крши Устав и прва грађана Србије и огуглао је на сваку критику. И Ренци ће ако тако настави.

Бајден учи о Вучићу

Веома храбро, без трунке савести првак напредњака је уз помоћ Марића искритиковао све оне који су некад били „батина Москве“ па су сада променили страну. У пола реченице, Вучић се ипак сетио да је и он променио идеологију, али се брзо „извукао“ приметивши како за разлику од тих других он зна да се извини и да каже како је погрешио. Они други, за разлику од њега мисле и да су „безгрешно зачети“. После низа гримаса, уследила је и прича о Бајдену. Начитани премијер је своје надмоћно образовање показао понављајући да је потпредседник САД: „страшно јак, страшно јак“.  Присећајући се претходних сусрета са Бајденом, Вучић је напомену како се Обамина десна рука „перфектно припремио“ за разговор са њим. „Америчка служба је вероватно радила мој профил. Он је то (разговор прим. аутора) перфектно обавио. Ја сам му у једном тренутку рекао – капа доле мајсторе за припрему и то је све што имам да кажем“ закључио је Вучић. Ето колики је његов значај, када се чак и један Бајден припрема, као неки школарац за разговор са њим.

Чаробњак из Немањине 11

Охрабрен овим мишљу председник владе је одлучио да открије свој грандиозни план који је довео до ангажовања Тонија Блера. Довођење овог масовног убице и заштитника педофилске елите која влада Британијом[3] Вучић је у ствари испланирао како би се приближио – Хилари Клинтон! Али за почетак премијер је упознао српску јавност са податком колико је за разлику од неких других био „оштар“ према Енглезу. „За разлику од свих тих великих јунака који Тонију Блеру никад ништа нису рекли. Ја јесам.“ На питање – шта сте рекли Тонију Блеру кад је дошао,  Вучић је танким гласом изустио „Разговарали смо. Показало се да нешто различито мислимо, нешто сагледавамо на другачији начин. Наравно да различито мислимо“ окуражио се Вучић и додао употребљавајући спектакуларна поређења „Али шта је мој посао? Да идем около и псујем мајку свима који ми се не свиђају, или да од оних који су били противници Србије правим пријатеље?“ Дакле Тони Блер није дошао у Србију да ради за паре, чак ни оне Бин Заједове, нити да издаје упутства како да власт окрене народ према Тачију, Бриселу и Вашингтону и против Москве, Блер је ту јер је Вучић од њега направио пријатеља! И тачка. „А најсмешнији су ми они који кажу да сам ја његов слуга.“ Ви сте његов шеф, уследило је питање водитеља. „Не, нисам ја његов шеф. Ја сам замолио за помоћ“ објаснио је премијер. Не сумњајте, Вучић је Блера замолио за помоћ и он се одазвао. Ипак остало је нејасно да ли је британског злочинца претворио у пријатеља пре или после његовог доласка у Београд. Лидер напредњака ће свакако то објаснити у некој наредној емисији.

Преко Блера до Хилари Клинтон

toni-bler-4981Председник владе је веома брзо објаснио суштину своје стратегије. „А извините шта ћемо да радимо?  Тони Блер је велики пријатељ породице Клинтон. Хилари Клинтон ће, 60 посто су шансе да постане нови председник Америке… Најближе две породице у свету су породица Блер и Клинтон. Шта Србија у будућности, за годину дана, за две године да ради? Имала би директан приступ до најважнијег места на кугли земаљској. Ја да вас сада питам нешто: а ко је тај који има нешто против тога? Ко је тај који има памети мало па да има нешто против тога?“

89269495И шта смо сазнали из овога осим чињеницу да Вучић није сигуран када су амерички председнички избори? Да су Блерови и Клинтонови ближи него Вучићи и Николићи? Да је паметан онај ко се клади на Хилари Клинтон? Не. Сазнали смо да је наш неприкосновени вођа од почетка имао епохални план како да се додвори Хилари Клинтон и тако омогући процват Србије. Није важно што је српска влада у време СПС-а без успеха куповала скупоцене огрлице за Мадлен Олбрајт и друге поклоне за тада актуелне представнике прекобарског хегемона. Није битно што се прозападна власт неуспешно додворавала Џорџу Бушу млађем, чији је Џон Болтон усред Њујорка подржавао поделу КиМ. Вучић ће са Хилари Клинтон све то променити!

Џозеф Бајден је 1993. године на CNN-у изјавио: „Срби су неписмени, дегенерици, силоватељи, убице беба, касапини и агресори“.[4] Међутим данас је тај Бајден у очима Вучића „велики лидер“ и „мајстор“. Преко њега он ће стићи до Обаме, а преко Блера до Хилари Клинтон. Америчка елита је током деведесетих година прошлог века након слома СССР-а и разбијања Југославије прогласила крај историје. Када се план српског премијера буде остварио то ће бити крај српске историје. Само се поставља питање да ли ће Срби преживети све Вучићеве „успехе“?

[1] http://rt.com/usa/241289-us-minorities-working-poor/

[2] https://www.youtube.com/watch?v=_x_ThCKpO1k

[3]http://www.fsksrb.ru/?s=%D0%9C%D0%BE%D0%BD%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B8+%D1%83+%D0%92%D1%83%D1%87%D0%B8%D1%9B%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D1%98+%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8

[4] Види: Избрисати српски вирус, Зоран Петровић Пироћанац, Центар за геополитичке студије, Београд 2008. године.

21. 04. 2015. Фонд стратешке културе, за ФБР приредила Биљана Диковић

 

2 replies »

 1. Оно што се данас зове амерички народ а у својој замућеној свести обојенм папирићима којим су дали име долар из кога је произашла само један искључива вредност, вредност да имаш, да поседујеш попут новогодишње окићене јелке, а у својој дубокој унутрашњој суштини само што не пукнеш, зато је и неизмерљиво велика смртност због брезбројних наметнутим и утканих бослести широм америке.
  И ту наметнуту лажљиву уткану месијанску улогу неоштрашеног америчког народа у моменту расплиљује губитак посла, губитак куће, стана, аута, па и саме породице а та цена која се ипак испостави и мора да се плати, нико јој не може избећи.
  Из ових прилога јасно ће се видети , препознати и суочити са својим америчким сном, сном не дражаве америке, већ компаније америке и сви у тој компанију су потрошна роба, или колетарарна штета.

  The New Atlantis 1/3 Secret Mistery of America

  …………………………………………………………………………………………………

  Iluminati i Nova Atlantida

  …………………………………………………………………………………………….
  ILLUMINATI PLANS 2015 – To Kill Billion People ( NEW WORLD ORDER 2015 )

  WHAT WILL HAPPEN TO AMERICA IN 2015? ‘SCARY’ EVENTS AROUND THE WORLD

  THE END OF AMERICA 2014-2016: „IT’S WORSE THAN YOU KNOW“

  ww3 – Must happen soon – Dollar will collapse

  А овај наш сада покојни Саша је јасно осликао не само америчку робовску подчињеност већ и нашу робовску подчињеност а којој нисмо нашли одговор, тј. акцију. А излаз потоји. Излаз увек постоји.

  Saša Marković, Na rubu znanosti, Manifest protiv imperije, Prvi dio

  ……………………………………………………………………………….
  Saša Marković, Na rubu znanosti, Manifest protiv imperije, Drugi dio

  …………………………………………………………………………………………………
  U Budvi ubijen bivši poslanik Saša Marković
  Beta | 17. 04. 2015. – 18:51h | Komentara: 7
  Bivši poslanik crnogorske skupštine Saša Marković ubijen je danas u sačekuši u Budvi, objavili su podgorički mediji.
  Marković (48) je ubijen posle 17 sati u jednom od naselja u Bečićima pored Budve, nezvanične su policijske informacije na koje se mediji pozivaju.
  Na Markovića je navodno ispaljen šaržer metaka dok je bio u kolima.
  Saša Marković je bio član nekadašnjeg Liberalnog saveza Crne Gore (LSCG) od njegovog osnivanja, direktor nezavisnog radija „Fri Montenegro“ (Free Montenegro), šef kabineta predsednika Skupštine Crne Gore, poslanik u crnogorskoj skupštini, kao i u parlamentu nekadasnje Državne zajednice Srbija i Crna Gora (SCG).

  Поздрав из Сунчаног Београда, ДРАГАНешковић

  Свиђа ми се

 2. ПОДРЖАВАЊЕ – КОАУТОРСТВО ИЛИ НЕПОДРЖАВАЊЕ

  Мислим да сваки држављанин Републике Србије који или не потпише на http://www.peticije24.com/sssss захтев Народној скупштини за разрешење председника Томислава НИКОЛИЋА и целе ВЛАДЕ, тиме и њеног председника Александра ВУЧИЋА; или не покрене бољи поступак, постаје било активан било пасиван подржавалац, саучесник – коаутор и Вучића и целе садашње власти.

  Љубомир Т. Грујић

  Свиђа ми се