Видео

Писмо из Русије србском добровољцу Декију (видео)


22.04.2015. Говорит Москва

Дејан Берић Деки, добровољац из Србије добио је писмо од детета из Русије. Одговорио му је путем видео записа. Деки је рекао да ово дечије писмо за њега значи више него било која медаља добијена за ратн зслуге

3 replies »

 1. У мојим (а надам се и у Божијим очима) овај човек вреди више од целе Владе и свих владиних и невладиних организација у Србији.

  Свиђа ми се

 2. Deki, bio si u 72-goj, bio sam i ja, Kosovac sam te sam i srcem i dusom sa vama tamo…nisam dosao tamo iako to svim srcem zelim, ali moram ovde da budem i cekam vas dolazak, da kad tamo zavrsite da ovde nastavimo…neka vas BOG cuva i da vam snage da izdrzite sva iskusenja koje judeo-vatikan zajedno sa anglo-saksonskim kreaturama pred vas gura (sve te arnaute,ustase, banderovstinu) i da ih satrete jednom na svagda! AMIN!

  Свиђа ми се

 3. Tragikomični pajac ispisuje nova poglavlja svoje groteske, ne dozvoljavajući državi da predahne, da se odmori od blamova i paradoksa:

  Vujanović prihvatio poziv predsjednika Turske Erdogana, da prisustvuje proslavi stogodišnjice bitke kod Čanakale (Galipoljska bitka). Dakle, Crna Gora danas ima predsjednika koji ne smije da prisustvuje proslavi u Rusiji, povodom 70 godina sloma fašizma, ali prihvata poziv da prisustvuje proslavi u Turskoj. Dobro, ipak smo pet vjekova bili u sukobu sa Rusijom i na udaru njenih zločina, dok nas je Turska u tom viševjekovnom sukobu i okupaciji pomagala da opstanemo.

  Veliko je pitanje kako će istorija tretirati i pamtiti Vujanovića. Kao izdajnika ili idiota. Naravno, ako ga uopšte bude pamtila.

  http://www.cdm.me/politika/na-poziv-erdogana-vujanovic-na-proslavi-stogodisnjice-bitke-kod-canakale

  Liked by 1 person