ДЕШАВА СЕ...

Да ли је новчано помагање укро-фашиста кривично дело Владе Србије? Које још понижење би требало Срби да доживе, како би се из „мртвих“ вратили?


Nebojša Jović

Небојша Јовић, 24.4.2015

Ако је кривично дело ратовање у Новорусији на страни Руса угрожених од укро-фашиста који и речју а нарочито делом показују да су реинкарнација нациста из 1941. и следбеници сотоне и његових ритуала… а шта је онда НОВЧАНО ПОМАГАЊЕ ВЛАДЕ СРБИЈЕ ТИМ ИСТИМ СВИРЕПИМ УБИЦАМА, ПРИСТАЛИЦАМА ПОВАМПИРЕНОГ ФАШИЗМА У НАЈГОРЕМ ОБЛИКУ???

И која би казна била адекватна за финансијско стимулисање свирепих злочина над недужним руским цивилима?

Да ли се Србија на тај начин, попут Саудијске Арабије, сврстала у ред помагача и финансијера светског злочина и тероризма?!

Да ли су сви чланови Владе који су ову свирепу одлуку донели, починили кривично дело „подстрекавања и подржавања ратног злочина над цивилима“ и хоће ли сносити одговорност због тога?!

Колико ће још пута бити смањене плате и пензије уколико поново дође до рата у Новорусији, па Укрима опет затреба новац за плаћенике са запада који ће заједно са укро-фашистима да убијају и живе спаљују руске борце, цивиле и нејач???

Колико још новца треба узети од сиримаштвом убијених Срба, не би ли уз ауто пут Београд-Тирана и Београд-Приштина, почели и градњу ауто пута до карауле у Македонији како би је Албанци лакше нападали?

И… које још понижење би требало Срби и Србија да доживе, како би се из „мртвих“ вратили?

3 replies »

 1. НИЈЕ ПРЕТЕРАО, ОЧИГЛЕДНО!

  Да народ мисли да је претерао до сад би већ било најмање стотине хиљада потписа на http://www.peticije24.com/sssss захтева Народној скупштини за разрешење председника Томислава НИКОЛИЋА и ВЛАДЕ, тиме и њеног председника Александра ВУЧИЋА и министра Ивице ДАЧИЋА.

  Председник НИКОЛИЋ је једини по Уставу јавно заклети заштитник, Устава, закона, људских права и слобода. Супротно томе, он дозвољава и тиме саучествује с ВЛАДОМ у овом вођењу политике која уништава државу, народ и помисао да они треба да буду смењени.

  И не само народ, већ и све политичке странке, не само владајуће већ и декларисане опозиционе, својом пасивношћу, индолентношћу, или обесрабреношћу или неком својом тактиком/политиком њима доказују да они још нису претерали и дају им и даље слободу и праву, на тај начин чак и подршку, да тако наставе. Па зашто би се они зауставили?

  Љубомир Т. Грујић
  http://www.ssssseternal.org

  Свиђа ми се