АКТУЕЛНО

НАЈАВА трибине у Новом Саду: „Истина о последицама НАТО бомбардовања“ – 30. априла у 19 часова, у Удружењу Свети Сава (Браће Дроњак 23)


У четвртак, 30. априла у 19 часова, у Удружењу Свети Сава (Браће Дроњак 23) у Новом Саду, биће одржана трибина „Истина о последицама НАТО бомбардовања“.

kolaz-bombardovanje

У тренутку када Србију воде ка НАТО-у, када се уклањају трагови НАТО злочина, право је време да се проговори о тешким еколошким, здравственим и економским последицама НАТО агресије на српске земље, 1995. и 1999. године. Због тога се у Новом Саду организује трибина „Истина о последицама НАТО бомбардовања“.

Место одржавања трибине су просторије Удружења Свети Сава, Браће Дроњак 23, Ново насеље, у 19 часова. На трибини ће говорити др Радомир Ковачевић, радиолог и један од аутора зборника „Тајна осиромашеног уранијума„.

NATO-korica-448x700

„Књига која је пред вама, како јој и име говори, првенствено обрађује последице НАТО злочина, како еколошке, тако и правне. Да би оне биле разумљиве, потребно је било расветлити политичку и етичко-филозофску позадину настајања НАТО. Све информације, документи и сведочења који су сабране у овом зборнику емпиријски и архивски су проверљиве, доступне и, нажалост, актуелне.
Оваква књига морала је да се појави, и неко је морао да је уради, јер истина се не може сакрити.“

НАРУЧИТЕ КЊИГУ „ТАЈНА ОСИРОМАШЕНОГ УРАНИЈУМА“

Извор: Catena mundi

29. 04. 2015. СРБИН.инфо, за ФБР приредила Биљана Диковић