АКТУЕЛНО

НАЈАВА: Анти НАТО парада 9 маја у Београду


zastava

9. 05. 2015. са почетком у 17 часова на Тргу Републике у Београду, у организацији родољубиве омладине, одржаће се велика народна Парада против уласка Србије и србских земаља у НАТО пакт. Парада  креће са Трга а завршава се у Храму Светог Саве.

Циљ нам је да покажемо какав став има већинска Србија. Традиционална Србија која памти пријатеље, и не заборавља непријатеље. Позивамо све који се у души осећају родољубима, који не мрзе туђе али бране и чувају своје, да покажемо да у овој земљи има нас који не желе да усвоје све настраности које нам се намећу, нити да окрећемо леђа вековним пријатељима. Став политичког врха није наш став! Дођите и реците НЕ глобализму НЕ у НАТО!

3. 05. 2015. Србин.инфо, за ФБР приредила Биљана Диковић

5 replies »

 1. Живим у Србогори. Црне Горе нема више. Има само некаквог Монтенегра. Захваљујући том Монтенегру који постаде сурогат Црне Гуре ми давно увидјесмо шта је стварни циљ тих монтенегринаца, да им је циљ да од читавог народа направе рогату стоку, да се међусобно народ боде, док им валаст дроб просипа. Захваљујући том дуготрајном притиску формирали су се и одговарајући покрети код нас, са јасним ставовима и у вези натисатичке политике и евро-унијатске политике. Код многих од нас преовладава став да је и једна и друга политика подједнако погубна за наш народ. Крајњи циљ и једне и друге политике, је уништавање српске економије и стављање под контролу ново- усташа и монтенегро-усташа, а први, најозбиљнији корак, културног поробљавања, већ је учињен , скоро потпуном латинизацијом српских простора. Зато и наш први корак у нашем ослобођењу је повратак ћирилице, те артерије српског народа, и не кривити тај народ за све пошасти које су нас задесиле, и ослободити тај народ од политичких смута , које овај народ доведоше у стање безнађа и беспомоћности. Зато народу опростити све и кренути новим путем, заснованим на слободарским традицијама нашег народа.

  Свиђа ми се

 2. Smatram da je NATO nesto najgore sto moze da nas snadje,ali i nuzno zlo. Oko nas su svi u toj alijansi,a Srbiji zbog losih poteza u proslosti otislo i Kosovo. Zar treba i Vojvodina i Raska oblast da ode zbog nase tvrdoglavosti.Necemo ni pomoci ni odmoci Rusiji ulaskom u NATO.Mi smo mali crv naspram Rusije,ali i naspram NATA. Mi moramo da se nadamo da cemo uci i tako obezbediti na neki nacin mir na ovom prostoru,koji je cesto poremecen ratom zbog losih poteza iz proslosti. Zato smatram da moramo uci u NATO ma koliko nas to bolelo ma koliko to znacilo da nam se preci vrte u grobu zbog toga. U NATO je i Albanija usla. Ne udjemo li u NATO,sledeci potez Amera ce biti ujedinjenje Kosova i Albanije…zivi bili pa videli.

  Свиђа ми се

 3. Како је народ наиван, није свестан да овакве манифестације су намерно организоване да отупе оштрицу нарадо, да се те неродна енергија истопи у оваквим манифестацијама које не изнедре било какаво решење, осим решења да се та општа народна енергија отупи, истопи. Један облик лажи смењује и замењује други облик лажи. Позз. ДРАГАНешковић

  Свиђа ми се

 4. Proklet bio svako ko misli da Srbija treba da bude clanica te genocidne alijanse koja se hrani lesevima neduzno pobijenim po celom svetu i opstaje pljackanjima njihove imovine. Pravoslavna Srbija i njen narod to svakako ne zele a marionetsku izdajnicku vlast po svaku cenu moramo demontirati na sledecim vanrednim izborima na svim nivoima omrazene HATO-poslusnicke vlasti. Smrt fasizmu i njegovom globalizmu. Sloboda celom slobodarskom svetu kome i Srbija pripada.

  Свиђа ми се