АКТУЕЛНО

Преварама и лажима српски народ се оставља у „независну државу“ Косово


Скупштина АП Косова и Метохије издало је саопштење којим упозорава на смућеничку политику Владе Србије.

Болница у Пасјану финасирана парама шиптарских сепаратиста

Болница у Пасјану финасирана парама шиптарских сепаратиста

Приликом задње посете Косову и Метохији, председник Владе Р. Србије, господин Александар Вучић у селу Пасјане општина Гњилане, отворио је породилиште, уз образложење да је то велики допринос за тај крај. Председнику Вучићу тог тренутка није засметало што је тај објекат изграђен средствима из буџета независне државе Косово а тзв. властима из Приштине што је објекат отворио Вучић. Свакако да није засметало ни једнима ни другима, јер им је крајњи циљ исти, а то је независна држава Косово. Нажалост то је била још једна превара Александра Вучића. Објекат до данашњег дана није стављен у функцију, па се српкиње и даље порађају у Врању и Нишу. Ове наводе потврђују фотографије у прилогу.

Bolnica_Pasjane03

Bolnica_Pasjane04

Ово није једина лаж представника актуелне власти из Београда. Актуелни министар у Влади Р. Србије Александар Вулин у општинама Зубин Поток и Звечан, на исти начин отворио је две фабрике кошуља. Да би се похвалио овим успехом, чак је по једну кошуљу поделио и члановима Владе. Фабрике су затворене након пар дана. Запослени су данима штрајковали у згради општине Зубин Поток. О овом догађају због медијске блокаде јавност ништа није сазнала. За ову превару Александар Вулин је од стране својих политичких представника, проглашен почасним грађанином општина: Косовска Митровица, Лепосавић и Зубин Поток.

Ако имамо ситуацију, да је српски народ преварен и за Заједницу српских општина, да су преварени припадници Министарства унутрашњих послова, судије, цивилна заштита, просвета, здравство, стиче се један једини утисак, а то је да циљ оправдава средства и да је све дозвољено само да се актуелна власт што пре ослободи Косова и Метохије.

Шта још треба да уради режим Александра Вучића, да би српски народ схватио да је његова политика издајничка и поданичка?

 

Потпредседник Скупштине

Добросав Добрић

04.05.2015. године, Кос. Митровица 
Скупштина АП КиМ

4. 05. 2015. КМ Новине, за ФБР приредила Биљана Диковић

2 replies »

  1. ПОШТОВАНИ БРАТЕ ДОБРИЋУ ЧЕСТИТИ КНЕЗ ЛАЗАР ЈЕ ОСТАВИЈО ЊЕГОВЕ СЛЕДБЕНИКЕ КОЈИ СЕ НЕ ПРЕДАЈУ НА ЖАЛОСТ ВАСКОЛИКО СРБСТВО ИЗДАЈЕ бг режим НЕК СЕ УПИТАЈУ ОНИ ЧИЈИ СИНОВИ УНУЦИ СЛУЖЕ гестапо вучића режиму и нато окупатору МОЈЕ МОЛИТВЕ И ПОДРШКА ЗА СРБСКО КОСОВО И МЕТОХИЈУ ВАЗДА ЧЕТНИЧКО ПОЗДРАВ СВИМ СРБИМА НА СЕВЕРУ КОСОВА МЕТОХИЈЕ КОЈИ БРАНЕ ЈЕДИНИ УЗ БОЖЈУ ПОМОЋ КОЛЕВКУ СРБСКУ КОСОВО МЕТОХИЈУ

    Свиђа ми се

  2. „Шта још треба да уради режим Александра Вучића, да би српски народ схватио да је његова политика издајничка и поданичка?“

    Prvo sto srbski narod treba da uradi je da prestane da gleda Pink televiziju…

    Свиђа ми се