Неонацизам

Петар Порошенко замолио премијера Хрватске да своје „јединствено искуство“ пренесе у Украјину!


Састанак председника Украјине и премијера Хрватске

22.5.2015. Сајт Председника Украјине Петра Порошенка

32918

Председник Петар Порошенко састао се у Риги са хрватским премијером Зораном Милановићем. Саговорници су размотрили безбедност у Украјини. Председник је истакао да Хрватска има јединствено искуство у превазилажењу последица агресије, посебно по питању избеглица и упутио молбу хрватском премијеру да пошаље хрватске стручњаке да помогне Украјини у овој области.

Такође, саговорници су разговарали о искуствима европских интеграција. Хрватски премијер се заложио за обезбеђивање безвизног режима Украјине са ЕУ и истакао да су Хрвати још од средине 90-их година могли да користе право на слободу кретања у Европи.

Превод: СРБски ФБРепортер

2 replies »

  1. Ватикан и Западноевропљани су на исти начин створили Хрватску и Украјину – Хрватску на српској земљи – претварајући Србе у Хрвате, а Украјину на руској земљи – претварајући Русе у Украјинце.

    Тако логички једноставна чињеница, није доступна људском уму!

    Свиђа ми се

  2. јаке ли тзв државе А ТАЈ ЈЕ НА ЖАЛОСТ СРБИН ПО РОДЂЕЊУ У СЛУЖБИ ватикана ДА МУ ЈА ПОРУЧИМ ЧЕТНИЧКА ДИНАРА СЕ НЕЋЕ НИКАДА И НИКОМ ПРЕДАТИ ЗА НАС НЕ ВАЖИ ДОГОВОР ИЗМЕДЂУ СЛОБОДАНА МИЛОШЕВИЋА КОЈИ ЈЕ СА аваром фрањом тудђманом ИЗДАО ЧЕТНИЧКУ ТРОМЕДЂУ БРАТСКИ ПОЗДРАВ РЕДАКЦИЈИ СРБСКОГ ФБР РЕПОРТЕРА КОЈИ ВОДИ БРАТ МИОДРАГ НОВАКОВИЋ ЧЕСТИТИ СРБИН И ОКО БРАТА ДОБРИ СРБИ И СРБКИЊЕ ОКУПЉЕЊИ ЂЕ ТРЕБА ГОСПОДЕ ВАЗДА БУДИ УЗ ТВОЈЕ НЕПОКОРЕНЕ СРБЕ И СРБКИЊЕ У ОТАЏБИНИ НА СВЕТОМ КОСОВУ МЕТОХИЈИ СЕВЕРУ ЦГ БЕРАНЦИ ИЗДРЖИТЕ БРАЋО МИЛА И СЕСТРЕ МИЛЕ СУНЦЕ СЛОБОДЕ ЋЕ ДА СРБСТВУ СИНЕ СЕРДАР ЈАНКО ВУКОТИЋ САБЉОМ МАШЕ УДРИТЕ БРАЋО КОСОВО ЈЕ НАШЕ

    Liked by 1 person