АКТУЕЛНО

Душан Марић: НИКОЛА ШЕШЕЉ, СЕРЖ БРАМЕРЦ И ЗЛОЧИН


photo.php

Пише: Душан Марић

 

Никола Шешељ, најстарији син Војислава Шешеља, је пре неколико дана, у време док се главни тужилац Хашког трибунала налазио у званичној посети Београду, запалио фотографију Сержа Брамерца, то снимио и објавио на друштвеним мрежама.

Овај поступак изазвао је моменталну, жестоку осуду од стране армије издајника, плаћеника западних обавештајних служби, добро распоређених по својим експозитурама у Београду, од тзв. невладиних организација, до политичких странака и медија, који су најавили да би Шешељев син требало да одговара. При томе се измишљају разна кривична дела, помињу се године затвора.

Никола Шешељ је у праву.

Серж Брамерц је обична битанга, један од главних „босова“ међународне политичке, војне и правосудне мафије која је одговорна за покушаје бруталног прекрајања новије историје јужнословенског простора, за сатанизацију и кажњавање српског народа, Србије и Републике Српске, а све с циљем да се сва одговорност за избијање ратова у бившој СФРЈ и у њима почињене злочине припише српском народу.

Мафије која је досудила више од 1.200 година робије српским политичким вођама, војним и полицијским ратним командантима, чија је (у већини случајева) једина кривица управо то што су – српски.

Мафије која је Николиног оца Војислава дванаест година држала у хашком притвору. Без објективне кривице. И без првостепене судске пресуде. Тешко болесног. И која сада покушава да, без икаквог разлога који би имао утемељење у праву и здравом разуму, Шешеља који води битку за голи живот поново врати у хашку тамницу. О Војиславу Шешељу не мислим ништа добро.

Нико ко је поштен не може да му оспори да је у Хашком трибуналу истрајно и храбро бранио српске националне интересе. Међутим, након повратка у Србију, седам месеци, из дана у дан, потврђује да је уз Ивицу Дачића највећи трговац у српској политици.

Разлика је само у томе што Дачић у тој трговини не води рачуна само о себи, већ и о својој странци и њеном чланству, док Шешељ води рачуна искључиво о себи, о свом личном интересу и својој сујети.

Нажалост, наставио је да ради исто оно што је радио до 2003. године: да до простоте банализује и компромитује идеологију српског национализма и (политички и историјски легитимну) идеју стварања јединствене српске државе на српским етничким територијама (тзв. Велика Србија).

При чему све више брука оног Шешеља из Хага.

Међутим, Никола Шешељ није крив. Нити је погрешио што је „запалио“ Брамерца. Урадио је оно што би урадио сваки нормалан син, сваки нормалан српски националиста, који разуме суштину злочина који Хашки трибунал већ две деценије чини над његовим народом.

„Застрашујућа порука Николе Шешеља Сержу Брамерцу“, како су паљење фотографије и Николину претњу: „Горећеш“ оквалификовали поједини београдски (замало не написах, српски) медији је ништа у поређењу са страшним злочином који су Брамерц и Хашки трибунал већ извршили над породицом Шешељ.

http://wp.me/p1Fuk8-HWx

30. 05. 2015. Душан Марић, за ФБР приредила Биљана Диковић

ХАШКО ТУЖИЛАШТВО ФАЛСИФИКОВАЛО ОДЛУКУ О ХАПШЕЊУ ШЕШЕЉА!?

Фалсификован налог за хапешење Шешеља
На дан доласка Брамерца у Београд 26 маја, Влади Србије је послат Хашки захтев за хапшење Шешеља са „пат одлуком“ ЧЕТВОРИЦЕ судијa (два су гласала за- два против одлуке). Потом, дан касније, 27 маја стиже „нова одлука“ Жалбеног већа, у коју је напрасно дописан ПЕТИ (фантомски) судија Делвој), који је наравно „гласао“ за хапшење Шешеља…

1 reply »