АКТУЕЛНО

Марко Јакшић: Вучић од Лаврова тражио измену Резолуције 1244 (ВИДЕО)


Lavrov-Vucic

Представник родољубивих, утврђених и одлучних Срба, да бране своју државу, са севера али и остатка КиМ др Марко Јакшић, у изјави за КМ Новине осврнуо се на Вучићев одлазак у Албанију, посету Лаврова Србији, пријаву српских судија за шиптарске „институције“, платформу Председника Србије о КиМ…

Јакшић верује да је Вучићева посета Албанији „наручена и да он тамо после скандала са дроном на утакмици у Београду, сигурно не би ишао“.

Иако не сувише изненађујућа али нова је чињеница да је посета министра спољних послова Русије, Сергеја Лаврова прошлог месеца, умало била злоупотребљена од стране представника српске Владе у Београду.

Како Јакшић тврди „сазнали смо да да је српски председник Владе од Лаврова затражио да се промени резолуција 1244. Министар Лавров је био затечен тим предлогом“ и званично одговорио на њега а како – можете чути од нашег саговорника у видео прилогу.

Између осталог осврћући се на платформу председника Николића, Јакшић каже да се не може много очекивати од ње, да она представља трговину која за циљ има освајање још једног политичког мандата и да, у ствари, представља „већ виђену“ ствар када се о политичким акцијама актуелног Председника Србије ради.

—–

http://wp.me/p1Fuk8-I7g

4. 06. 2015. КМ Новине, за ФБР приредила Биљана Диковић

9 replies »

 1. Gospodine Grujicu, i ja se to pitam svaki dan. Verovatno da srpski narod netreba vise ni da ima svoju drzavu.Neznam da li me je vise sramota,ili me vise hvata bes i ogorcenje ,i mrznja prema svom narodu,jedno veliko razocarenje i osecaj da nemam vise svoju domovinu.Zao mi je ljudi koji misle isto kao i Vi ali su nemocni i takvih je veoma malo da bi nesto preduzeli.

  Свиђа ми се

  • Зашто сестро кривиш и мрзиш цео народ,па то и хоће наши непријатељи, да се међусобно мрзимо и уништавамо а ми као незрела деца упадамо у њихову замку ко пилићи…Уместо да критички посматрамо ствари упадамо у осуђивање свих и свега.Тврдим да је велики део нашег народа частан и поштен,радан вредан али су нам глобалисти инсталирали неприродну и по наш народ погубну власт још 45-те…користећи и наше домаће изроде,подлаце и поткупљиве никоговиће…и све до данас је такво стање, кроз време само још поразније по нас добијали смо све горе и горе на челу и државе и цркве.По мени,народ је крив утолико што се окренуо од Бога и у безбожном духу васпитавао поколења и само се стање може поправити враћањем ка нашем једином пријатељу и Спаситељу Исусу Христу коме нека је вечна слава и хвала што нас још држи овакве несложне и незахвалне!

   Свиђа ми се

  • СРБИЈА ЈЕ ЈОШ УВЕК ПОД ОКУПАЦИЈОМ

   Госпођо Славице, немојте бити малодушни. Како можете да мрзите свој народ? Родољуби никада немају такав осећај. Народ повремено дође у тешку ситуацију, али није народ крив због тога. Интелектуална елита је та која увек мора да брине о свом народу и усправља га кад посустане или поклекне. Морате да схватите да су Срби и Србија још увек под комунистичко-хрватско-јеврејском окупацијом и они убијају наш народ на све могуће начине. Сва средства информисања и пропаганде су у њиховим рукама и наш народ не може да се ослободи њихових канџи. Надам се скором ослобођењу и промени много тога што вас чини несрећном.
   Желео бих, без замерања, да вам укажем на ваш допринос стању које вас депримира:
   1.- пишете латиницом, а латиница није српско писмо већ је то писмо наших непријатеља Хрвата који су 1941. године буквално првим усташким законом забранили употребу ћирилице и
   2.- за своју државу употребљавате хрватску реч “домовина“ уместо дивне српске речи “отаџбина“, а нашу реч “отаџбина“ неће никада да употреби ни један Хрват.
   С поздравом,

   Мића из Ниша

   Свиђа ми се

 2. Граби премијер да нас затре и развали Србију. А нама је свеједно. Србима није промењена, већ уништена свест.

  Свиђа ми се

 3. НЕ МОГУ ДА ВЕРУЈЕМ!

  Не могу још никако да верујем да мој народ, честит, храбар, родољубив, предузимљив, … није потпуно свестан шта нам ова власт ради и куда нас води, или да јесте свестан али да је толико утучен, убијен, да нити покреће неку енергичну акцију да се они смене нити се барем масовно придружује потписницима на:
  http://www.peticije24.com/sssss
  захтева Народној скупштини да смени Томислава НИКОЛИЋА и Владу, а тиме и Александра ВУЧИЋА и Ивицу ДАЧИЋА. На тај начин, том пасивношћу у деловању, њима се само пружа подршка да настављају своје уништавње свега што смо наследили и што нам је свето.

  Пре свега се питам јесу ли моје колеге постали нојеви и/или су потпуно окупирани само личним каријерама.

  Потом се питам шта то раде све политичке странке, покрети, кад нити покрећу народ на енергичну заједничку акцију да се ова власт смени нити позивају своје чланове да барем подрже својим потписима тај захтев Народној скупштини.

  Др Љубомир Т. Грујић, некадашњи редовни професор Универзитета у Београду
  http://www.ssssseternal.org

  Свиђа ми се