АКТУЕЛНО

СНП НАШИ – Десет истина о СНС због којих Вучић мора да сиђе са власти


Након што је објављен чланак на нашем сајту „Десет истина о СНС због којих Вучић мора да сиђе са власти“ дошло је до обарања нашег сајта!
***

Десет истина о СНС због којих Вучић мора да сиђе са власти

15.6.2015.
СНП НАШИ, путем електронске поште

1. Српска напредна странка је настала као пројекат западних обавештајних служби.

2. Александра Вучића и Томислава Николића на власт је довео Запад како би шиптарским терористима предали Косово и Метохију.

3. У замену за Косово и Метохију двојцу Вучић и Николић обећана је владавина Србијом и несметана пљачка.

4. Александар Вучић је и сам поверовао у своје лажи да спасава Србију и последице његове политике биће катастрофалне у сваком погледу, јер је као услов за опстанак на власти добио још низ услова које мора да испуни.

5. Окретање леђа Русији, учлањење Србије у НАТО, промена Устава РС и брисање премабуле о КиМ, званично признавање лажне државе Косово, распродаја преосталих државних фирми, регионализација Србије.

6. Безусловним испуњавањем услова ЕУ и ММФ зарад опстанка на власти СНС је уништио српску економију и држава се налази пред економским сломом.

7. СНС спроводи страховладу преко разних криминалних група и појединаца и одржавање нормалних избора у Србији практично је немогуће.

8. Слобода медија не постоји, а свако ко се усуди да изнесе став који је у супротности од СНС бива прогоњен.

9. Са политичким противницима који нису уцењени криминалном прошлошћу, обрачунава се најбруталније, хапсе се, изводе се на монтиране процесе и немогуће им је да имају посао.

10. СНС је пројекат западних обавештајних служби преко којег су успели да за веома кратко време учине све оно што нису успели ратом и санкцијама.

1 reply »

  1. Не грешите душе, мало шире погледајте, из БОЖИЈЕГ нивоа, и схватиће Те да су нам у овом периоду неопходни аматери на власти, како би се СРБски корпус одржао. Велика изнанеђања су испред нас, отвара се све – сукоб је на помолу, али ми не смемо овог пута у томе учествовати, како би опстали. Тужна је улога данашњих аматера на власти, ни њима није лако, али је неопходна, како би дошао од БОГа Цар, који ће нас као матица пчелиња ујединити и усмерити и продуховити. Врло брзо, брже него што можемо и замислити.
    Радујте се новом поретку од БОГа датом.

    Свиђа ми се