АКТУЕЛНО

ДСС: Вучић је у Бриселу – трговац делом територије Србије и делом српског народа


дсс

Дијалог Београда и Приштине у Бриселу није ништа друго до договор делегације Србије, предвођене председником Владе Александром Вучићем и делегације самопроглашене Републике Косова, о даљим заједничким корацима на успостављању потпуне косовске независности.

Учествујући у овом процесу, и склапајући неуставне и за државу дугорочно погубне споразуме – Влада Србије саучествује у територијалној дезинтеграцији Србије, наивно очекујући испуњење обећања Европске уније да ће, за узврат, отворити прва преговарачка поглавља о приступању Србије ЕУ.

Изјаве дате после састанка којима се, на истоветан начин као и приликом потписивања Бриселског споразума у априлу 2013. године, бриселској представи приписује карактер епске психо-драме и истиче јуначка одбрана српских интереса током „озбиљних, тешких и мучних“ преговора, имају за циљ да од српске јавности сакрију једноставну истину: предају се Косово и Метохија и Срби који на њему живе, зарад лажне наде о уласку у ЕУ.

Српска делегација у Бриселу, уместо режирања представе којом српски народ опет жели да преведе жедног преко воде, морала се придржавати Устава и закона Србије који јасно кажу да су Косово и Метохија и српска имовина неотуђиви део државе Србије.

Они који државу данас воде, опијени влашћу и материјалном добити, застрашени уценама, трговци делом територије Србије и сопственог народа, чули су поновљену јасну поруку Немачке: дајте све ни за шта!

Ову поруку им је пренео немачки амбасадор Хајнц Вилхелм изјавом да је „могуће да ће Србија у периоду од наредних 15 година ући у Европску унију“. Тек завршена рунда тзв. политичког дијалога у Бриселу корак је у правцу потпуног испуњења тог захтева од стране Владе Србије.

фото: МАГАЦИН

фото: МАГАЦИН

*саопштење Демократске странке Србије – изјава председнице ДСС

———-

http://wp.me/p1Fuk8-IFi

24. 06. 2015. МАГАЦИН/Факти

1 reply »

  1. KO JOS SLUSA S.RASKOVIC KAD JE ISTA KAO DOTICNA MINISTARKA MIHAJLOVIC…NECEMO JOJ VALJDA ZABORAVITI IZJAVU: DA SE STIDI SREBRENICE, I OPRAVDA ZLOCINACKU OLUJU NAD SRBIMA…NIGDE NE PODRZAVA NAS A HOCE DA NAM BUDE NEKI LIDER…MALO SUTRA!!!DOSTA NAM JE TIH NASMINKANIH LIDERA KOJI SE SEPURE KAO MANEKENI, A PRODAJU NAS ZA SAKU DOLARA!!!ISTA JE KAO DJINDJIC; TADIC; VUCIC…

    Свиђа ми се