ДРУШТВО

Притисци око Сребренице расту – Имају ли српски политичари ума да схвате шта се догађа?


Осуђујемо ратнохушкачку резолуцију о Сребреници

30/06/2015 Срби на окуп

И ове године се настављају притисци англоамеричке („међународне“) заједнице на српски народ, док је реакција српских политичара на то у најмању руку мутава, чак постоје назнаке да би поједини могли и отићи у Сребреницу да помогну да се баци љага на српски народ.

Питање је – имају ли српски политичари ума да схвате шта се догађа?

Политика англоамеричке заједнице је очигледно ратнохушкачка. Да није било политичког суда у Хагу и сталне антисрпске пропаганде на федералним медијима, која није ни најмање спречавана већ чак подстицана од стране англоамеричке заједнице, тензије у БиХ би одавно спласнуле. А сем тога, злочини које су починили Хрвати и Муслимани су систематски прикривани од стране те исте заједнице да би ти људи замишљали да су невине жртве и били спремни да покрену неки нови сукоб када то буде одговарало англоамеричкој заједници. Чак се англоамерички представници нису удостојили да ишта кажу о Јасеновцу. Изгледа да српских 700 000 жртава вриједи мање него муслиманских 8000 које ни 20 година након рата не могу да скупе пошто је број пренадуван, иако су ту донијели све кости које су нашли у кругу од неколико десетина километара, чак и из мјеста у којима није било ни једне јединице ВРС.

Исто тако се негира злочин сребреничких муслимана под водством Насера Орића над око 3500 Срба из Подриња. Било би незгодно да се то призна, могло би се помислити да су у Сребреници вршене личне освете а не државна политика Републике Српске.

Осим тога вријеме је да се каже да је БиХ геноцидна творевина. Да није било геноцида над Српским народом у другом свјетском рату БиХ никад не би постала држава. Али имају ли српски политичари снаге да то кажу? И да јасно кажу да неће више доћи у Сребреницу док муслимански политичари не дођу у Кравицу и Братунац.

11401304_10204312834523601_5542963533732705766_n

Али неки изгледа замишљају да ће бити нови Вили Брант. Само су заборавили да је Америка тада већ подржавала Западну Њемачку, само јој је требао добар изговор да то интензивира. А истовремено против нас већ јесу, што јасно говори ратнохушкачки британски предлог резолуције о Сребреници.

Питање је – када нас у задњих 30 година англоамеричка заједница није преварила?

Вјеровао им је Милошевић па издао Крајину, вјеровао им је Додик па изгубио Брчко и задужио РС, вјеровао им је Борис Тадић па уништио српску војску, припремио политички губитак Косова и довео Србију на ивицу грађанског рата, вјерује им Вучић па је уништио српску државност на Косову.

Да ли је иком од њих Запад вратио добром? Ако не српској држави онда бар њима лично?

Сваки буде употријебљен и када схвати да је преварен замијењен новом будалом која поново вјерује Западу.

Стога осуђујемо ратнохушкачку резолуцију о Сребреници и позивамо српске политичаре да захтијевају да англоамеричка заједница и муслимански и хрватски политичари признају и осуде геноцид над српским народом у току другог свјетског рата на комплетном српском етничком простору  и у току рата 90-их у Подрињу, Озрену и другим подручјима гдје се догодио и да се појаве у Јасеновцу и Кравици-Братунцу.

У Сребреницу 11. јула не треба ићи јер је то само тужна превара, чиме ће само ослабити положај српског народа, Србије и Републике Српске а они који оду остаће упамћени у историји као будале и издајници.

Како радили тако нам Господ помагао!

Дана 30.06.2015.лета Господњег
Свесрпска народна организација “СРБИ НА ОКУП“
Месни одбор Бања Лука

5 replies »

 1. Па народе мој, не очекујте од Београда и власти што доведе алијанса, с циљем извршити свој наумљени план, да нешто кажу у име народа за који би требали стати у одбрану…они већ одавно немају ништа народно нажалост, зато нам преоста, да сами изразомо своје не слагање са наметањем свега и свашта с чим немамо ништа. Доста доста доста…

  Свиђа ми се

 2. Велика превара звана “Сребреница“ успева само захваљујући невероватној издајничкој подршци из Београда. Режим из Београда од 2000 године до данас не дозвољава да се утврде српске жртве, односно злочини муслимана и хрвата, а при томе прихвата све лажи које се износе о наводно српским злочинима. У Поточарима се налазе и остаци великог броја Срба које су побиле Орићеве хорде зла, а такође се тамо сахрањују и муслимани који умиру на западу, а све са циљем да се достигне надувана цифра од 8000 жртава.

  Свиђа ми се

 3. Да ли је могуће да је овако ћутање најпозванијих који у овом тренутку не смеју ћутати:СПЦ, САНУ, Универзитети, професори, доктори, студенти,ђаци, народ, деца…
  Па зар сада треба ћутати кад нам спремају омчу око врата, целом народу, кад ће нас проглацити за геноцидну нацију??!Па зар сада ћутати??!
  Где је сада Епископ Атанасије, Амфилохије??! Где су сада да загрме истином за Србски народ??!!Где??
  О кукавно Србство угашено!Да има кога да заплаче( над нама) као да би помогао!!

  Свиђа ми се