АКТУЕЛНО

КМ НОВИНЕ: Сада и на руском – филм и сведочење Александра Дорина о Сребреници и геноциду кога никада није било!


ФОТО: КМ НОВИНЕ

ФОТО: КМ НОВИНЕ

Филм у коме Александар Дорин сведочи и разобличава лажи о сребреничком злочину, доступан је од данас и са преводом на Руски језик!

Ово ће омогућити да се види и сазна истина о многим стварима које су прећутане а које говоре о томе како је злочин у Сребреници лажиран а број жртава преувеличан.

Иако нема сумње да је овај догађај послужио за наношење зла српском народу и оправдање за америчку и НАТО агресију на Србе у Републици Српској, и те како много значи сведочење швајцарског новинара Александра Дорина који је доказима и чињеницама сликовито разоткрио ове лажи на основу података до којих је дошао из више различитих извора.

Александар Дорин се још увек води као нестао иако је по званичним информацијама „ухапшен од стране швајцарских специјалаца“. Његов нестанак се догодио неколико дана пре обележавања злочина у Сребреници и основано се верује да је то требало да спречи његово сведочење о истини коју Запад жели рапидно да искриви на што већу штету Срба. Баш због тога требамо српско – енглеску верзију овог филма [ОВДЕ] као и ову са преводом на руски језик, што више да проширимо и помогнемо да истина о лажима Запада стигне до што већег броја људи.

ПОГЛЕДАЈТЕ ФИЛМ:

„Александар Дорин, човек који је истраживао мит о Сребреници и писао књиге о томе, одведен је из своје је куће 17. јуна.2015. године од стране Швајцарских специјалних јединица. Позивамо све људе који су спремни да бране истину и правду, да нам се придруже и потпишу петицију за ослобађање писца Александра Дорина“.

Можете се придружити Фејсбук страни: https://www.facebook.com/pages/Podrska-za-Alexandra-Dorina-Untest%C3%BBtzung-f%C3%BBr-Alexander-Dorin/601106283364054

И потписати петицију: https://www.change.org/p/office-of-the-attorney-general-switzerland-info-ba-admin-ch-free-alexander-dorin-boris-krljic?just_created=true 

Александар Дорин

Александар Дорин

—ФИЛМ на енглеском језику:

SREBRENICA the place where a genocide never happened, Aleksander Dorin

 http://wp.me/p1Fuk8-J9t
12. 07. 2015. КМ Новине, за ФБР приредила Биљана Диковић

1 reply »