АКТУЕЛНО

Порука исламиста: Радуј се Србијо, бићеш део исламије (фото)


sputnjik hilafet islam

У видео-снимку „Ми смо исламски хилафет — касида“ као почетна мета исламских терориста означена је Србија, а за њом следе и остале земље Балкана.

hilafet 2

Како се наводи у снимку, екстремисти су након „освајања Србије“ припремили план да терористичке акције спроведу у Босни и Херцеговини, Хрватској, Црној Гори, Албанији и Македонији.

У видеу се након цитата из Курана чује порука: „Радујте се сви Балканци, ближе вам се бољи дани, долазе вам муслимани, ми смо исламски хилафет.

У строфи која се односи на Србију каже се „радуј се, ој ти Србија, бит ћеш део исламија, иако ти то не прија, ми смо исламски хилафет.

Босно и Херцеговино, ето вам муџахедина, пашће главе муртедина, део је текста који се односи на БиХ.

Даље се наводи: „Радуј се, о Кроатија, пашће ти демократија, Божји закон, правда свима ми смо исламски хилфет. Радуј се, о Црна Горо, долазимо ми ускоро. Бићеш наше место ново, ми смо исламски хилафет. Радујте се Албанија, Косово, Македонијо, вратићемо вам шеријат, ми смо исламски хилафет.

На крају снимка упућена је претећа порука и америчком председнику Бараку Обами уз узнемирујуће фотомонтаже:

Радуј се и ти Обама, победа припада нама, ми смо синови ислама, ми смо исламски хилафет.

Јутјуб канал „Пут Хилафета“ на којем је објављен овај снимак, већ дуже време позива на џихад и велича борбу и борце Исламске државе, објављујући пропаганде снимке ИД, али и освајање Палмире, екстремисте из Нигерије…

 

***

КОМЕНТАР ФБР УРЕДНИКА- ИНИЦИЈАЛНО НАСТАО КАО РЕАКЦИЈА НА ВЕСТИ СЛИЧНОГ САДРЖАЈА, КОЈЕ ПРЕНОСЕ СКОРО СВИ ВОДЕЋИ И РЕЖИМСКИ МЕДИЈИ:
Чим и режимска гласила објављују овакве вести, значи да нам спремају нову „предигру“ за улазак у НАТО, који ће нас наводно заштити од овог „зулума“, све по принципу рекета (мафијаши ти запале бизнис, па ти онда доживотно наплаћују противпожарну заштиту)…

… У другу руку, Србија и јесте на удару исламиста и то вољом евроатлантиста из Брисела и Вашингтона. Широм Србије ничу азилантски центри ко печурке (финансирани од стране ЕУ) у које „наша“ држава смешта углавном азијске и афричке муслимане, од којих су већина мушкарци, војно способни. Колико је међу њима ИСИЛ спавача остаје да се види.

ЕУ подиже нови „берлински зид“ на Мађарској граници да би осигурала да ти „азиланти“ и остану у Србији, што осигуравају и по Србију понижавајући и штетни уговори о реадмисији са ЕУ, који обавезују Србију да пружи азил и уточиште свим недржављанима који су били у транзиту преко Србије пре него што су протерани назад из ЕУ. Њиховим породицама мора да обезбеди и здравствену заштиту, па чак и бесплатно школовање. Шта ће бити кад те муслиманке почињу да се порађају у азилантским центрима – мали Арапи ће постати србски држављани и ето нам белаја.

Кад на све то додамо шиптарски и бошњачки фактор (на видео снимку о наводном будућем балканском калифату, сво време се чује добро увежбани хор, што упућује да је у овај професионално урађен пропагандни ИСИЛ видео клип, била укључена и нека бошњачка медреса са наших простора)- онда у данашњој демилитаризованој и „национално несвесној“ Србији овакав сценарио је веома могућ.

* Видели смо како је све то веома брзо ескалирало у Ираку и Сирији. Подлога је и код нас слична, свуда раштркано муслиманско (и према Србима углавном нетрпељиво) становништво- Шиптари, бошњаци, Турци, и последњих пар година и ови исламисти-азиланти. Да не спомињемо Вучићеве планове да у Београд доведе 10.000 арабских студената, и тако дефакто исламизује србску престоницу.

* Сличност са ИСИЛом у Ираку и Сирији се огледа и у томе што је и наша држава територијално распарчана, ослабљена ратовима из 90их, и потом демилатиризована, и одбрамбено ослабљена, не само физичким уништавањем борбене технике и бројног састава војске, него и путем „сече србских кнезова“ – испоручивањем НАТО суду у Хагу наших елитних војних и полицијских генерала- који би данас итекако умели да се носе са оваквим и сличним безбедносним изазовима.

„Ово“ што данас имамо на челу војске и полиције, није у стању да сачува ни две козе.

Наравно, све то не би било могуће да нам на челу Србије, за последњих деценију и по, нису бриселски јањичари и вашингтонски полтрони (репрезентативни примерци су Тадић и Вучић, али има их у огромним количинама, и у разним нижепрофилним „протопипима“).

MIODRAG IMG_6060Све док не вратимо Србију у србске руке, и уз помоћ братске Русије (и других добронамерних чланица БРИКС-а) не обновимо земљу, економски и војно – а народ морално и духовно, црно нам се пише. Евенутални улазак у НАТО би нам само запечатио судбину. Погледајте каква је судбина Срба на Косову и Метохији које је под наводном НАТО заштитом- Шиптари им практично раде шта хоће….

Евроатлантистима је данас потребна Србија без Срба, чак им више одговарају на овим просторима (нарочито американцима) и исламски главосече из редова ИСИЛ-а, него „непоћудни“ Срби, или како нас они зову „мали Руси“. Њихови мотиви су очигледни- да би се спречило руско присуство на Балкану. Додатно, тако би (Американци) константно држали ЕУ у страху, и потреби за „америчким и НАТО рекетом“.

Свака опција решавања ове озбиљне претње Србији од стране ИСИЛ-а, уз помоћ Брисела и Вашингтона, била би још више погубна по нас Србе, јер њима је потребна једино (и комплетно) „десрбизована“, и од Русије комплетно изолована, Србија.

Зато браћо Срби- Уздајмо се у Се и у Русе…

ФБР уредник М. Новаковић, 15. јул 2015.

 

———–
15. 07. 2015. СПУТЊИК, за ФБР приредила Биљана Диковић

5 replies »

 1. РА¬НИ¬ЈЕ СРП¬СКО
  РО¬ДО¬ЉУ¬БЉЕ МУ¬СЛИ¬МА¬НА

  Срп¬ско ро¬до¬љу¬бље код му¬сли¬ма¬на ни¬је но¬ви¬јег да¬ту¬ма – не од-но¬си се са¬мо на 19. и 20. сто¬ле¬ће. Остао је пи¬сме¬ни траг о Му¬ха¬ме¬ду Хе¬ва¬ји из Ту¬зле. Он је сре¬ди¬ном 17. сто¬ле¬ћа пи¬сао пе¬сме о Ср¬би¬ма хри¬шћан¬ске и му¬сли¬ман¬ске ве¬ре. Про¬роч¬ки је за¬кљу¬чио да ће зло за-де¬си¬ти на¬ци¬ју ако се бу¬де де¬ли¬ла по ре¬ли¬ги¬о¬зном ша¬ву – ако на¬ци¬ја за¬бо¬ра¬ви да су му¬сли¬ма¬ни и хри¬шћа¬ни од јед¬ног оца и јед¬не мај¬ке:

  „Отац је¬дан, јед¬на ма¬ти,
  Пр¬во би нам ва¬ља зна¬ти,
  Јер ће¬мо се па¬ски кла¬ти…“

  Свиђа ми се

 2. Ljudi Ljudi, dali možemo da budemo ili životinje ili ptice. Ustajem rano i posmatram ptice kako se raduju dana. Gledam životinje, slično. A gde smo mi. Sami sebe mrzimo. Dokle? Dokle?
  Šta sada, po meni. Ukinimo sve partije sveta, ukinimo religiju, živimo ko normalni ljudi.
  Gledam jutros gde se pare golub i golubics. Nepitaju iz koje su partije, a još manje koje su verske ispovesti. GLAVNO Je LjUBAV.

  Свиђа ми се

 3. Amerika ih hrani i naoruzava, da bi stvorila haos na celom svetu, posto je poznato da amerika i prezivljava zahvaljujuci ratovima i pljckama po svetu. Amerikancima smetaju jedino stabilne i nezavisne drzave koje ona sistematski uvodi u ratove bas zahvaljujuci islamskim fanaticima kojima amerika manipulise i koristi kao prethodnicu koja stvara haos a onda se amerika pojavljuje kao bajagi spasilac koji bombarduje sve redom a onda opljacka i okupira postavljajuci na vlast domace izdajnike i placenike. Ja se najiskrenije nadam da ce normalni deo muslimanskog naroda ukapirati o cemu se ovde radi pa se sam suprotstaviti svojim ekstremistima, jer u protivnom nestace i oni kao narod na ovim prostorima. Valjda su izvukli pouku iz nedavnog rata na ovim prostorima. A ako nisu, onda nek je i njima kao i nama Bog upomoc.

  Свиђа ми се

 4. Sta se prikriva iza ovako pompezne vesti da bi se narodu skrenula paznja sa drugih stvari?
  Ovo nije tema dnevnih novina i da sire strah ako im nije tako receno iz vlasti.
  Da nije mozda 49% prodaje DOO Ringera Blica americkoj CIA, da nije mozda zakon o grafjevinskom zemljistu da se omoguvi tajkunima regularna prodaja i kupovina neregularne i nelegalne imovine?
  Sta je po sredi, osvrnimo se malo.Da nije mozda lobiranje za NATO, da cemo biti sigurni samo ako pustimo NATO u Srbiju ili se uclanimo radi „sigurnosti“, a zna se da je zbog skorasnjeg napada na Rusiju.

  Свиђа ми се