АКТУЕЛНО

Академик Коста Чавошки: Двери и ДСС да одмах покрену предизборну кампању!


Одмах у кампању! (Фото: ЈуТјуб)

Одмах у кампању! (Фото: ЈуТјуб)

БЕОГРАД – „За сад можемо само да нагађамо да ли ће бити ванредних парламентарних избора. Одлуку о томе донеће Вашингтон, а не Београд. Без обзира на то, Двери и ДСС треба да се припремају и да уђу и кампању као да ће их бити по Божићу или најкасније у марту 2016.“ – изјавио је др Коста Чавошки, члан политичког савета покрета Двери.

Чавошки је изнео три најважнија разлога због којих је потребно одмах кренути у кампању, а истиче да је пресудан разлог „став странаца“.

Први разлог за изборе: Иако је два пута наводно реконструисао Владу и мењао састав Владе, Александар Вучић сматра да прави људи не седе на министарским местима и да је време за ванредне изборе, каже Чавошки.

Други разлог за изборе је што Вучић подозрева од Томислава Николића и од могућности да актуелни Председник Србије одвоји део СНС-а и тиме себи обезбеди подршку за други председнички мандат. Ванредним изборима, не би оставио довољно маневарског простора да се тако нешто ефикасно уради са владајућом странком, објашњава он.

Трећи разлог, који је и пресудан, је став странаца и он ће бити уобличен почетком септембра након састанка Вучића са Бајденом, истиче др Чавошки.

BAJDEN I VUCIC

——-

http://wp.me/p1Fuk8-KbY

23. 08. 2015. ПРАВДА, за ФБР приредила Биљана Диковић

1 reply »