АКТУЕЛНО

СНП НАШИ: Тражимо увођење ванредног стања због имиграната


Đevđelija azilanti foto Tanjug

Ђевђелија 21. 08. 2015. фото: Танјуг

СНП НАШИ захтева хитно увођење ванредног стања због најезде имиграната на Србију.

Безбедоносна ситуација у којој се налази Србија због све већег прилива имиграната је више него алармантна и узбуњујућа.

На хиљаде људи се налази на границама Србије, који су спремни на све како би ушли у њу, не либећи се  да употребе и насиље као што је виђено у Македонији.

Границе ЕУ се полако затварају за сва лица која се воде као имигранти, и полако се усмеравају ка земљама Балкана, посебно према Србији.

Најава власти да ће почети изградњу трајних центара за смештај је више  него узнемирујућа и безбедоносно опасна, посебно ако се узме у обзир да међу имигрантима има и велики број лица која су учествовала у ратним дејствима и борбама.

Тражимо хитно увођење ванредног стања, затварање граница за имигранте, и доношење хитног закона о забрани задржавања у Србији.

 

Информативна служба
СНП НАШИ

50748_vest_Наши-Србија-лого

————-

http://wp.me/p1Fuk8-Kcn

23. 08. 2015. СНП НАШИ, за ФБР приредила Биљана Диковић

3 replies »

 1. Браћо, треба да се окупљамо, договарами и организујемо. Ја предлажем да ту буде у сваку недељу у11 сати у или око порти наших храмова. Некако ћемо се препознати и упознати. Ово није никакав позив на рушење било чега, већ позив на Србско сабирање. Слушајте Снагу Народа нет.

  Свиђа ми се

 2. Ova trenutna vlasr pod pretnjom opstanka mora izbeglice primiti, smestiti i izdrzavati. Nije u situaciji da donosi take zakone, a kriminalna policija i vlast dobija novac za ova dela.

  Свиђа ми се

 3. НИКАКВО ВАНРЕДНО СТАЊЕ – САМО ДОБРО ОРГАНИЗОВАН ПОПИС „ТРАНЗИТЕРА“ СА ПОТПИСОМ СВАКОГА  ДА НАПУШТА СРБИЈУ ЗА 48 САТА И ДИРЕКТНО  БРЗ ПРЕВОЗ ОД ПРЕШЕВА ДО КАЊИЖЕ !

  ДР ИНГ БОЖИДАР МИЛОСАВЉЕВИЋ http://skrivenosaznanje.blogspot.com

  >Воскресенье, 23 августа 2015, 9:56 UTC от „СРБски ФБРепортер“ : > >РЕПОРТЕР posted: “ СНП НАШИ захтева хитно увођење ванредног стања због најезде имиграната на Србију. Безбедоносна ситуација у којој се налази Србија због све већег прилива имиграната је више него алармантна и узбуњујућа.

  На хиљаде људи се налази на границама Србије, к“ >

  Свиђа ми се