АКТУЕЛНО

ОВО ЈЕ ТЕК ПОЧЕТАК- И.Д. САМО ИЗ ЛИБИЈЕ ШАЉЕ ПОЛА МИЛИОНА „АЗИЛАНАТА“- Западни медији


Овакав „напрасни“ успех И.Д. на Блиском Истоку и на Рогу Африке, поред тога што нам указује да иза ове „професионалне терористичке армаде“ очигледно стоје западне и израелске тајне службе- указује на још једну сада веома реалистичну претњу (планове) И.Д. да у следећој фази успоставе Балкански Калифат, и то стварањем сличне „психолошке бомбе“ (ми сада видимо и својим очима да „азилантски цунами“ пуном силом ових дана погађа Србију, и то уз свесрдну подршку србског режима) и позиционирањем великог броја својих оперативаца на територији Балкана, који су већ повезани са домаћи терористичким нетворком- Вехабијским милитантним центрима у Македонији, Косову, Албанији, Босни и Рашкој области у Србији…

СИГУРНА ЗЕМЉА

ОВО ЈЕ ТЕК ПОЧЕТАК- И.Д. САМО ИЗ ЛИБИЈЕ ШАЉЕ ПОЛА МИЛИОНА „АЗИЛАНАТА“- Западни медији

Пише ФБР уредник Миодраг Новаковић

СРБски ФБРепортер, 24 август 2015

 

ПРОСПЕКТ ИСЛАМИЗАЦИЈЕ СРБИЈЕ И УСПОСТАВЉАЊА „ТЕРОРИСТИЧКОГ КАЛИФАТА“ НА НАШИМ ПРОСТОРИМА ЈЕ РЕАЛАН- УПОЗОРАВАЈУ БЕЗБЕДНОСНИ ЕКСПЕРТИ СА ЗАПАДА…

hilafet-3Ми смо недавно на ФБР порталу објавили прилог под насловом „Порука исламиста: Радуј се Србијо, бићеш део исламије„. Ради се о пропагандном видео споту тзв. “Исламске државе“, на „бошњачком“ језику и намењеном јавности на нашим балканским просторима. Према том пропагандно-терористичком споту, на удару Исламске државе (ИД) ће се ускоро наћи све балканске земље, превасходно чланице бивше Југославије. Прва на удару би била Србија- док гласови (хорско певање- што упућује да је прилог урађен вероватно у некој „бошњачкој вехабијској медреси“) са видео клипа прете недвосмислено да ће од оних Срба које не побију, направити своје робове.

Овај прилог сам по себи не би био забрињавајући, али ако анализирамо војни и политички успех Исламске државе на Блиском истоку и информације из веродостојних извора о присуству и плановима ИД у овом делу Европе, и све то повежемо са текућим „депоновањем“ алармантног броја исламских азиланата у срцу Србије- онда би неко одговоран итекако требао да буде забринут!?

Писац ових редова верује да су већина тих азиланата аутентични избеглице и да њихов велика концентрација под неким нормалним и идеалним условима не би требала да буде проблем за једну стабилну и богату земљу- што данашња Србија очигледно није.

_83834561_6f5c2cd9-3fd7-476e-8be5-1446771a6247Ипак, чињеница да се ради углавном о муслиманима чији број ће ускоро у нашој земљи достићи вероватно и више стотина хиљада, да се међу њима вероватно већ налази велики број инфилтрираних ИД терориста („спавача“)- у комбинацији са њиховом очекивано фрустрацијом „нерешеног статуса“, и вероватно неким планираним инцидентима (типа „фолс флег“ операција), од њих може да створи једну веома непријатељску армију, која ће лако свој гнев усмерити ка земљи домаћину, према чијој вери и култури осећа непремостиве разлике.

Опште позната чињеница да старосну и полну структуру ове друге (веће) азилантске категорије чине млађи мушкарци, војног доба, и са вероватно практичним војним искуством, пошто углавном долазе из „ратничких земаља“ које су разорене (од стране) и још воде герилски рат против НАТО чланица (истих оних који их сада „депонују“ у Србији), сигурно додаје одређену тежину овој мојој теорији.

sputnjik-hilafet-islam-Имајући све ово у виду, јасно је да нам је „неко“ већ подметнуо „исламско буре барута“ и то у срцу Србије, и да једино преостаје да тај „неко“ само потпали фитиљ!?

Терористичке планове ИД и стварање неке врсте „балканског исламског калифата“ потврђују и кредибилни западни извори. Почетком ове године новинар британског часописа „Експрес“, Арон Браун је објавио свој интервју са једним од водећих оперативаца ИД из Сирије. Према овом оперативцу Европу је већ инфилтрирало преко 4,000 добро тренираних оперативаца Исламске државе, који се скривају управо у непрегледним „азилантским колонама“. Њихов задатак је да планирају и изведу спектакуларне терористичке акције, али и да у погодном тренутку поведу „исламску револуцију“ на тлу Европе.

Наводе овог оперативца, новинару Брауну су потврдила и два турска шверцера људима. Један од њих је признао да је помогао најмање десет чланова ИД да прерушени у тражиоце азила уђу на територију Бугарске и Грчке. Према речима овог сведока, у неким случајевима се радило о терористима из западних земаља, који су се тамо упутили само на „одсуство“- да виде породицу. Други са много мрачнијим циљевима. Новинар Браун наводи да је његов интервју са сиријским оперативцем био одобрен из самог врха Исламске државе, од стране извесног „емира“.

NAORUZANI AZILANTI ISPRED MAKEDONSKE GRANICEСличне податке, о хиљадама терориста из редова ИД који су се запутили у Европу, углавном преко Балкана, износи и угледни британски Индепендент, који у свом чланку од 26ог јула цитира британског пуковника Ричарда Кемпа (бившег обавештајца) који тврди да је тренутно главна рута шверца терориста ИД преко Грчке, конкретно острва Лезбос. Пуковник Кемп тврди да се у оквиру сваке веће групе миграната, налази и инфилтрирана мања група оперативаца ИД, које је по њему готово немогуће идентификовати, осим када се ради о „повратницима“ из Западних земаља.

Migrants from Syria walk in Macedonia near the Greek border June 17, 2015. REUTERS/Ognen Teofilovski

Недавно је чак и чешки председник Земан изнео јавно запажање да је по њему, веома забрињавајуће присуство огромног броја млађих мушкараца војног доба, међу наводним азилантима у његовој земљи. Изгледа је ова „појава“ нормална једино за званичнике србског режима, који се изгледа надају да ће претварањем Србије у „џамахирију“ и „циганску малу“, умилостивити, неким чудом Брисел да уведе Србију у „Шенгенску зону“, и то све заједно са стотинама хиљада „муџахедина“ и „циганских чергара“- којих се једва решила!?

 

 

photo_verybig_20239

ТРАНСКРИПТ ПРЕСРЕТНУТОГ ТЕЛЕФОНСКОГ ПОЗИВА ЧЕЛНИКА ИСЛАМСКЕ ДРЖАВЕ ДОКАЗУЈЕ ПЛАНОВЕ И.Д. ДА У ПРВОМ ТАЛАСУ „ПОШАЉУ У ЕВРОПУ ПОЛА МИЛИОНА ЛИБИЈСКИХ „ИЗБЕГЛИЦА“ КАО „ФОРМУ ПСИХОЛОШКОГ ОРУЖЈА“- НАВОДИ ИТАЛИЈАНСКИ „ИЛ ЂОРНАЛЕ“

Италијанске безбедносне службе су почетком ове године снимиле разговор челних оперативаца Исламске државе, који су успоставили своју „базу“ у Италији. Током разговора неименовани И.Д. оперативац прича о плану (претњи) да се из Либије симултано „протера“ пола милиона наводних азиланата, као форма психолошког рата против Европе- уколико НАТО војно интервенише против циљева И.Д. у Либији. Исламска држава је практично окупирала више од пола Либије, заузимајући најзначајнији централни део, и практично цепајући Либију на два дела.

25C3EBD900000578-2958517-image-a-11_1424268864558Тим чином, након успостављања Ирачко-Сиријског исламског калифата, успостављен је и Либијски исламски калифат. Наведени „војни успеси“ И.Д. доказују да војна интервенција НАТО против њихових циљева практично нема ефекта на терену, и шта више успева да галванизује и умножи њихове редове.

Овакав „напрасни“ успех И.Д. на Блиском Истоку и на Рогу Африке, поред тога што нам указује да иза ове „професионалне терористичке армаде“ очигледно стоје западне и израелске тајне службе- указује на још једну сада веома реалистичну претњу (планове) И.Д. да у следећој фази успоставе Балкански Калифат, и то стварањем сличне „психолошке бомбе“ (ми сада видимо и својим очима да „азилантски цунами“ пуном силом ових дана погађа Србију, и то уз свесрдну подршку србског режима) и позиционирањем великог броја својих оперативаца на територији Балкана, који су већ повезани са домаћи терористичким нетворком- Вехабијским милитантним центрима у Македонији, Косову, Албанији, Босни и Рашкој области у Србији…

Током ове пресретнуте телефонске конверзације, оперативци И.Д. обећавају да ће у европским земљама на тај начин („психолошком бомбом“ у форми десетина и стотина хиљада миграната) изазвати масовне нереде, што се ових дана управо дешава на територији Македоније и преноси на територију Србије, где смо већ били сведоци више напада хладним оружјем од стране азиланата, па чак и масовне туче Афганистацана и Курда у самом центру Београда. Све ово се одвија према савршеном плану И.Д и њихових „западних спонзора“…

 

0DAAC8CA00000578-2958517-image-a-1_1424268063299

ГАДАФИ ЈЕ ПРЕД СВОЈУ СМРТ УПОЗОРИО ДА ЋЕ РАСПАД ЛИБИЈЕ ИЗАЗВАТИ МАСОВНИ ТАЛАС ИЗБЕГЛИЦА СА РОГА АФРИКЕ, И ДА ЋЕ МЕДИТЕРАН ПОСТАТИ „МОРЕ ХАОСА“…

Интересантно је да је убијени либијски председник Моамер Гадафи (нарученим убиством од стране Хилари Клинтон) упозорио, пет месеци пре своје смрти, да ће евентуални распад Либије створити од Медитерна „море хаоса“. „Дејли Мејл“ у свом чланку из фебруара ове године цитира речи Гадафија: „Ако овде, уместо стабилне владе која гарантује безбедност, на власт дођу исламске милиције, повезане са Бин Ладеном, Африканци ће масовно кренути у правцу Европе. Медитеран ће постати море хаоса“- „Дејли Мејл“ наводи да је Гадафијево пророчанство остварено и буквално, када је недавно велика група египатских хришћана Копта заклана на обали Медитерана, море се црвенело од људске крви.

Војни успех И.Д. и директне претње Италији, која је иницијално најавила војну интервенцију против 25BAA13700000578-0-Horror_Blood_is_seen_in_the_Mediterranean_Sea_In_the_video_the_j-a-16_1424189570912И.Д. у Либији, су изазвале страх и поколобеле „италијанску борбеност“ пише „Ил Ђорнале“. Овај лист наводи да је И.Д. посебно запретио Италији са најмање 700,000 „избеглица“ уколико интервенише војно у Либији. Према писањима италијанских медија, огроман број избеглица, у десетинама хиљада, у бродовима, је у ствари било само упозорење И.Д. Италији, јер таква миграција из Либије не би могла да буде остварена без ауторизације И.Д. који ефективно контролише читаву либијску обалу .

25C4A56500000578-2958517-image-a-21_1424269062824„Ил Ђорнале“ наводи да су регрутна базе за милитанте И.Д. у Либији управо биле исламске опозиционе групе које су подржане војно од стране НАТО и САД у насилном преврату и грађанском рату у овој земљи, пре пар година. Приложена мапа територије коју контролише И.Д. у Либији, је скоро идентична са територијама које су биле упориште анти-Гадафијевим побуњеницима. Италијански лист наводи интересантан детаљ, да је након ове директне претње Италији, председник владе Матео Рензи јавно изјавио да „сада није време за војну интервенцију“!?

 

 

 

castel

ИТАЛИЈА ЈЕ У СТАЊУ ПАНИКЕ- ШВАЈЦАРСКА ГАРДА СЕ „УТВРЂУЈЕ“ ДА ОРУЖЈЕМ БРАНИ „СВЕТУ СТОЛИЦУ“ ОД НАВОДНОГ НАПАДА И.Д.

Колико Италија озбиљно схвата претњу И.Д. наводи чињеница да је сво ово забринуло и Свету Столицу, и тим поводом командант „Ватиканске швајцарске гарде“ пуковник Кристоф Граф јачине 110 војника, је поносно изјавио „да су његове снаге (у сарадњи са италијанском жандармеријом) спремне да одбране Папа Фрању уколико дође до напада И.Д.“ (цитат „Ил Ђорнале“)

25B83DC000000578-0-Retaliation_Egypt_blitzed_ISIS_training_camps_weapons_stockpiles-a-15_1424189565687Британски „Дејли Мејл“ наводи такође, да претње терориста И.Д. (из 2011) да ће „покорити Рим“ последњих месеци добијају на тежини, наглашавајући да је И.Д. својим (претходно цитираним) јавно публикованим масовним крволочним актом- одсецањем глава групи од 21 египатских хришћана Копта на обали Медитерана, само 220 миља од обале Италије- симболично потврдио своју претњу и способност да „закуца на врата“ Евроуније.

Наравно да је ова срачуната провокација И.Д. изазвала војну одмазду Египта, који је у садејству са НАТО чланицама тукао наводне циљеве И.Д. у Либији. Резултат свега тога је овај први талас обећане „психолошке бомбе“ (у форми азилантског цунамија), који је ових дана запљуснуо и нашу земљу. Ако знамо да је И.Д. до сада успешно остварио већину својих претњи, можемо оправдано да претпоставимо да је све ово тек најава много мрачнијих времена и догађаја…

…Питање је- да ли све то (спо)знају и „безглавници“ који су данас на челу Србије!?

 

Написао Миодраг Новаковић

 

РЕФЕРЕНЦЕ:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2958517/The-Mediterranean-sea-chaos-Gaddafi-s-chilling-prophecy-interview-ISIS-threatens-send-500-000-migrants-Europe-psychological-weapon-bombed.html

IlGiornale.it – Le ultime notizie su attualità, politica ed economia

Il Messaggero – Home

http://www.express.co.uk/news/world/555434/Islamic-State-ISIS-Smuggler-THOUSANDS-Extremists-into-Europe-Refugees

http://www.independent.co.uk/news/world/africa/isis-plans-to-use-immigrant-boats-from-libya-to-cause-terror-in-europe-and-close-shipping-routes-10053148.html

https://facebookreporter.org/2015/08/07/%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%84%D0%B0%D1%82/

 

1 reply »

  1. Браћо, треба да се окупљамо, договарами и организујемо. Ја предлажем да ту буде у сваку недељу у11 сати у или око порти наших храмова. Некако ћемо се препознати и упознати. Ово није никакав позив на рушење било чега, већ позив на Србско сабирање. Слушајте Снагу Народа нет.

    Свиђа ми се