АКТУЕЛНО

Иван Ивановић: Браћо и сестре, режим нам је управо забранио скуп. Зато вас обавештавам да ће бити организован митинг против Александра Вучића! Ускоро ћу објавити време и датум!


11110270_10204436327564551_4961610766987931784_n

ФБ Иван Ивановић, 26.8.2015.

Браћо и сестре, режим нам је управо забранио скуп. Министар полиције Неша Слина управо је рекао да у Србији не могу да се одржавају митинзи против миграната. Зато вас обавештавам да ће бити организован митинг против Александра Вучића! Ускоро ћу објавити време и датум!

У каквој банана држави живимо најбоље говори да преко једног таблоидног листа као што је Курир, објаве да ће бити „немири“ , а министар полиције без икаквих доказа то узме здраво за готово. То нам најбоље говори у чијим рукама је Курир.

Режим у страху измишља некакве немире, називају нас погрдним именима, а за то време они пљачкају државу, издају Космет, уцењује их запад, постали смо робови у сопственој држави. Заказаћемо нови протест, овога пута против диктатора Александра Вучића! Спремите се да нас подржите и да изађете са нама на улицу!

__________

Претходне ФБ објаве Ивана Ивановића (пре отказивања митинга):

31. августа не излазимо само на протест због насељавања миграната, него да би смо сачували Србију. Издао је Космет, продаје из дана у дан националне интересе, понижава нас, економски смо разбијени, постали смо крпа од државе са којом запад ради шта хоће… Изађите 31. на улицу, не због нас који организујемо митинг, него због будућности Србије и ваше деце!

Поводом јучерашње коначне издаје и продаје Космета, режим је одлучио да стави наслов у Куриру „како се спрема хаос“ поводом нашег протеста око миграната како би скренуо пажњу јавности. Једини ко у Србији свакодневно прави хаос је Александар Вучић, који је гори од поплава, пожара, земљотреса… где он прође од Србије не остаје камен на камену!

8 replies »

 1. Експресна забрана скупа говори да у целој причи око азиланата/миграната нешто жестоко смрди. Вероватно треба то додатно истражити јер ће изгледа штошта испливати. Оправдано се сумња да су неке особе из државног апарата Србије упознате са свим детаљима ове најезде азиланата/миграната. А ако су упознате и нису предузеле законом предузете мере јер се угрожава безбедност Србије онда то можемо квалификовати веома тешким речима.
  Такође је индикативно да гранична полиција доста слабо ради свој посао када дозвољава улазак толиког броја азиланата. Који орган је и када прогласио да је србија отворена земља и да свако може да уђе у њу? Ако је неко то наредио онда имамо тешка кривична дела угрожавања безбедности и правног поретка.
  Вероватно је целисходно да Двери и Образ преко адвокатских тимова покрену кривичну пријаву против НН лица због угрожавања безбедности у Републици Србији, правног поретка итд. на бази изнетих информација. Па неке информације званичника су директно угрожавање правног поретка. Позивање на хуманост и слично не може да буде оправдање за кршење закона.
  Успут треба покренути информативну кампању међу избеглицама о стварном стању у Србији (социјална помоћ око 130 ЕУР, људи умиру од глади и хладноће (има примера), поприличан број сиромашних преживљава претурајући по контејнерима да би нашли употребљиве остатке хране, итд.). Згодно је да их упутимо код јединих који могу да помогну то су амбасаде западних богатих земаља. Није тешко а може да буде ефикасно. Да видите како ће се координатори појединих група провести када њихови пулени схвате да су изиграни и да никада није ни планирано да стигну до Немачке већ да остану у Србији да би малтретирали економски систем, снаге безбедности и правни систем Србије.
  Мада морам да изнесем неке резерве да ће се ишта одо овога десити.
  Индикативно је да нико из опозиције (парламентарне и ванпарламентарне) не ради очигледно односно предузима кредибилне правне радње у складу са правним системом Србије. За удружења могу да разумем (немају пара ни људе са правним образовањем) али за политичке партије нема оправдања јер им је поприлично функционера са кредибичлним правним образовањем. Све се своди на испирање устију и медијску галаму. Утисак је да су газде овима из власти и опозиције исти и да је све ово замајавање маса док не буде касно.
  Као да им је неко рекао да не таласају како треба већ погрешно да би замајавали широке народне масе.

  Свиђа ми се

 2. Krajnje je vreme da se rezimu pokaze i dokaze da on nas nije birao i da ne moze da nas menja !Ne postoje gradjani da bi rezim upravljao njima nego,postoi da bi upravljao za njih !!!Rezim ne moze i nema pravo da nas menja !!! Zato mi imamo materijalno i moralno pravo da menjemo rezim !!! Za smenu vlasti i rezima pod hitno krenuti u akciju ! Inace za kratko vreme nema ni SRBIJE ni NJENIH GRADJANA !!!

  Свиђа ми се