АКТУЕЛНО

Исламизација Европе на делу- Ево шта се дешава кад „азиланти“ достигну критичну масу у земљи домаћину (видео)ФБР КОМЕНТАР-

…Оно о чему сам недавно причао у више наврата (гостујући у Инфоратницима, Радија Снага Народа)- Ево шта се дешава кад „азиланти“ достигну критичну масу (у броју и „незадовољству“) у хришћанској земљи домаћину- напомена догађај је од 30’ог јуна ове године, пренешен је од стране свих водећих европских и светских медија- интересантан је детаљ да су неки медији „азиланте“ описивали као „балканске муслимане који им долазе из Србије“, што илуструје трагичне консеквенце Вучићевог легализовања миграната као „наших азиланата“…

У овом конкретном случају млади мушкарци (војног доба) су уз узвике Алаху Акбар и развијајући арабске заставе, пробили кордон мађарске полиције из избегличког кампа Дебрецин у близини румунске границе, изашли на улице и нападали цивиле пролазнике, углавном у пролазећим возилима. На слици је видљиво да су многи били наоружани моткама, гвозденим шипкама и каменицама, којима су засули полицајце, али и цивиле. Један полицајац је тешко повређен. Више путничких возила је вандализовано од стране неколико стотина агресивних исламских милитаната камуфлираних у „азиланте“. Тај ограђени избеглички камп је је у то време држао око хиљаду и по „азиланата“. Полиција је након тешких „уличних борби“ успела да потисне агресивне азиланте-исламисте назад у камп.

Сад треба замислити шта ће се десити кад се формирају „мега кампови“, који су са оваквим вештачки индуцираним приливом миграната на Балкан, неминовни (бар у плановима србских државника)? И у овом горњем инциденту могу да се наслуте прсти „Исламске државе“, а каква нас милитантна ескалација очекује када се у „мега-камповима“ устину активирају оперативци (спавачи) Исламске државе, којих има много више него што су наши званичници спремни да признају. Истовремено Србија нема ни војне ни полицијске ресурсе да се носи са потенцијалним десетинама хиљада агресивних милитантних исламиста, који могу једног дана да одлуче да окупирају наше улице и тргове, као што се то десило у горњем, веома документованом случају.

За тако нешто су потребна два фактора- критична маса младих мушкараца исламиста на једном малом простору, и да се исценира инцидент као повод за насиље. У горњем случају све је наводно почело када је турски азилант украо пар стотина евра од афганистанца- да би се гнев обојице и стотине других азиланата убрзо окренуо према земљи домаћину и недужним грађанима, уз религијске покличе и развијање арабских застава….

Размислимо добро да ли смемо да дозволимо да нам у овим временима на челу државе остане влада чија је национална политика постала складиштење „туђих азиланата“ и насилна промена демографске слике Србије. У склопу такве неодговорне и издајничке политике Вучићевог режима, у веома блиској будућности број „туђих азиланата“ у Србији ћемо „мерити“ у стотинама хиљада, ако не и милионима- са очигледном намером (од стране режима и њихових евероунијских спонзора) њиховог трајног насељавања на србским вековним просторима.

Србија нема никакву моралну ни легалну обавезу да се брине о овом вештачки створеном егзодусу, који је пре свега резултирао из евроатлантистичке политике војног интервенционизма и неоколонијализма у Африци и Блиском Истоку- тим пре што су сви данашњи „наши азиланти“ у Србију ушли преко територије ЕУ (Грчка и Бугарска) да би евентуално већина њих била поново „враћена“ из северних чланица ЕУ, „назад“ Србији, као њиховом „законском родитељу“!?

Миодраг Новаковић

 

11 replies »

 1. Само да их организатор сеоба – наоружа? Зато их је и послао и дао џепарац. Деца му дођу као штит.
  Зашто нису отишли код богатог Абу Зајеба, него под окриље немуштог титовог пионира Вучића.

  Свиђа ми се

 2. ako je neko tim ljudima nešto obećavao pa ih onda ostavio na cedilu,razumljivo je da su krenuli da traže pravdu od tih koji su ih nasankali… ne znam da li smo im mi nešto obećavali ili zadirali u politiku njihove zemlje da bi od nas nešto tražili?! koliko znam i nama vade dušu i .ebavaju u zdrav mozak ne samo zadnjih decenija već vekovima,tako da bih se rado pridružila tim ljudima u njihovoj pobuni,ali bih najpre da rešimo problem ovih domaćih zlotvora…

  Свиђа ми се

 3. Nas uopšte ne treba da bude briga da li su iz Sirije ili iz pakistana već samo to kako da sprečimo da divljaci ulaze u našu zemlju. Čemu služi državna granica, čemu vojska, čemu plaćamo porez, možda za potrebe osvajača?Zar je malo 500 godina strašnog iskustva sa islamskim primitivizmom?

  Свиђа ми се

 4. ДР ИНГ БОЖИДАР МИЛОСАВЉЕВИЋ http://skrivenosaznanje.blogspot.com

  Ако Мађарска врати избеглице из Северне Африке у Србију, они ће опет покушати да нађу пут и домогну се свог циља. Србија их неће терати у Македонију, али ни они неће остати у Србији.

  Опширније:  http://rs.sputniknews.com/analize/20150902/4309286.html#ixzz3kdpeO7b1

  >Четверг, 3 сентября 2015, 6:06 +03:00 от Bozidar Milosavljevic : > >У ОПИСАНИМ ДОГАЂАЈИМА НИЈЕ ЈАСНО „ЧИЈИ ИНТЕРЕС ШТИТЕ МАЂАРИ“ – ЗАШТО НЕ ОТВОРЕ ГРАНИЦУ ПРЕМА АУСТРИЈИ И ПУСТЕ „ТРАНЗИТЕРЕ“ ДА БРЗО ОДУ ТАМО ГДЕ СУ НАУМИЛИ !?! ДАЛИ ИМАЈУ ДОМАЋИ ЗАДАТАК ДА ВРАТЕ ОВЕ ЉУДЕ У СРБИЈУ И ТАКО СТВОРЕ ДОДАТНИ ХАОС НА БАЛКАНУ ??? > > >ДР ИНГ БОЖИДАР МИЛОСАВЉЕВИЋ >http://skrivenosaznanje.blogspot.com > > >>Среда, 2 сентября 2015, 17:59 UTC от „СРБски ФБРепортер“ : >> >>Editor posted: “ ФБР КОМЕНТАР

  …Оно о чему сам недавно причао у више наврата (гостујући у Инфоратницима, Радија Снага Народа)- Ево шта се дешава кад „азиланти“ достигну критичну масу (у броју и „незадовољству“) у хришћанској земљи домаћину- напомена догађај је од 30″ >>

  Свиђа ми се

 5. У ОПИСАНИМ ДОГАЂАЈИМА НИЈЕ ЈАСНО „ЧИЈИ ИНТЕРЕС ШТИТЕ МАЂАРИ“ – ЗАШТО НЕ ОТВОРЕ ГРАНИЦУ ПРЕМА АУСТРИЈИ И ПУСТЕ „ТРАНЗИТЕРЕ“ ДА БРЗО ОДУ ТАМО ГДЕ СУ НАУМИЛИ !?! ДАЛИ ИМАЈУ ДОМАЋИ ЗАДАТАК ДА ВРАТЕ ОВЕ ЉУДЕ У СРБИЈУ И ТАКО СТВОРЕ ДОДАТНИ ХАОС НА БАЛКАНУ ???

  ДР ИНГ БОЖИДАР МИЛОСАВЉЕВИЋ http://skrivenosaznanje.blogspot.com

  >Среда, 2 сентября 2015, 17:59 UTC от „СРБски ФБРепортер“ : > >Editor posted: “ ФБР КОМЕНТАР

  …Оно о чему сам недавно причао у више наврата (гостујући у Инфоратницима, Радија Снага Народа)- Ево шта се дешава кад „азиланти“ достигну критичну масу (у броју и „незадовољству“) у хришћанској земљи домаћину- напомена догађај је од 30″ >

  Свиђа ми се

 6. Људи са заставом на овом снимку су Пакистанци, а застава коју носе је застава – симбол независности Пакистана; мислим да је снимак настао 04. августа када је годишњица и празник независности у Пакистану..
  На застави пише „جيش آزادي المبارك“ што би се можда могло превести као „Благословена армија независности“.
  Дакле, нису ни Сиријци, ни Турци ни Афганистанци, већ Пакистанци, могуће је да славе Дан независности, или да су због нечега револтирани, па им се то спаја са осјећањима националног поноса на празник.

  Али остаје питање – ако овако славе празник, шта се може очекивати када нису у слављеничком расположењу?

  Свиђа ми се