АКТУЕЛНО

„МОЈ СУПЕР РАСПУСТ 2015“: РЕПОРТАЖА О КВАЛИТЕТНОМ РАСПУСТУ ЗА ШКОЛАРЦЕ (ВИДЕО)


so organizator

Мој супер распуст 2015. је организовала агенција СУПЕРЛИНО, на планинама Тари и Дивчибарама. Репортажу ТВ Арс Медија – Арс академије, аутора видео-новинара Жељка Савића из Новог Сада, ПРЕПОРУЧУЈЕМО ради упознавања са изузетним садржајем које „супер распуст“ има. Говоре организатори који наглашавају безбедност деце, искусни инструктори у раду са децом, учитељи и наставници, домаћини, као и бројни учесници, деца из основних и средњих школа широм Србије, али и Републике Српске. Ово је одличан пример и једно изузетно искуство за све, јер се на једном месту бројни професионалци баве само и искључиво децом, која се враћају у своје градове са успоменом на један „супер распуст“ у току кога су имали одмор само сат времена после оброка а остало су провели у игри, разним активностима, учењу и дружењу.

Уметничке радионице, заштита животне средине, вожња багијем, спуст низ жицу, низ воду, шах, енглески, јахање, пливање, стреличарство, мачевање, вештачка стена, школа пливања, енглески, оријентиринг и постављање шатора… у свему томе учествовала су деца из основних и средњих школа из Новог Сада, Зрењанина, Сремске Митровице, Лознице, Чачка, Шабца, Пожеге, Београда, Ужица, Бјељине…

———-

*кратак линк за дељење текста – http://wp.me/p1Fuk8-KuV

3. 09. 2015. ТВ Арс Медија, за ФБР приредила Биљана Диковић

1 reply »

  1. Можда се нешто и променило, али ја сам ћерку послао прошле године и то је било лепо само на папиру који смо добили као програм. Готово ништа од тога није било тако како је било обећано. Нису нас чак ни тачно обавестили о датуму поласка, једино су тачни били у наплати потраживања. И све то за неких 300 евра!

    Свиђа ми се