АКТУЕЛНО

Милорад Вукашиновић: „О свему помало са…“ Професор Зоран Буљугић- Садашња политичка ситуација може се назвати предвечерјем Трећег светског рата (видео)


profesor Buljugic

Професор Зоран Буљугић, преводилац и сарадник магазина ГЕОПОЛИТИКА био је гост у ауторској емисији на ТВ МОСТ, новинару и публицисти Милораду Вукашиновићу. Ово је почетак тринаестог циклуса разговора, односно емисије која се емитује сваког четвртка у 21 час на ТВ МОСТ.

„Садашња политичка ситуација се може окарактерисати уводом или предвечерјем Трећег светског рата, а неко би чак и рекао да је можда Трећи светски рат и почео, само што ми још увек тога нисмо свесни. Јер, управо ово стање организованог хаоса, као обележје једног времена које је обележено сукобима, који просто неминовно повлаче за собом последицу Трећи светски рат. Да ли ће се тај рат водити нуклеарним оружјем или конвенционалним средствима ми о томе не можемо знати, постоје различита мишљења, али је чињеница да се осим сукоба који постоје сада на много жаришта, да се ту одвија један економски рат, психолошки, духовни, културни, на свим пољима, и наравно чак и еколошки…“ – проф. Зоран Буљугић

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО ЗАПИС ЦЕЛЕ ЕМИСИЈЕ:

———

http://wp.me/p1Fuk8-KwQ

4. 09. 2015. ЈуТјуб канал TVMost Novi Sad, за ФБР приредила Биљана Диковић