АКТУЕЛНО

ЦРТАНИ ФИЛМ КОЈИ ЈЕ ЗАЛУДEО СВУ ДЕЦУ СВЕТА: Шта се крије иза пројекта – МИНИОНС!


Преносимо коментар Зринке.К, новинара, која је одлично представила намеру оног који је осмислио „пројекат“ ПОДАНИЦИ/СЛУГЕ, који под именом МИНИОН у разним облицима, а пре свега као цртани филм за децу осваја свет… Колико је утицаја имао да формирање карактера малих дечака и девојчица показаће неко будуће време…

m1
Пре свега, мали коментар о „нашироко и на разне начине“ пласираном мишљењу које деца треба да усвоје појавом МИНИОНА – рушењу свих правила понашања која иду из традиционалне породице и већ успостављених моралних вредности и понашања у друштву, у породици, уопште…

Традиционално у породици на нашим просторима учи се основно ВАСПИТАЊЕ које у овом случају ПОТПУНО НЕПОЖЕЉНО јер је пристојност по ПОДАНИЦИМА непожељна…

m 3 jezik
И научили смо да – ако ти се нешто свиђа сигурно не можеш одмах рећи да је твоје – то се у нашем васпитању квалификовало као непристојно, безобразно и сурово, као насиље над другим… И то је нажалост, поред осталих страшних, једна од порука овог цртаћа деци:
ммм

ПРЕНОСИМО АНАЛИЗУ И МИШЉЕЊЕ НОВИНАРА ЗРИНКЕ.К:

Анимирани филм који је залудио сву дјецу свијета, није тако бениган како то мисле дјеца, али и њихови родитељи! Зло које се скрива иза тог филма јако је предвидиво, због тога чуди нереална ‘опсједнутост’ дјеце која су посве луда за цртићем, који због њихове лудости осваја милијарде и милијарде, што долара, тако и невиних дјечјих срца.

m despe 2

У Хрватској су пријеводи овог филма нереални и смијешни, док изворно име ових филмова открива пуно више од онога што откривају хрватски називи који заправо, немају везе с везом. Наиме, ријеч Минионс у Хрватској је преведена као МАЛЦИ, иако је стварни пријевод заправо – ПОДАНИЦИ/СЛУГЕ.

Назив филма DESPICABLE ME, 1 и 2, у Хрватској је преведен као – Гру је украо Мјесец и Гру на супер тајном задатку, док је стварни пријевод заправо – ПРЕЗИРИ МЕ 1 и 2.

Гледајући ове филмове никако нисам могла схватити зашто готово свако дијете на овом планету жели бити ПОДАНИК и то некога тко се назива Супер Villain, а што у пријеводу значи ЗЛИКОВАЦ, односно највеће зло. Можда се одговор крије у продукцијској кући која је радила овај филм, а ријеч је о кући назива ILLUMINATION ENTERTAINMENT, а чије име говори само за себе!

m2 sve za decu

Ова серија анимираних филмова дословно је залудила планету, први дио филма зарадио је невјеројатних 543 милијуна долара, док је други дио зарадио 970 милијуна долара и надмашио све рекорде. Наравно, зарађује се масно на свим попратним материјалима, торбама, одјећи, таблетима, играма, луткама, и свему што дјечји свијет може замислити. Но, у чему је фора?

Сватко тко је гледао и први дио, у неколико минута може примијетити о чему се ради. У филму имате приказаног великог зликовца и његове поданике који се веселе злу, који се веселе крађи, који пљешћу и скандирају на гријех. Ако си само замислимо да дјеца данас желе бити Минионси, односно поданици, јасно је видљиво да ту нешто не штима с плодовима овог филма. Као прво, зашто се дјецу учи да је добро бити поданик зликовца, а друго, зашто се дјецу учи да је добро и смијешно, бити зао? Ево о чему се ради.

Сотона у ово вријеме жуди за дјецом, јер данашња дјеца, дјеца су новог доба и управо од њих Нови свјетски поредак тражит ће двије ствари, поданост и зло! Библија у неколико наврата спомиње ђавла и његове поданике!  Није случајност да се филм који је прошлог мјесеца запосјео сва кина свијета зове МИНИОНС односно слуга или поданик. Порука овог анимираног филма изузетно је лоша за дјецу. Погледајте само плакат за промоцију филма на којему је приказан Гру и његови поданици.

На врху плаката јасно је написано; Кад свијет затреба хероја, зват ће злотвора/зликовца! Villain = злотвор/највеће зло!

И након првих пар минута првог дела филма јасно је да је овдје ријеч о Антикристу, а да су ови планетарно популарни филмови намијењени како би припремили дјецу свијета за владавину Антикриста, на слуганство и уживање у гријеху. Јер, што друго значи (поготово дјечјем мозгу) – кад свијет буде требао хероја зват ће зликовца??? Каква је то порука?

Оно што се догађа иза кулиса, посве је невјеројатно. Илуминати, чије име носи и продукцијска кућа овог филма припрема дјецу на долазак највеће звијери, Антикриста који се у 2. Солуњанима описује овако: ‘Нека вас нитко не заведе ни на који начин. Јер, ако прије не дође онај отпад и не открије се Човјек безакоња, Син пропасти, Противник, онај који уздиже себе против свега што се зове Бог или светиња…’

Ако само мало погледамо филм видјет ћемо да је Гру, човјек безакоња, син пропасти који уздиже себе изнад добра, Бога и све светиње, док су слуге оно што ће Антикрист тражити од људи будућности! Они ће бити безимени, безлични (без икаквих људских посебности) слуге којима је једини значај да им нетко наређује, баш као што су представљени Минионси који су ништа друго доли обичних помоћника зла.

Poster-An-Army-Of-Minions

Најгоре од свега је то што су Илуминати и прави поданици зла, овим анимираним филмовима постигли, оно што су хтјели! Медијима, рекламама и скупом пропагандом представили су апсолутно зло као смијешно и као добро, па су дјеца јако заволила поданике као и њихову несташност у злу! Дјеца су јако заволила безимена, безлична, слуганска лица која служе злу, и то је опасно. Дјеца су збуњена, јер их уче да је зло, добро.

У 3. наставку филма који је изашао прошлог мјесеца, назива МИНИОНС, који описује како заправо постати поданик зла, све је речено, па је тако јасно речено и што ће се све догодити с људима када Антикрист дође!

На Википедији је то описано овако: ‘Приправници (људи) испитују се јесу ли квалифицирани да буду слуге – МИНИОНСИ. Они су упитани јесу ли у потпуности спремни прихватити ту задаћу, а након што пристану добију своје 3Д наочале. Након тога учи их се да покушају бити зли, те да се користе гласом злог клауна!

Ту је и ЗАП пиштољ (микро чип) који претвара људе у слуге, а занимљиво је да слуге морају проћи и скенер који елиминира све људско у њима, да се не би што људско провукло. Главни помоћник зликовца Гру, је др Нефарио, а пријевод овог имена такођер значи, грјешан и зао.

 

Дакле, овдје је јасно описан процес приклањања Антикристу! Прво се тражи жеља и слободна воља, (из филма је видљиво да жеља долази због моћи уживања у гријеху, као нпр. што више украдемо то смо сретнији зликовци), након чега долази чипирање, као и потпуно брисање људскости, односно добра из човјека. И тако се постаје безимени, безлични слуга зла. Тако човјек постаје Минионс! И сад ви имате милијуне дјеце широм свијета који већ сада желе проћи овај процес како би на тренутак били Минионси? Невјеројатно, јер кад одрасту, служење злу неће им бити страно, а то и је крајњи циљ овог анимираног серијала!

Занимљиво је заправо како је све истинито приказано, а застрашујућа је чињеница да су дјеца толико узљубила зло и слуге зла преко овог анимираног филма! Јер, баш како је Холивуд примјерице увео хомосексуалност кроз комедије и смијешне филмове, тако се сада дјеца на смијешан начин припремају на долазак Антикриста!

Један вјероучитељ у САД-у згрожен овим анимираним серијалом, покушао је дјеци објаснити да је зло увијек зло чак и онда када је приказано као добро, а након сликања на сату вјеронаука добио је мноштво цртежа на којима је насликан криж, а поред њега Минионс, као једнако важан или важнији од Криста, и то га је растужило, јер је схватио да његове ријечи за разлику од масовне пропаганде не допиру до дјеце.

‘Зар је могуће да родитељи допуштају да се зло на тај перфидан начин увлачи у дјечја срца, дјечје умове? Молимо људи, јер ако је истина приказана кроз ове филмове, није добро, и оно што се спрема запосјест ће све народе и све људе, а дјеца којој је овај филм приказан, дјеца су од које ће се тражити слуганство, на што ће многи, учени од малих ногу напослијетку и пристати,’написао је вјероучитељ на свом блогу.

Родитељ сте? Размислите два пута прије него своје дијете учите служењу, и то не било коме, већ највећем злу!

П.С. Одмах након изласка филма, на шпањолским блоговима, појавила се фотографија (насловна чланка) која наводно приказује нацистичке експерименте над дјецом за вријеме 2. Свјетског рата, који неодољиво сличе – МИНИОНСИМА- Малцима (на хрв.). Но, убрзо након тога фотографија је демантирана, док се истина не може демантирати. Не можемо се не запитати је ли овај анимирани филм експеримент над дјецом свијета, с обзиром на то да дјеца свијета одједном лудују за злом? Можда ипак има нешто у тим ‘наци Минионсима!’

Извор: Дневно.хр

minions

————-

http://wp.me/p1Fuk8-KAn

6. 09. 2015. ВИДОВДАН, за ФБР приредила и коментарисала Биљана Диковић