Видео

Игор Војиновић на Гучеву – Срби узмите се у памет, следе нам потоци крви


10430398_152024928471927_3791842076923390309_n

***

Следе нам потоци крви. На Криму у Русији иконе крвоточе. Ако мислимо да ћемо спавајући и не премузимајући ништа избећи то грдно се варамо.

Ако наставимо овако да спавмо, побиће нас једног по једног. И не само то, они који остану живи, интересује ме шта ће бити. Дал ће бити паписти, дал ће бити екуменисти, дал ће бити муслимани, дал ће бити нека секта и која нација, дал ће бити и шта ће бити ти људи ?

Данас овде пред овим спомеником, пред сјенима наших ђедова треба да схватимо да је враг однео шалу. Србија мора или да устане или да нестане!

Извор: Srb03122010

___________

Цео снимак литије: 

СРБИ НА ОКУП: БУДИМО ДОСТОЈНИ СВОЈИХ ЧАСНИХ ПРЕДАКА (фото, видео)

3 replies »

  1. Србија се једино може спасти од пропасти у коју срља, ако се народ пробуди, покаје, очисти, достојно причести и сабере под један Светосавски барјак у одбрану своје Православне вере и Отачаства. Тај Светосавски барјак је данас подигао једини Архијереј* у СПЦ који се супроставио издаји Бога и отаџбине од стране духовне и световне власти, а то је Преосвећени Владика Артемије. Он је високо подигао Светосавски барјак, да га сви виде, позивајући Србски народ да му се придружи у борби за Православну веру, Србски народ и Србију по благослову Господа и Светих предака. Он је данас Богом дани вођа, око кога треба да се саберу Срби да би опстали и остали.

    Свиђа ми се

  2. Свака част на овим окупљањима . Драго ми је видјети све више младих људи на мјестима гдје се одаје почаст нашим прецима.

    Свиђа ми се