АКТУЕЛНО

Нисам могао да „појмим“ да ћу икада рећи – Мађари и Хрвати су У ПРАВУ!


Угари, Крвати, Срби и остали…

Односи балканских народа и Мађара су кроз цијелу историју били веома тешки и пуни крви, а сви на Балкану, и Мађари из Паноније, су били неправедни и зли према Србима. Пуни мржње, злочина и геноцида. Но, ЕУ мијења све па и то.

Први пут Мађари и Хрвати нису криви. Они само бране своје државе, које су додуше проблематичне – нарочито Хрватска, али се бране од инвазије исламистичких имиграната. Једино се ЕУ Србијица не брани, јер зато и постоји да се препусти сваком злу.

Срби су зомбирани и специјалним дејствима се доводе у осјећање сажаљења према имигрантској инвазији, коју режим назива избјегличком кризом. Удара се на осјећања највећег избјегличког народа на свијету, Срба. За сваки случај, ту су ријалити шоууи и забавно-музичке емисије, да се Срби не пробуде.

ЕУ режим који влада Србијом пушта преко граница све имигранте, не љутећи се на БЈРМ или Грчку што пропуштају те исламисте ка нама, него им чак замјерају што их не пуштају још више. Потом тој олоши допуштају да лута по Србији и ради шта хоће, помажу их финансијски, здравствено, безбједоносно и на све начине, којима не помажу Србима.

Ти имигранти имају у Србији све оно што Срби немају. Они се представљају нама ко избјеглице (гдје се сликају само дјеца и жене), а уствари се у 90 % случајева ради о мушкарцима од 15 до 45 година. Упорно се намеће мигрантима да им је овдје најбоље и труде се да се тако осјећају да би они пожељели да остану или да се врате, а ту је и споразум о реадмисији Србијице и ЕУ по ком могу све да нам их врате.

То је било мало овом непријатељском режиму, те су помогли исламистима да нападну Мађарску са наше територије, а потом након оштрог мађарског одговора, инвазију су усмјерили на Крватску. Није проблем у томе што се Хрвати и Мађари бране од инвазије, него што се Срби не бране.
Нисам могао да „појмим“ да ћу икада рећи – Мађари и Хрвати су У ПРАВУ!

Игор Војиновић, Косовска Митровица
22. 9. 2015.

6 replies »

 1. Само Вођа и његове слугерање имају исправан однос према избеглицама – сви остали су будале и немају појма.

  Све државе које се граниче са Србијом вероватно жале због тога.

  Свиђа ми се

 2. Шта Србија треба да уради поводом миграната? Да ли да затвори границу према Македонији и да стави војску на границу и пуца по њима? Или да их прослеђује даље тамо где желе да иду? Треба ли Србија да брани Европу по ко зна који пут од исламиста по цену да опет настрада?

  Свиђа ми се

  • Размишљаш баш онако како Запад и хоће,прави роб Пицоустастог. Они су усмерени у Србију да би овде остали и уништили нас,јер то Шиптари и Цигани не раде довољно брзо.Не треба ми да бранимо Европу,него Србију.НЕ ПУШТАТИ ИСЛАМИСТИЧКЕ ИМИГРАНТЕ У СРБИЈУ.Ето им Грчке,Бугарске,Румуније и даље ,све је то ЕУ. Ето им и БЈРМ ,ако хоће. У СРБИЈУ НЕ! Сада када их доведете ви сажаљиви,а ти терористи не могу ни назад,ни напред,а финансирате их из нашег џепа,још кад Запад врати по споразуму о реадмисији њих 200 000 онда када ти силују ћерку,сестру и мајку,а закољу оца и покраду имовину,питаћу те.Ти који нећеш да пуцаш у исламисте,а хоћеш у Хрвате или Мађаре због исламиста

   Свиђа ми се

   • Пре свега, не подржавам Вучића и није ми симпатичан, али је страшно псовати и ружно називати било кога погрдним именима, пре свега грех је према Богу и споственој души.

    Запитајте се да ли је можда Ваше мишљење, резултат медијске манипулације појединих медија. Запитајте се да није можда читава ова фарса са мигрантима намонтирана и да се мигранти крећу путевима којима је договорено да иду, а народ потпирују на сукобе, не би ли нас опет оптужили за верске ратове, а од вере код Срба ни „В“ нема. Срба има у Србији 5,9 милиона, а од тога православних верника свега пар стотина. Остали су умислили да су православни.
    Шта мислите шта би се десило да су Срби урадили то што су Мађари урадили? Мислите ли да би нас третирали једнако па би нам опростили? Мислите ли да нам не би послали „Милосрдног анђела“?

    Сви су запенили, и Срби и Хрвати остаће мигранти код нас. Неће остати, јер је њима циљ запад. Лепо су објаснили, њима је циљ да ненасилним путем покоре Европу и да уместо цркава у Европи стоје минарети. То им је циљ.

    А, ако и остану, боље нисмо ни заслужили. Српкиње и Срби годишње у абортусима убију један град од 300,000 становника. Зато су нам и Шиптари отели Косово, јер у каквом се греху и блату ваљамо, да има горег народа да нас покори Господ би га послао. Али, не шаље Бог ове народе на нас да нас казни, него да се замислимо и ПОКАЈЕМО, поправимо, станемо на пост и молитву, те достојно Причестимо и будемо достјни синови и кћери Светога Саве.

    Послушајте Небеску Литургију Светога Владике Николаја

    Свиђа ми се