ЗЛОЧИНИ НАД СРБИМА

Предлог надлежнима у ЕУ – Имовину прогнаних Срба из РС Крајине и Хрватске нудимо породицама азијских и афричких избеглица


РЕПУБЛИКА СРПСКА КРАЈИНА
ВЛАДА И СКУПШТИНА У ПРОГОНСТВУ
11.000 Београд, Змај Јовина 15.
vladaukninu@gmail.com: Тел. 34-27-044
Бр. 1829/15 – 24. септембар 7524 (2015)

ПРЕДСЕДНИК ЕВРОПСКОГ САВЕТА
Господин Доналд Туск
БРИСЕЛ, БЕЛГИЈА

(преко Представништва ЕУ у Србији
Нови Београд, Авенија 19/А,
Владимира Поповића 40/5, тел. 308-3200
Е-mail: delegation-serbia@eaas.europa.eu)

 

Поштовани господине Туск,

Вама и свим установама Европске уније упућујемо предлог за могуће решење проблема стотина хиљада избеглица из Сирије, Ирака, Авганистана и других азијских и афричких држава, које су се нашле на подручјима европских држава – без имовине и без могућности за преживљавање ако им се у Европи не помогне.

Влада и Скупштина Републике Српске Крајине у прогонству Вам нуди имовину прогнаних Срба из окупиране Републике Српске Крајине (Зоне под заштитом УН) и из Хрватске – те да је ставите на располагање породицама азијских и афричких избеглица. Ова непокретна имовина је власништво 800.000 Срба, које је Хрватска војска и полиција прогнала од 1990. до 1995. године. Из Републике Српске Крајине је прогнала 500.000, а из Хрватске 300.000 (највећи број прогнаника из Хрватске је из Загреба, Дубровника, Сплита, Шибеника, Задра, Вараждина, Ријеке, Осијека…).

Као што је познато, ниједна држава, па ни Хрватска, нема право да располаже приватном имовином грађана, јер је власништво над њом неповредиво – што је основна законитост Цивилизације.
С имовином могу располагати само њени власници.

У том смислу, прогнани Срби би уступили своје куће, станове, привредне просторије, њиве, шуме, ливаде… установама Европске уније, да их она стави на располагање придошлим избеглицама. При томе, власници би одлучили, да ту имовину уступе Европској унији по два основа:

1. Да Европска унија потпуно откупи ова имања и да располаже њима како жели и

2. Да се власницима исплаћује месечна, или годишња рента – све докле избеглице користе ту имовину.

Влада и Скупштина Републике Српске Крајине су уверене, да бисте, прихватањем овог предлога, решили скоро стопроцентно питање азијских и афричких избеглица, јер њих има отприлике толико у Европи, колико је прогнано Срба из Републике Српске Крајине (Зоне под заштитом УН) и Хрватске – 800.000 (осам стотина хиљада).

С обзиром да Ваше установе, до сада, нису сарађивале с Владом и Скупштином РС Крајине у прогонству, ово писмо је отворено.

Милорад Буха, премијер
Дипл. инж Рајко Лежаић, председник Скупштине

3 replies »

 1. Овим се жели увалити хрватима тројанац. Ако Хрватска и прихвати такво рјешење може се очекивати да они планирају само једно рјешење по усташким правилима: трећину муслимана покрстити, трећину протјерати а трећину поубијати. То би очигледно била сугестија ватикана као и за вријеме 2. св. рата прем србима. Шта мисли о томе ЕУ и да ли ће наметнути то понуђено рјешење хрватска би моралау том случају поштивати ставове ЕУ.

  Свиђа ми се

 2. ХУМАН ПОТЕЗ КРАЈИШНИКА – “ БЕТЛ НА СУБКОНТРИ “

  ДР ИНГ БОЖИДАР МИЛОСАВЉЕВИЋ http://skrivenosaznanje.blogspot.com

  >Четверг, 24 сентября 2015, 20:34 UTC от „СРБски ФБРепортер“ : > >РЕДАКЦИЈА posted: „РЕПУБЛИКА СРПСКА КРАЈИНАВЛАДА И СКУПШТИНА У ПРОГОНСТВУ11.000 Београд, Змај Јовина 15.vladaukninu@gmail.com: Тел. 34-27-044 Бр. 1829/15 – 24. септембар 7524 (2015)

  ПРЕДСЕДНИК ЕВРОПСКОГ САВЕТАГосподин Доналд ТускБРИСЕЛ, БЕЛГИЈА

  (преко Представништва “ >

  Свиђа ми се

 3. Ови шта предлажу ово нису нормални јер ако се и ту населе исламисти
  и то је опет насељавање на Србску земљу и опет су за нас велика опасност.
  Јер у будућности требамо своју земљу повратити а исламисти нека иду у
  ЕУ земље које су их и натерале са њихових огњишта и које су им вековима
  пљачкали њихова природна богатства.

  Свиђа ми се