ДРУШТВО

Игор Војиновић – Ово је болесна и опасна подвала. У Памет се браћо Црногорци!


НОВА ПОДВАЛА СРБСКОМ НАРОДУ ЦРНЕ ГОРЕ

Пише: Игор Војиновић
28.09.2015 Срби на окуп
Фотографије: Принцип

Лажна опозиција у Црној Гори започела је најновије протесте у Подгорици против истрошеног дикатора Мила Ђукановића.

Протести су организовани под називом: „Sloboda traži me!“,  уз очигледна велика финансијска средства и модел „обојених револуција“,  све са монтенегринским „кокошкама“!

Лудило-300x284

Квазиопозиција је против Милгорског режима, али је за Монтенегро, ЕУ, лаж, мржњу, пљачку и антисрбство, а прикривено је, а неки и отворено за НАТО.

Поново подмећу Србима Црногорцима „грађанске“ идеје, као – то је једино добро. Значи по њима Срби треба да гину против Милове полиције, да би неки нови антисрбски режим преузео власт у Црној Гори. Они који су учврстили Миловину Монтенегро у Црној Гори, сад разочарани у тај исти режим гурају србски народ да гине за туђе и антисрбске идеје.

Погледајте само то лудило и шизофренију, гдје србске тробојке гурају са антисрбским „кокошкама“ и шиптарсаким „вранама“ – а као интересује их Црна Гора!

Нама Србима Црногорцима таква МНЕ Црна Гора не треба и нећемо да страдамо ради сукоба Монтенегрина. Србски народ интересује само србска Црна Гора или њени дијелови гдје смо већина. Ми Срби нећемо Ватикан, ЕУ и НАТО.

Највећи непријатељ Црној Гори је управо Монтенегро чије се „кокошке“ вију на протесту, гдје већину демостраната чине Срби.

Ово је болесна и опасна подвала. У ПАМЕТ СЕ БРАЋО ЦРНОГОРЦИ.

Браћо Староцрногорци, Старохерцеговци, Старосрбијанци, Брђани, Приморци и Бокељи НЕ ДАЈТЕ се, не насиједајте на најновије подвале Запада који хоће да потрошеног дикататора замијени са свјежим МНЕ режимом.

МИ СРБИ НЕЋЕМО МОНТЕНЕГРО, нити југословенске, грађанске и неодређене подвале. Срби хоће србску власт и србске представнике.

Maндићу, Булатовићу, Медојевићу, Милићу и друга квазиопозицијо која 20 година замајаваш народ Црне Горе – носите се у Кумровец све са латиничним писмом и „кокошком“.

СРБСКА ЦРНА ГОРА, ПОБИЈЕДИТИ МОРА или Црне Горе бити неће.

______________

П.С.

На првом дану протеста су се највише чуле двије пароле: “МИЛО ЛОПОВЕ“  и „МИЛО СРБИНЕ“!?

Игор Војиновић
На Крстовдан, 2015. љета Господњег
СНО „Срби на окуп“

1 reply »