ДРУШТВО

Небојша Јовић – Дачићу, колико кошта државна територија коју ПРОТИВУСТАВНО продајеш? (видео)


Небојша Јовић, 23.10.2015.

„На најаву Приштине да је циљ дијалога да Косово добије место у Уједињеним нацијама, из Београда одговарају да је Србија спремна на свеобухватни договор. Потом Дачић јавно упућује следећу поруку ратном злочинцу и терористи УЧК Хашиму Тачију: ДА БИ ОН „ТО“ (чланство у УН) ДОБИО, МОРА НЕШТО ДА ДА…(транскрипт оригиналног прилога Радио Телевизије Србије из 2013)

А ШТА ДА ТИ ДА?

Реци колико ти вреди државна територија коју ПРОТИВУСТАВНО продајеш?
ТИ ЊЕМУ ДАШ ДРЖАВУ, А ОН ТЕБИ?
Хоћеш ли тражити ВИШЕ ОД „КОФЕРА“, А МАЊЕ ОД „ПУНИХ КЕСА“ КОЈЕ СИ ДОБИО ОД ШАРИЋА ПРЕКО „МИШЕ БАНАНЕ“ или би ВИШЕ И ОД КОФЕРА И БАНАНЕ ЗАЈЕДНО?!

Да се ложиш на банане, па и могу да схватим, личи ти, али да НУДИШ ЧЛАНСТВО У УН-у ЧИЈЕ ЧЛАНИЦЕ „САМО ДРЖАВЕ“ МОГУ БИТИ И ДА ТО ПРОТИВЗАКОНИТО ДЕЛО ЈАВНО НУДИШ…?!

Тргуј старлето политичка децом и породицом својом, а не државом и нама и децом нашом на Космету! Па се још после овога и после чувене реченице твоје од прошле године: „а ко то каже да је Косово српско, где то пише“, бусаш, у тренуцима неприпитог стања, да Косово не може у УНЕСКО!

Признао си им (за колико пара?) и пасоше и царинике, граничне полицајце, Суд, полицију, личне карте, дипломе, чак и председницу и косовске законе по којима су одржани албански избори… ОБАВЕЗАО СИ СЕ ДА ИХ НЕЋЕШ ОМЕТАТИ У УЧЛАЊЕЊИМА У МЕЂУНАРОДНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ… а сада глумиш затечену Сорају и бринеш се да не уђу у УНЕСКО?

Или си ПРОТИВ ЗАТО ШТО СЕ НИСИ УГРАДИО?
Што ти Тачи НИЈЕ „НЕШТО“ ДАО?

Верујем да ти се конто сваке године увећа за пар стотина милиона евра, ЗНАМ да ти се пропорционално и „небески конто Божије правде“ на небу уредно бележи, али до тада ЗНАМ да ти се и конто овоземаљске правде непрестано увећава, изражен у годинама затвора за свако почињено кривично дело, пре свега велеиздаје и да те оно ЧЕКА.

6 replies »

 1. 25 10 2015

  МИРАН ПОЧЕТАК ЊИХОВОГ ПРАВЕДНОГ КРАЈА

  се остварује масовним потписивањем на:

  http://www.peticije24.com/sssss

  захтева Народној скупштини да разреши, природно пре избора, председника Републике Томислава НИКОЛИЋА и ВЛАДУ, а тиме њеног председника Александра ВУЧИЋА и њеног потпредседника, министра, Ивицу ДАЧИЋА.

  Љубомир Т. ГРУЈИЋ

  Свиђа ми се

 2. Ивица шиптар Тачић не би могао да спроводи невиђену издају србског народа да за то нема благослов из Београдске Патријаршије. Може да ради шта хоће, али не докле хоће. Још један пајтос чије је тачић био слуга, трговао је са србским земљама деведесетих година и сви знамо како је завршио. Неће ни овај владајући шљам још дуго.

  Свиђа ми се

 3. Сећам се, у Јањеву месту одакле му је отац, било је добрих ливаца-мајстора, пластичара, месара,…који су знали да зараде радом и преваром,( алуминијумске кашике, виљушке, огледалца,… суџук у две врсте: 1. добар за себе и неке муштерије, 2. буђави са неком травом, лојем,…)И нико никада није мого зајебати јањевце, о они ,….кога хоће! Дачићу, што не оста у Јањеву, да правиш суџук шиптарима, или да си отишао у Кистање, Ђеврску, … у отету нам Крајину, као већи део јањеваца, који запленише куће Срба, бију Србе, отимају,….по традицији хрватској, било би мање зло по Србију и Србе, но ово што нам чиниш не од јуче! Докле ће издржати јадна Ђекна,-Србија, не знам. Ситуација је; мат критик! (критична, рекли би шиптари)!

  Свиђа ми се