АКТУЕЛНО

ТРАЖИ СЕ ПРИМЕРАК ВИШЕ: Евроскептични наслови и аутори најтраженији на Сајму књига! (ФОТО)


*Колико су ове године штандови издавачка кућа „Catena mundi” посећени на Београдском Сајму књига?

Хвала Богу, наши штандови су на Сајму изузетно посећени. Као што и сами видите поред наших књига увек је гужва. Од отварања постоји изузетно интересовање за евроскептичне књиге и историјску литературу.

Од наслова се највише тражи треће нецензурисано издање„Magnum crimena”, књиге која је поновно издана, сада у проширеном облику, после 70 година. Даље је та књига, упркос њеном квалитету, актуелности и комерцијалном успеху, забрањена у највећим српским медијима, па о њеној промоцији на Сајму књига није приказан прилог ни на једној телевизији.

Такође, ту је и нова књига Мише Ђурковића, „Илузија Европске уније”, једна изванредна студија која приказује сва ограничења и лимите ЕУ као творевине и поставља једно суштинско питање на које морамо одговорити сви ми и у Србији, али и грађани Европске уније – да ли желимо федералну Европу или Европу нација или се миримо са тиме да ћемо једног дана живети у  Европи зараћених народа.

И на крају би истакао и књигу, „Из другог угла” нашег култног економисте мр Небојше Катића, који се у том облику за сада није оглашавао, иако за његове економске анализе постоји огромно интересовање у Србији. Откако смо издали његову књигу, нон стоп долазе читаоци и траже је, желе да разговарају са аутором, који је стигао директно из Лондона и који је рад да разговара са посетиоцима нашег штанда. Интересовање за књигом „Из другог угла”, као и читалачка жеља за разговор са господином Катићем само показује колика је глад међу српском публиком за оригиналним евроскептичним погледом, критичким ауторима и  садржајима, за Србин.инфо закључује Никола Маринковић, извршни уредник издавачке куће Catena mundi.

catena-mundi-na-sajmu-40

————-

http://wp.me/p1Fuk8-LR7

28. 10. 2015. СРБИН.ИНФО, за ФБР приредила Биљана Диковић