АКТУЕЛНО

ВАНРЕДНА ВЕСТ: Руски путнички авион са 224 душа пао изнад Египта…


ВАНРЕДНА ВЕСТ: Руски путнички авион нестао са радара, наводно се срушио изнад Египта…

 

Руски авион са преко 220 путника је нестао са радара и вероватно се срушио изнад Египта, према изворима Руске и Египатске контроле лета.

Авион типа Ербас је према извештајима нестао са радара и срушио се изнад Синајског полуострва за време лета између египатског резорта Шарм Ел Шеик и Петрограда, јављају РИА новости. Авион је припадао малој авиокомпанији Когалимавиа, базираној у Западном Сибиру.

Египатски извори су навели Ројтерсу да је у авиону било 212 људи када је нестао са радара, већином руски туристи. Руски извори јављају да је у питању већи број путника, по њима укупно 224 људи.

Следе детаљније вести….

ФБР превод са Русије Данас- Миодраг Новаковић

DETAILS TO FOLLOW

КАИРО – Руски путнички авион који се срушио на Синају је потпуно уништен, а већина путника је мртва, изјавио је данас представник службе безбедности са лица места.

Војни авиони су открили олупину авиона у планинском подручју, а 45 возила хитне помоћи је усмерено на место несреће, како би однела мртве и рањене, саопштено је из египатске владе.

Нема назнака да је авион оборен, навели су извори из службе безбедности.

На северном Синају је већ две године седиште огранка Исламске државе, који су убили на стотине војника и полицајаца.

Међу 224 особе које су биле у авиону, који је летео од Шарм ел Шика према Снакт Петербургу, налазило се 17-оро деце, 200 одраслих и седам чланова посаде, пренеле су РИА новости.

Портпарол руске вадзухопловне управе Росиавијација, Сергеј Исволски је казао за агенцију Интерфакс да је авион полетео у 6.21‚ сат а да је контакт са њим изгубљен после 25 минута.

Египатски спасилачки тимови претражују место пада авиона у области Хашаба, јужно од Ариша на Синају, саопштило је египатско Министарство цивилног саобраћаја, преноси Ројтерс.

Танјуг- 31.10.2015

4 replies »

 1. Juce je u Becu bilo 19 drzava – koje su radile navodno na primirju u Siriji! Odmah mi je to bilo SUMNJIVO: ocigledno da je satanistima taj broj 19 bitan! 1999.-e godine je Srbiju napalo 19 zemalja, a u Kosovskoj bitki je protiv Srbije tkdj. direktno ili indirektno ucestvovalo 19 zemalja! Evo nam danas na Dan vestica – 224 zrtvovanih Rusa = DIVERZIJA!

  Свиђа ми се

 2. Тужно сви туристи Руси су убијени од англосаксонских фашиста маскираних у
  Исис.( то тако мучки курвински само англосаксонска ђубрад раде)
  Моје најдубље саучешће породицама зверски убијених Руса.

  Живела РУСИЈА Живео Његова Екселенција Господин Председник Владимир
  Путин

  Свиђа ми се

 3. Мало су противници помогли да се то деси.Ја тврдим да су руски пилоти најобученији на свету.Ово је одговор Путину на мешање у Сирији.Мој став иза кога стојим је да Богу треба наша помоћ и да није довољно пасивно чекати и само се молити.

  Свиђа ми се