ДЕШАВА СЕ...

ВРЕМЕ СМРТИ: Угледни онколози су проговорили- НАТО бомбе из 99те тек ће десетковати Србију – Да ли нам треба „савез“ са таквима!?


Sakriveni izveštaj UN Senegalca Bakari Kantea, šefa misije programa UN iz 1999, o stravičnim posledicama bombardovanja Srbije nikada nije objavljen, a delovi koji su procurili u javnost zahvaljujući američkom nezavisnom novinaru Robertu Parsonsu, izveštaču iz međunarodnih institucija u Ženevi, šokirali su Evropu i Srbiju.On je uspeo da dobije Kanteov izveštaj od svog izvora u UNEP-u i 17. juna 1999. objavi njegove delove u ženevskom dnevniku „Kurijeu“ (Le Courrier). Izveštaj je kategoričan u oceni da će naredne generacije, koje žive na bombardovanom tlu, patiti od kancerogenih oboljenja, leukemije, biće povećan broj spontanih pobačaja i deformiteta novorođenčadi.

Naš najpoznatiji onkolog prof. dr Slobodan Čikarić: Na Kosmet i Pčinjski okrug bačeno 15 tona osiromašenog uranijuma ili, kada se prevede u aktivnost radioaktivnog izvora, 185 milijardi bekerela! – Svaki stanovnik, od 10 miliona koliko nas ima sa Kosovom i Metohijom, u proseku je primio dozu zračenja od 18.600 bekerela, a dozvoljenakoličina uranijuma…

View original post 1.443 more words

Категорије:ДЕШАВА СЕ...

2 replies »

  1. to nije nikakva tajna bila a da tek dan posle 99,god.neko hoce nesto objaviti,pitam se imamoli mi u opste mrdije i strucnjake koji su trebali obljaviti u napred stace nam servirati prijatelji evropa i amerika,holandjani su objavili kakvo je zdrafstveno stanje pilota koji su te bombe ispalili i jakva im se dexa radjaju,i za tako necovecansko ponasanje nije odgovoran niko a nas narod koji je branijo svoju zemlju je ratni zlocinac,toje strasan sud.

    Свиђа ми се