Издаја

Вучићево цмиздрење, запомагање и жалопојке током пријема код руског председника


Патриотски блок КиМ: Конвертит Вучић има огромне заслуге за настанак државе Косово

31.10.2015. ФАКТИ

kolaz Vucic putin

„МОРА ДА СУ СРБИ СА КИМ МНОГО ГРЕШНИ КАД ИХ ЈЕ БОГ КАЗНИО ОВАКВИМ НЕСОЈ-ПРЕМИЈЕРОМ“

ЦМИЗДРЕЊЕ, запомагање, жалопојке председника Владе Србије током пријема код руског председника Владимира Путина, како стоји на званичном сајту Кремља, јасно говоре о тоталном дебаклу српске националне и државне политке коју ова власт спроводи.

Српски канцелар се иначе жали руском председнику на понашање сепаратистичке творевине зване република Косово која наводно одбацује заједницу српских општина коју је претходно прихватила.

Председник Владе Србије обмањује руског председника, па и српску јавност, јер та шиптарска заједница српских општина која треба да буде састављена од одборника бираних по сецесионистичким законима тзв. републике Косово нема никаквих овлашћења да може да заштити Србе на Косову и Метохији него само служи као изговор за пеглање издајничког Бриселског спразума који је Влада Србије потписала.

Ван сваке логике је да заједница српских општина буде институција која треба да гарантује безбедност Србима боље од српске државе где иначе у Резолуцији 1244 Савета безбедности стоји да је Косово и Метохија део Републике Србије.

Председник Владе Србије – по ко зна који пут – прави политичку дреку и вику унапред знајући да ће, као и свака политичка пудлица да подвије реп и учини оно што му Брисел и Вашингтон нареде. Уосталом, Александар Вучић често понавља да му увек клецају колена када се сретне са Анегелом Меркел.

Срби са Косова и Метохије су радознали: да ли се можда председник Владе Србије „похвалио“ руском председнику да је 3. новембра затражио од NATO пакта 45 минута да уђе на Косово и Метохију са безбодоносним снагама да би се обрачунао са непослушним Србима који нису хтели да изађу на сепаратистичке локалне изборе у режији Приштине?

У Москви смо, нажалост, чули да се српски канцелар јако радује потписивању Косова споразумa о стабилизацији и придруживању са Европском унијом, што је тешка небулоза јер на тај начин Европска унија откида део територије Србије. Председник се радује, гле цинизма, јер каже да то отвара економску перспективу Србије у својој јужној покрајини. Нажалост и тај споразум и будуће чланство Косова у Савету Европе темељ налази у Бриселском договору у коме стоји да Србија неће ометати европски пут Косова и његов улазак у међународне институције и организације.

Без подршке Београда, без обзира на жеље Брисела и Вашингтона, Косово није могло да постане посебна држава. Заслуге председника Владе Србије Александра Вучића, иначе политичког конвертита, у њеном настајању су огромне. Историја ће то најбоље оценити.

Мора да су Срби са Косова и Метохије много грешни па их Бог кажњава доводећи им оваквог несоја за премијера.

Председник покрајинског одбора ДСС-а
др Ненад Којић
Српски покрет Двери
Горан Миленковић
Друштво српско-словенске солидарности „Григорије Степанович Шчербина” – К. М.
председник Момир Касаловић
Покрет грађана Косова и Метохије „Стара Србија” – Грачаница
председник Златибор Ђорђевић

2 replies »

 1. 04 11 2015

  КО ВИШЕ ЦМИЗДРИ?

  Да ли ВУЧИЋ више цмиздри код председника ПУТИНА или сви који га, потпуно оправдано, жестоко критикују, али упркос томе, остају само на својим жалопојкама јер не потписују на:
  http://www.peticije24.com/sssss
  захтев Народној скупштини да разреши дужности председника Томислава НИКОЛИЋА и ВЛАДУ, тиме њеног председника Александра ВУЧИЋА и њеног потпредседника/министра Ивицу ДАЧИЋА. Одуговлачење да се тај захтев потпише је вишеструка помоћ и подршка њима да наставе као до сада.

  Љубомир Т. ГРУЈИЋ
  http://www.ssssseternal.org

  Свиђа ми се